Lise 2 sayısal dersleri konuları neler

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ben lise 2 sayısal bölüme geçtim (ilerde bilgisayar ile ilgili bir bölüm kazanmak için)

galiba bu bölümde matematik,fizik,kimya,biyoloji,geometri varmış

bu derslerin konuları nelerdir ve online olarak nerelerde var yani konu açıklamalı

biraz yardım edin

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Matematikte benim hatırladıklarım Polinomlar, Çarpanlara Ayırma, 2. Dereceden Denklemler, şitsizlikler, 2. Derecedn Fonksiyonlar, Trigonometri, Permütasyon, Kombinasyon...

Tavsiyem özellikle Trigonemetriyi çok iyi öğrnin. Bende 4. sınıfa geçtim. Trigonemetri 3. sınıfta her konuda karşınıza çıkacak. Eminim 4. senede çıkacak. ÖSS'de zaten çıkıyor.

Fizikte basit makinler falan var. Kimyada Periyodik cetvel... Onları pek hatırlamıyorum.

Lise'de en yoğun 2. yıl oluyor. Allah kolaylık versin.

ceylin:=)

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
matematik geometri biyoloji coook ii yapıyorum ama fizik yapamıyorum kimya da biraz biraz yapıyorum........ sözelim cok ii ama meslek problemi war orada da sizce bn sayısal mı seceyim??????????

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayısal dersler mat. fizik kimya biyoloji geometri öncelik bunlar zaten :) e bu kadar bilgisayar okumak istiyosan bi meslek lisesinde bilgisayar secseydin mesela bn anadolu teknik lisesiinde bilgisayar bölümü okuyodum bu sene düz liseye geciyorum çünkü bilgisayar sevmiyorum:=)

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla benim zamanımda (yaklaşık 4 sene olacak liseyi bitireli hatta 5 e giriyoruz :) ) fizik , kimya , biyoloji , türkçe , matematik , geometri , edebiyat vardı tabi bunlara ek olarak bilgisayar ve beden eğitimi

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben fen lisesine gidiyorum lise 2'de matematik bana . . . :D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o senn zamnınmış:=) abi ya ne yapam bn de anadolu idim de düz liseye gececem

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
arkadaşlar ben lise 2 sayısal bölüme geçtim (ilerde bilgisayar ile ilgili bir bölüm kazanmak için)

galiba bu bölümde matematik,fizik,kimya,biyoloji,geometri varmış

bu derslerin konuları nelerdir ve online olarak nerelerde var yani konu açıklamalı

biraz yardım edin
polinomlarda zor olucakmış bu sene :laugh:ama gecen senede fonksiyonlar zordu biraz bu senede polinomlarla ugraşcaz :devil2:

o senn zamnınmış:=) abi ya ne yapam bn de anadolu idim de düz liseye gececem
yuh anadoluyu bırakıp düz liseye geçen ilk sen olacaksın galiba. :hammer:

siriusian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşin komik kısmı Bilgisayarla ilgili bir bölüme girince bu derslerin hiçbirine ihtiyaç duymaman olacak matematik hariç tabii ki :)

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşin komik kısmı Bilgisayarla ilgili bir bölüme girince bu derslerin hiçbirine ihtiyaç duymaman olacak matematik hariç tabii ki :)
Aynen öyle sadece matematik lazım kurbağının kulağındaki kemikle sanki bilgisayar çalışıyor :D

ceylin???

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ii de anadolu ama anadolu teknik yani bilgisayar okuyom ve sewmiyorum bilgisayarı nie okuyayım ki o zamn anadolu bile olsa puanım da yüksek bn de düz liseye gececem:)

ceylin???

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ugur bilgisayarı cok mu seviyon:=) o zamn teknik lise oku

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Hatırlasam söylerdim. 11 yıl olmuş. Peh :mrgreen:

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ugur bilgisayarı cok mu seviyon:=) o zamn teknik lise oku
Ne lisesi kardeşim ya? :D Lise biteli 5 sene oldu benim normal lise mezunuyum işletme okuyorum şuan aöf'te ama tabi asıl işim bilgisayar Allah nasip ederse bilişim kursuna yazılıcam bu sene :D

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ii de anadolu ama anadolu teknik yani bilgisayar okuyom ve sewmiyorum bilgisayarı nie okuyayım ki o zamn anadolu bile olsa puanım da yüksek bn de düz liseye gececem:)
ben normal anadolu lisesinden düz liseye geçiceksin diye zannettim.anadolu teknikse olabilir :yes:

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2

kesinlikle katılmıyorum.çünkü yanlış bir düşünce ve genelde de bu şekilde ifade ediliyor.hiç biri bir işe yaramıyor şeklinde. lise de gördüğün fizik,kimya,biyoloji vs. dersleri senin zekanı dah hızlı ve daha verimli kullanabilmen için gerekli olan dersler.daha kıvrak bir zekaya sahip olursan bilgisayar okuduğunda matematik,problem çözme,algoritmalar,daha kısa kodla daha fazla iş yapan programlar yazabilme,ve daha verimli işler yapabilmen konusunda sana çok fayda sağlayacaktır.
PcMer bu sene okuyacağın konular çok ağır konular değil.trigonometriyi çok iyi öğrenmen senin yararına olacaktır.sonuçta gerek 3.sınıfta gerekse de 4te türev ve integral de çok işine yarayacak ve bilmen gerekecek.Kolay gelsin kardeşim şimsdiden.
Konu anlatımları için : ÖSS, YGS, LYS, SBS, KPSS Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türkçe, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Felsefe video dersler EkolHoca.com konu anlatımları

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu hiçbirimiz bilemeyiz çünkü sizin müfredatınız sizden bi üst dönemdekilerden bile farklı. siz bildiğim kadarıyla kimyada organik kimya gördünüz alken alkan alkin fln. neyse gören varsa burda 9'da organik kimya...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Lise yıllarım aklıma geldi bir an konuyu görünce:D

ceylin???

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oooo bn nebilem yani o kadar cok bilgisayar sewiyobnuus o zamn okuyaydınız:=)
walla ilk once zaten anadolu idim sonra anadolu teknik olmak istedim şimdi de düz lise istiyom:=) çünkü anadolu lisesinde e. a yok bn de ea sececektim şimdi de sayısal sececem diyom:=)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
yaw yine yıllık konuları hoplatmışsınız

mart_1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
matematıgı arkadaslar yazmıs zaten kımyada radoaktıvıte vardı..fızıkte moment hareket kuvvet iş güc enerjı vb bıyolojıde ekolojı ureme gelısme vb..

mart_1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
,

Tavsiyem özellikle Trigonemetriyi çok iyi öğrnin. Bende 4. sınıfa geçtim. Trigonemetri 3. sınıfta her konuda karşınıza çıkacak. Eminim 4. senede çıkacak. ÖSS'de zaten çıkıyor.

m.
ben bu konuyu yazılı ıcın azıck ogrenıp gectıydım bırz bakıyım barı saol yaa:) dıkkkat etmemız gereken baska bısı varsa bılgılendırrısen sevınrm..

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bnde meslek lisesindeyim .. PC PROGRAMCILIĞI BÖLÜMÜNE GİDECEM İNŞ. :) PUANIM TUTUYOR

Edit : Şimdi farkına vardım bu arkadaşım :D Şu an lise 3 e geçmesi lazım :D
2008 de açılmış bu konu :lol::lol::D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar anadolu imamhatipe giden varmı? varsa dersleri zormu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende meslek lisesinde elektrik ve elektronik bölümü okuyorum. bu sene 2. sınıfa geçtim. derslerim de iyi eyerki alanında uzmanlaşırsam iyi bir elektrim mühendisliği kazanır mıyım???