Lockerz daveti isteyenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JonMr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JonMr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderimini istediğiniz adresinizi yazıp özel mesaj atın, mailiniz gönderilecektir.

Uyarı : mailiniz gelen kutusu yerine spam, gereksiz alanlarına düşebilir, o alana da bakınız.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
ayıp arkdaşım arama yapalım üstteki konudan devam :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Reklam yok.

Lockerz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar lockerz davetiye dağıtımı yapıyorum
lockerz günlük anket sitesidir
yaptığınız puanlar sonuçunda hediyeler almaktasınız bu hediyeler
playstation 3 120 gb 675ptz
xbox 360 625ptz
nintento wii 250ptw
106 ekran plazma 3000 ptz
yalnız davetiye verebilmek için e-posta adresine ihtiyacım var lütfen bana pm atınız

---------- saat 14:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:02 eklenmişti ----------

ve yüzlerce hediye daha

---------- saat 14:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:04 eklenmişti ----------

Lockerz günlük anket sitesidir. Her gün yayınlanan sorulara cevap vererek puan kazanabilirsiniz hatta sadece siteye günlük giriş yaparak bile puan kazanıyorsunuz. Kazanacağınız ürünlerin yelpazesi epey geniş düşük ücretli ürünlerden tutun, elektronik eşyalara kadar bir çok ürün bulabilirsiniz. Kısacası aradığınız her ürün bu sitede.

Peki ne yapmanız gerekir ?
Yapmamız gereken PTZ denen puanlardan kazanmanız gerek. Bu puanları kullanarak, hediye listesinden istediğinizi kargo ile size ulaştırıyorlar. Bütün anahtar PTZ seviyesini arttırmaktan geçiyor kısaca.

Lockerz.com 2009 yılı içerisinde açıldı fakat, ilk açıldığı zaman sadece ABD’ne kargo yollanıyordu. Şu an tüm ülkelere kargo yollanmakta.

Kısaca ürünlere ve bu ürünler için toplamanız gereken puanlara bakacak olursak;

Apple iPod Touch 32 GB

600 PTZ

Apple iPod Touch 8 GB

325 PTZ

PlayStation 3 120 GB

650 PTZ

iPod Nano 8 GB

300 PTZ

Nintendo WII

250 PTZ

Sony PSP

200 PTZ

XBOX 360, Notebooklar, Netbooklar, Motosikletler, ve daha birçok ürün.En ucuz ürün 35 PTZ ‘den başlıyor ki zaten üye olduğunuzda 50 – 100 PTZ kazanabiliyorsunuz.
Lockerzın vermiş olduğu hediyeler gerçekten çok cezp edici.

* İlk üye olduğunuz girişte bir oyun var, ekranda yağan paralardan ne kadar toplarsanız o kadar PTZ kazanıyorsunuz.Sadece o oyundan 50 – 100 arası PTZ kazanabilirsiniz.

* Ayrıca sisteme her gün, her giriş yaptığınızda 2 PTZ kazanıyorsunuz.

* Bunlar dışında, her gün, sitedeki anketlere katıldığınızda bunlardan da değişen oranlarda PTZ kazanabiliyorsunuz.

Lockerzı Nasıl Kullanabiliriz?

1 – Anketlere katılarak, doğru cevapladığınız veya cevap verdiğiniz her anketten PTZ kazanmaktasınız.

2 – Her gün siteye kullanıcı girişi yaptığınızda 2 PTZ kazanıyorsunuz.

3 – Sisteme her üye yaptığınız ilk 20 kişiden, kişi başı 2 PTZ kazanmaktasınız.

4 – Sisteme kazandırdığınız üyelerin sayısı 20′yi geçtiğinde, artık her yapacağınız üyeden, kişi başına 4 PTZ kazanacaksınız.

5 – Sistemde sık sık çeşitli kampanyalar yapılmakta.

karaelf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar benim davetimle lockerze üye olan arkadaşlara arena-tr davetiyesi yolluyorum..

lockerz davet için emailinizi bana pm atın buraya yazmayın sonra başkaları davet atar
m02.gif

konu günceldir..

---------- saat 17:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:40 eklenmişti ----------

davetiye isteyen arkadaşlar üye oldukları vakit arena tr davetiyeside göndereceğim
smile.gif

Lockerz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen bana pm atıp e-postanızı gönderin

ve konumu kilitlemeyin artık bıktım

Lockerz günlük anket sitesidir. Her gün yayınlanan sorulara cevap vererek puan kazanabilirsiniz hatta sadece siteye günlük giriş yaparak bile puan kazanıyorsunuz. Kazanacağınız ürünlerin yelpazesi epey geniş düşük ücretli ürünlerden tutun, elektronik eşyalara kadar bir çok ürün bulabilirsiniz. Kısacası aradığınız her ürün bu sitede.

Peki ne yapmanız gerekir ?
Yapmamız gereken PTZ denen puanlardan kazanmanız gerek. Bu puanları kullanarak, hediye listesinden istediğinizi kargo ile size ulaştırıyorlar. Bütün anahtar PTZ seviyesini arttırmaktan geçiyor kısaca.

Lockerz.com 2009 yılı içerisinde açıldı fakat, ilk açıldığı zaman sadece ABD’ne kargo yollanıyordu. Şu an tüm ülkelere kargo yollanmakta.

Kısaca ürünlere ve bu ürünler için toplamanız gereken puanlara bakacak olursak;

Apple iPod Touch 32 GB

600 PTZ

Apple iPod Touch 8 GB

325 PTZ

PlayStation 3 120 GB

650 PTZ

iPod Nano 8 GB

300 PTZ

Nintendo WII

250 PTZ

Sony PSP

200 PTZ

XBOX 360, Notebooklar, Netbooklar, Motosikletler, ve daha birçok ürün.En ucuz ürün 35 PTZ ‘den başlıyor ki zaten üye olduğunuzda 50 – 100 PTZ kazanabiliyorsunuz.
Lockerzın vermiş olduğu hediyeler gerçekten çok cezp edici.

* İlk üye olduğunuz girişte bir oyun var, ekranda yağan paralardan ne kadar toplarsanız o kadar PTZ kazanıyorsunuz.Sadece o oyundan 50 – 100 arası PTZ kazanabilirsiniz.

* Ayrıca sisteme her gün, her giriş yaptığınızda 2 PTZ kazanıyorsunuz.

* Bunlar dışında, her gün, sitedeki anketlere katıldığınızda bunlardan da değişen oranlarda PTZ kazanabiliyorsunuz.

Lockerzı Nasıl Kullanabiliriz?

1 – Anketlere katılarak, doğru cevapladığınız veya cevap verdiğiniz her anketten PTZ kazanmaktasınız.

2 – Her gün siteye kullanıcı girişi yaptığınızda 2 PTZ kazanıyorsunuz.

3 – Sisteme her üye yaptığınız ilk 20 kişiden, kişi başı 2 PTZ kazanmaktasınız.

4 – Sisteme kazandırdığınız üyelerin sayısı 20′yi geçtiğinde, artık her yapacağınız üyeden, kişi başına 4 PTZ kazanacaksınız.

5 – Sistemde sık sık çeşitli kampanyalar yapılmakta.

Lockerz1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yetkili lockerz davetiye dağıtımı yapıyorum sitenin adresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...