Lisedeki Lakaplarınız Neydi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Ufo Orta Okulda Ama Lisede Bi Lakap Takmadılar:D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bi ara Bu nickimle bi takım ayarlamalar yapmıştım kızlara, o günden sonra ortaya çıkan bu olay sonucu herkes Romantik İsyankar demeye başlamıştı :D

madzombie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
einstein :)
Hocalarda biliyordu lakabımı çok garip oluyordu onlarda söyleyince :)

eburumeysa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
prof dirlerdi matematik örğetmenimden kalmıştı dillerde

Reaksiyon puanı
189
Lisede var.. Yani şimdi.. "Hindu" :D
Nerden bulduklarınıda söyleyim. Bizim Türkçe hocamız bir gün, "Hiç yabancı ülkeye gittiniz mi ? Gittiyseniz neresi ?" diye soru sordu. Bende " Hocam,ben Hindistan'a gittim" dedim. Ardından bir kaç tane "Şaban" arkadaşım :D bana "Hindu" lakabını taktı. Ne alakaysa artık.. :D
hintlilere hindu denir (aslına hintliler dindaşlarına derler hindu diye bizdeki hacı hoca gibi) de ondan :D (ben harbiden gittim hindistana :D 1-2 hafta sonra yine gdiyorum :D)

bana lisede lakap takılmadı hiç. ama bilgisayar kullandığımı bilirlerdi kafalarına göre bişeyler derlerdi bilgisyar ile alakalı ama öyle sabit bi şey değil. o yüzden aklımda kalmamış...

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
orta okulda saclarımın seyrek olmasından kel dıyorlardı veyatta peruklu sonra heykel dıye dalga gecmeye baslamıslardı lısede lakabım bılgısayar muhendısı oldu:D

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ortaokulda şeker diyolardı lisedeyiz hala bişey diyen yokD:D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uzun,baston yutmuş,kavak,sırık v.b. lakapların hepsine mağruz kaldım:) e adamlarda haklı 15 yaşında adamın boyu 1,92 olur mu:D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Eee hadi beyler Devam itiraflara :mrgreen: :D

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
"Guru" ve "Phabi (Türkçe okunuşu, Fabi :mrgreen:)" derlerdi banada.

Guru'nun hikayesi, lisede bir Counter-Strike furyamız vardı, övünmek gibi olmasın, 5 kişilik ekibimizi yenen tek bir ekip vardı, 3. maç ve sonralarında onlarıda yenilgiye boğduk. Takma ismim "guruGaFA" idi. Ordan kaldı, herkes guru, guru, guru... :turned:

"Phabi" ise üniversitedeki, yani şimdiki takma ismim. Onun hikayesi çok uzun, boşverin. :wink:

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
ortaokulda yazar olan türkçe hocamız (Ali Erkan Kavaklı) ilerde ne olmak istiyorsun diye sorduğunda poltikacı demiştim.lakabım başbakan kaldı.15 sene geçti bazen görüştüğümüzde hocam adımı bilmiyor,başbakan diyor bana :D

Liseyi dışardan bitirdiğim için lakabım olamadı.Üniversitede genelde soyadımla çağrırdı arkadaşlar ve hocalar. (Ağca)

talak55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adım oğuz soyadım talak sınıfta 2tane oğuz vardı banada hep soyadımla hitap ederlerdi yanii hep """"talak""" derlerdi

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ismim muhammet mahony diye çağırırlardı beni :)

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Apoenzim :D ismim abdurrahman :D biyoloji dersinde apo enzim diye bi konu vardı ordan kaldı vaLa :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Lakapları okudum Gerçekten ilginç :)
ilk önce Lakabımın Hikayesi . Çoçukken PAzara gelen kamyonlardan Meyve Yürütüyoduk Ve her zaman ben paylaştırıyordum . 1 sana 1 sana 1 sana 2 bana :)) tabi bunu o mahalledeki Yakup abi Gördü :) . Sonra Gene Kiraz çalmaya Kürt Recep'in bahçesine girdik Ağaç Fidan tabi ye ye doyduk . Sonra bana bir Akıl Geldi , Ağacı Kökünden Söküp Mahalleye Götürdük :) -İşte Mahalledekilerde yesin Diye. Tabi bunuda Yakup Abi Gördü :) - Ulan "Tilki" Gibi Kurnazsın dedi .

O Gün bugündür İlkokul -ortaokul-Lise Askerde, Mahallede Ve halada "Tilki" Derler . İlla Birileri birilerine Muziplik yapacak ya Söylüyorlar Lakabımı İlla .Bizim mahallede meşhurdur Lakap takmak . Kimse kimsenin ismini bile bilmez :)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bna ortaokulda Küfürbaz Haydo Hızarcı Faik derledi :lol:

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şeker Kız Candy :D

Bir de Lulu :D Little Lulu diye bir çizgi film vardı. Ona çok benziyormuşum. Ondan Lulu da derlerdi. :D