Lisedeki Lakaplarınız Neydi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WARIORKRAL

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hiperaktif derlerdi hic yerimde duramadigimdan bide bigun kagitlari kesiyordum en uzun olacak sekilde basladim kenardan ortaya dogru upuzun oldu hocada bianda bana seslenmezmi elimdede o dedi o nedir kagit hocam dedim hmn tiktik siranin altina goster bakiyim dedi bakti up uzun bise dedi oglum kime takacan bu kuyrugu kuyrukcumusun sen deyince kuyrukcu oalrak kaldi lakabim :D

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
orta okulda bana koca ayak derlerdi söylemesi ayıp 44 giyiyordum şimdi 48 oldu tabi lisedede ayni birkaç arkadaş olunca orayada yaydı adi herifler :) şimdi düşünüyorumda ne güzel günlermiş

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Edebiyat hocası Exper diyo :D digerlri bilgisayar uzmanı yada manyagı diyolar :D PC meraklısı diyenlerde var tabi

Günümüzdeki birçok edebiyat hocası gençlikten daha az düzgün konuşuyor.
Bir edebiyat hocası exper diye kalap takar mı! Arkadaşlarını da kutluyorum taktıkları lakaptan ötürü.

Uzun,baston yutmuş,kavak,sırık v.b. lakapların hepsine mağruz kaldım:) e adamlarda haklı 15 yaşında adamın boyu 1,92 olur mu:D

:ohmy::mrgreen::w00t:

Lakapları okudum Gerçekten ilginç :)
ilk önce Lakabımın Hikayesi . Çoçukken PAzara gelen kamyonlardan Meyve Yürütüyoduk Ve her zaman ben paylaştırıyordum . 1 sana 1 sana 1 sana 2 bana :)) tabi bunu o mahalledeki Yakup abi Gördü :) . Sonra Gene Kiraz çalmaya Kürt Recep'in bahçesine girdik Ağaç Fidan tabi ye ye doyduk . Sonra bana bir Akıl Geldi , Ağacı Kökünden Söküp Mahalleye Götürdük :) -İşte Mahalledekilerde yesin Diye. Tabi bunuda Yakup Abi Gördü :) - Ulan "Tilki" Gibi Kurnazsın dedi .

O Gün bugündür İlkokul -ortaokul-Lise Askerde, Mahallede Ve halada "Tilki" Derler . İlla Birileri birilerine Muziplik yapacak ya Söylüyorlar Lakabımı İlla .Bizim mahallede meşhurdur Lakap takmak . Kimse kimsenin ismini bile bilmez :)

Akla bak sen. Ağacı söküp götürüyorlar.:lol: Geri koyacak mıydınız yerine?

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
lisede değil ama askerde zombi derlerdi gündüzleri çalışıp geceleride çalışmaya devam ettiğimden uykusuzluktan rengim benzim atar zombi gibi dolanırdım ortalarda:laugh:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

Ne adamsın Gökhan :mrgreen:
Bana da bi ara diyorlardı, ee sınıfta kimseler içmezken sen içiyorsan bu lakabın da hakkını vereceksin :D
Ama şimdi bıraktık tabii Pr!incess'imle beraber :)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Liseyi yatılı okuduğum için lakab zaten yaygındı . Beni Jeton diye çağırırlardı. Nedeni ise sene 1992 Ankesörlü telefonlar Jeton ile çalışıyor ve ben okula ilk geldiğimde bir torbada 300adet Jeton vardı çantamda :) Napiim babam PTT'de çalışıyordu :) Sonra sene 1996 internet yeni gibi birşey IRC'de takılıyoruz nick "CRoW" tabii Türkçesi "Karga" olunca o zaman bu zaman bilg. internet çevresinden arkadaşların hepsi "Karga" diye çağırır.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
adım ahmet olduu için 'emmet' diolar :D yada soyadımla 'seyyah' die çaırıolar :)Bu arada bn daha yeni liseye geçiyorum :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Damat Ferit diyorlardı :D

Gerçi hala diyorlar çalışma ortamımda üniversite ortamında lakabım adımdan önce geliyor :D

mart_1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benım genelde ısımımı degıstırip söylerler bıde bıraz sessız sakın oldugumdandolayı heralde bı kac kısı sınsı dıolar.. manyaklar..

asikız_037

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da yorumekle.asp =>çok yorum yaptığım için :D
avukat derlerdi =>adalet ve eşitlik duygularım çok kabarıktı bu kadar...

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Varlığı Yokluğu belli olmayan silik birisiydim, herhalde bundan sebep lakapsızdım.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Kulaklarımdan dolayı takılmıştı : "Mr. Spak" :D

ugurugu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hehehe sormayın benim zamanım da mehmet elierbilin çarkıfeleğin de verdiği uğur derin dondurucu vardı ordan uğur derin dondurucu derlerdi soğuk esprilerim sebebi olmuştu :))

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Pisliklerin Efendisi
(müdür hanım diodu sağolsun :D yüzüklerin efendisinden esinlenmişti heralde)

Çok güzel olaylar ve lakaplar çıkıyor alttakiler gibi ..
(Bay R, orcnd, hakki900, Frostban3, Cybernetic(pikaçu), dragon111)

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
valla bana UFO dan derleme UYO derlerdi (unknown YIYEN object)

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ortaokulda "zottirik" derlerdi ama cevabını alırlardı :D:D:D

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bir zamanlar Galatasaray ın ünlü bir savunma oyuncusu vardı , adı da stumph(ştumpf) tu.Bana da öyle derlerdi.O zamanlar sınıf futbol takımının defansında korkarumki harikaydum.. :D

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bende ortaokulda futbolda iyi sayılırdım o zamanki çizgi film kahramanı vardı tusubasa (tusuba) derlerdi.:D:
Liseye geçince başka ilde okudum. malesef ordada kızlarla aram baya baya iyiydi
malum olaraktan playboy olarak söylenirdi.:D:D:

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lisede fiziğim iyiydi bay einstein derlerdi.. ama sonradan nickimi prometus yaptıktan sonra kısaca pro demye başladılar :D

Ecdad25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sakalımdan imam oldum bi kolye taktım nuri alço oldum okul takımı olayları oldu morinho oldum kısa film olayı oldu katil oldum bir bir ara prof dediler sonra agresif :D:D

SerKan1923

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nickimden'de Anlasilacagi Gibi Kendimi Bildim Bileli Bana '' Tilki '' Derler Bende Herseyimi Buna Gore Duzenlerim =) Cok Seytansin Kurnazsin Felan Der Herkes : P

SuNGuRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada orta okuldayken pala derlerdi bıyık vardı die