Liseden geçiş ile ilgili

Ghost61TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar bu sene 11.sınıfa geçtim Anadolu imam-hatip lisesinde okul birincisiyim
fakat benim lisede öğrenci seviyesi düşük olduğu için basitten anlatıyorlar. bizim ilimizde bir Anadolu lisesinde boşluk açıldı istersen gelebilirsin dediler orda daha zoru anlatıyorlar fakat gidersem okul birinciliğim
Gidecek gitsem mi gitmesem mi kararsızım

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
Arkadaşlar bu sene 11.sınıfa geçtim Anadolu imam-hatip lisesinde okul birincisiyim
fakat benim lisede öğrenci seviyesi düşük olduğu için basitten anlatıyorlar. bizim ilimizde bir Anadolu lisesinde boşluk açıldı istersen gelebilirsin dediler orda daha zoru anlatıyorlar fakat gidersem okul birinciliğim
Git derim okul 1. olsan ne olur olmasan ne olur.

kayvee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kal derim 1.ye ek puan veriyolar diye biliyorum

kayvee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Evet 60 puan veriyorlar o yüzden kararsızım
Ama dediğine göre dersler kolaymış . Şöyle bir durum var sen belki bu okulda devam edersen Sınavdan az puan alır 60 puan fazla işe yaramaz. Ama Anadoluda daha iyi ders görür daha çok puan alabilme olasılığıda var

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Okul birinciliği kontenjanı oldukça avantajlı. Bence bırakma. Sınava hazırlanmada asıl faktör öğrencinin kendi çalışmasıdır. Plânlı ve doğru bir çalışmayla hedefine ulaşabilirsin. Bu sene zaten yüzyüze olmayacak görünüyor. En azından düzenli olamayacak. Sen 11 sin. Yapacağın en doğru çalışma kendine TYT Matematik ve TYT Türkçe kaynakları edinerek hemen başlaman... Hergün bu iki derse çalışırsan zaten sonrası kolay olur

Ghost61TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Okul birinciliği kontenjanı oldukça avantajlı. Bence bırakma. Sınava hazırlanmada asıl faktör öğrencinin kendi çalışmasıdır. Plânlı ve doğru bir çalışmayla hedefine ulaşabilirsin. Bu sene zaten yüzyüze olmayacak görünüyor. En azından düzenli olamayacak. Sen 11 sin. Yapacağın en doğru çalışma kendine TYT Matematik ve TYT Türkçe kaynakları edinerek hemen başlaman... Hergün bu iki derse çalışırsan zaten sonrası kolay olur
Doğru söylüyorsun kalıcam

Ghost61TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
ilk doğru adım fakat yeterli değil. Hemen TYT ye çalışmaya başlamalısın.
Şuan elimde 2 coğrafya tyt biri konu anlatımlı biri full test 2 Türkçe tyt biri konu anlatımlı biri test 2 tarih biri konu anlatımlı biri test tek matematik yok onuda alıcam yakında

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Şuan elimde 2 coğrafya tyt biri konu anlatımlı biri full test 2 Türkçe tyt biri konu anlatımlı biri test 2 tarih biri konu anlatımlı biri test tek matematik yok onuda alıcam yakında
Çok dağılma. Türkçe ve Matematik ağırlıklı çalış. Yanlarına Tarih ve Coğrafya eklersin. Kolay gelsin.