Live Messenger 2010'a Hazır mısınız?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
çıksın da bi test edelim. burda öyle görmeden konuşmak olmaz..

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
insanlar zaten facebook v.s diğer sitelere giriyorlar, daha neden bu eklentileri WLM'e eklediler ki anlam veremiyorum. Belki + bir özellik ollacak fakat bir o kadar da sistemin daha zorlanması (işlemci kullanımı, ram v.s) gibi dezavantajlar olucak. Bence gereksiz ve uygun görmüyorum.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Denemeden yorum yapmam hele bir çıksın deneyelim çalıştıralım öyle yorum yazalım :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Buraya kadar olan bütün yorumları okudum... Genelde arkadaşlar massenger ın 2010 versiyonunun olumsuz olacağını dile getirmişler evet bende arkadaşlara katılıyorum çünkü ben şahsen massengerımda Facebook Twitter gibi arkadaş listelerinin görünmesini istemiyorum görünüpte ne olacak Facebook a arkadaş listesi için girmiyorki millet gereksiz bence...Tabii bu eklentilerle msn2010 haliyle daha ağır olacak gerek yok şimdilik 2009 sürümü çok iyi stabil...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hiç hoş değil gördüklerim ammaaa :d

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Valla bende Bir Huy Vardır Bir Programın Stabilite Sürümü Versiyon 0.001 Değişik Kodu Olsa Bile Bir Alt Versiyonunu Kullanmam

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Windows Live Messenger'ı ve Live hizmetlerini oluştururken sadeliğe ve kullanışlılığa hiç önem vermiyor bunlar. Windows Live Messenger bence rezalet, o 2009'la gelen yenilikler falan zaten iğrenç, yok bilmemne kullanıcı 98 gün önce göz kırptı, yok bilmemne bilmemneye not bıraktı, Facebook sanki yemin ediyorum ya. Resim paylaşmalar falan iyice kötüleşmiş, ondan önce de bu paylaşım klasörleriyle uğraşıyorduk.

Windows Live Messenger'da bulunması gereken özellikler sadece aşağıdakiler bence.

Yazışma
Görüntülü Konuşma
Dosya Paylaşımı

Facebook ve Twitter kontrolleri boş, gerçekten çok boş şeyler var WLM'de. Örneğin şu kişi eklemedeki saçmalıklar, yok ülke kodu yok telefon falan bir sürü şey çıkıyor karşına, kim yazıyor ki onları boş boş bir sürü iş. Sadelik nedir bilmiyor bunlar.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Windows Live Messenger'ı ve Live hizmetlerini oluştururken sadeliğe ve kullanışlılığa hiç önem vermiyor bunlar. Windows Live Messenger bence rezalet, o 2009'la gelen yenilikler falan zaten iğrenç, yok bilmemne kullanıcı 98 gün önce göz kırptı, yok bilmemne bilmemneye not bıraktı, Facebook sanki yemin ediyorum ya. Resim paylaşmalar falan iyice kötüleşmiş, ondan önce de bu paylaşım klasörleriyle uğraşıyorduk.

Windows Live Messenger'da bulunması gereken özellikler sadece aşağıdakiler bence.

Yazışma
Görüntülü Konuşma
Dosya Paylaşımı

Facebook ve Twitter kontrolleri boş, gerçekten çok boş şeyler var WLM'de. Örneğin şu kişi eklemedeki saçmalıklar, yok ülke kodu yok telefon falan bir sürü şey çıkıyor karşına, kim yazıyor ki onları boş boş bir sürü iş. Sadelik nedir bilmiyor bunlar.

Tamamen harfi harfine katılıyorum....:thumbup:

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şuanki sürümde resim gönderirken karşı taraf aldı mı almadı mı anlayamıyorum önce onu çözemeleri lazım bence. Ayrıca konuşma penceresindeki avatarları sağa ve sola kaydırma gibi opsiyonda olmalı.

düzenleme yamalarını kullaranarak eski sistem gönderme şeklini kullanabilirsin arkadaşım..

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben bir sorun göremedim(a-patch) normal eski bildiğimiz paylaşım yöntemiyle gönderiyorum...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
2010 da güzel görünüyor ama reklama ve gereksiz bir kaç şeye çok yer vermişler nikcler falan sıra sıra geçmesi gibi

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ürünü kullanmamız için dayatma yapmasınlarda istiyorlarsa çıkartsınlar yenisini

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Evet merak ediyorum çıksın bakalım nasıl olacak...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
windows live messenger 2009 , 9 ocakta çıkmıştı , 2010 da ocak ayında çıkarsa güzel olur