Başka hdd tak format at.
Arkadaşlar pc de ki lisanssız programları tespit edip imha etmemiz gerekiyor.
benim bilgisayarım zamanında toplama olarak alınmış. hangi ürün lisanslı hangisi lisanssız bunları nasıl bulabilirim
Bunu gerektiren sebebi merak etttim.
İşin bu kısmına gelince;
"Denetim Masası"ndan "Programlar ve Özellikler"i aç bilgisayarında kurulu programların listesi karşına çıkar, lisanssız(korsan-crackli) olarak kullandıklarını kaldır.
Ya da o listenin ekran görüntüsünü al konuya ekle, mutlaka lisanssızlara alternatif olacak ücretsiz programlar yerine öneririz.
Böylelikle tüm lisanssız programlarını hem kaldırmış hemde yerine ücretsiz lisansa sahip alternatif programlar kurmuş olursun.
Arkadaşlar pc de ki lisanssız programları tespit edip imha etmemiz gerekiyor. benim bilgisayarım zamanında toplama olarak alınmış. hangi ürün lisanslı hangisi lisanssız bunları nasıl bulabilirim.
eğer şirket ise hemen kaldırın bizim firmaya zamanında mc afee çok fena döşedi.....
Microsoft Office yerine kingoffice kullanmanızı öneririm. Birebir geri mühendislikle yapılan office programı. Ücretsiz sürümü yeterli olacaktır.
sevabına linkleyeyim barigünaha-girmek-istemeyenler-icin-dev-arsiv-olusturuyoruz
diye konu var
Spiceworks diye bir site var. Ücretsiz olarak şirket içerisindeki tüm bilgisayarların marka bilgilerine kadar tarayıp, lisanslı lisanssız herşeyi ortaya çıkar.
Kullanıyorum fazlasıyla tavsiye ederim.