neden olacak linux kullanan zten üç beş insan var onlarıda kendine çekebilmek için bir nevi hile yapıyor
zaten windows un kökü hile üzerine kurulu
billi amca mikisoft u kurmadan önce apple da çalışırken patronuna çaktırmadan bilgileri kopyalayıp sonra istifa ederek mikisoft u kurdu
ve mikisoft 1 işletim sistemini yaparak bir nevi şimdiki krallığının temellerini böylece atttı
hırhız bili nolcek
Yanlış anlamazsanız Microsoft'a neden "mikisoft" dediğinizi açıklar mısınız?
Yanlış anlamazsanız Microsoft'a neden "mikisoft" dediğinizi açıklar mısınız?
Aslında Linux sürümünde kendiniz bir değişiklik yapmadığınız zaman Windows serileri daha güvenli. Windows'un kodları bilinmiyor ancak Linüx açık kaynak olduğu için kodları herkes tarafından kolayca bulunabilir. Ayrıca Windows'a genellikle kullanılan programlardan sızılıyor. Örnek verecek olursan Adobe Reader'in yeni bir açığı ortaya çıktı.
Windows mu Linux mu diye sorarsanız hiç düşünmeden Pardus derim
Winzortçular bunu kabullenmiyor. Nedense winzortlar internette virüs ucubesi gibi internetteler.en çok güvenlik boşluğu window$ta var.
Winzortçular bunu kabullenmiyor. Nedense winzortlar internette virüs ucubesi gibi internetteler.
penguin isimli Linux-severin lafıdır aslında "mikisoft". Windows'a da "Window$" der. Microsoft'un, arama motorlarında aranıp daha çok meşhur olmaması için kendince başlattığı ve bence çok güzel olan bir ayaklanmadır bu.
Garip benim winzort kuruşumla virüs görmem birdir...bırak bu işleri 6 senedir virüs görmedim anca senin gibi linüksçüler der böyle şeyleri..
Garip benim winzort kuruşumla virüs görmem birdir...
Mesela sen sadece sdnye girersin.Ben işim çıkarsa heryere giderimkullanana göre demekki...
Winzortçular bunu kabullenmiyor. Nedense winzortlar internette virüs ucubesi gibi internetteler.
Bozuk plak değil: Gerçekleri söylercesine. Kararsız,Tehlikeli,Kdesiz bir sistemi ne yapıyım?Bu linux fanatileri de bozuk plak gibi virusde takildilar
Mesela sen sadece sdnye girersin.Ben işim çıkarsa heryere giderim
Ama o hangi yoldan gittiğine bağlıBizim oralada bir laf vardir, cok gezenin ayagina b..k bulasir derler :biggrin:
Bozuk plak değil: Gerçekleri söylercesine. Kararsız,Tehlikeli,Kdesiz bir sistemi ne yapıyım?
Sana bir şey diyeceğim: Kde eski kde değil.Sadece bir defa çöktüğünü gördüm. Winzort internette virüs ucubesi oda kesinGercek ne? senin kendini ustun olarak gormen linux kullanarak. Sana kde ile mutlu cokusler...
Ama o hangi yoldan gittiğine bağlı
Sana bir şey diyeceğim: Kde eski kde değil.Sadece bir defa çöktüğünü gördüm. Winzort internette virüs ucubesi oda kesin
Bu linux fanatileri de bozuk plak gibi virusde takildilar
Mesela sen sadece sdnye girersin.Ben işim çıkarsa heryere giderim
Gerçekleri söylercesine. Kararsız,Tehlikeli,Kdesiz bir sistemi ne yapıyım?
Sana devamli virus bulstigina gore, senin hangi yoldan gittigin belli
Kaspersky adamı kasar avira alırım ben,Comodoyu ne yapıyım bir sürü altnatifi var Metin2 meraklısı 15 yaşında kuzenim söyler: Metin2yi açarken bile uac soruyor (Vista yüklü)güvenlikden hiçbirşey anlamayan bir insanın windows'una kasperksky av + comodo firewall + uac yüksek denetim yaparsan o insanın bilgisayarına virüs girme ihtimali yok gibidir..
Kaspersky adamı kasar avira alırım ben,Comodoyu ne yapıyım bir sürü altnatifi var Metin2 meraklısı 15 yaşında kuzenim söyler: Metin2yi açarken bile uac soruyor (Vista yüklü)
Kaspersky adamı kasar avira alırım ben,Comodoyu ne yapıyım bir sürü altnatifi var
Metin2 meraklısı 15 yaşında kuzenin söyler: Metin2yi açarken bile uac soruyor
:tt2: Uacı kaptmayı biliyorum.O kuzenimede anlattım.Adam bana tam denetim uac diyor birdeŞimdi sana uac ayarlarını kapatma dersi mi vereceğiz? :tt2:
:clap:
Sadece bir defa yazıyorum bir oturumda.Üstelik ben su değil sudo kullanıyorumçöpten bilgisayarı olanlara bizde linuxu öneriyoruz zaten..
linux kullanıpda her şeye root şifresi yazan siz değil misiniz?
1 buttona basmak şifre yazmakdan dahamı zor geliyor..
ayrıca istenildiğinde seviyesi düşürülebilir..