• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Linux Turk Heavy KDE GELİYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabalık demeyelim de hakaret diyelim, ama sende illa ben sildikçe belirtmek için elinden geleni yapıyorsun be ALMİ, neyse konuyu dağıtmayalım diyeceğim, konu zaten dağınık, konuyu kitlesem, arkadaşın hevesi kırılsın istemiyorum. Ancak aynı konudan tekrar tekrar açmamasını yoksa kitlemek zorunda kalacağımı belirtmek zorundayım...
Sanada iyi güldüm:D Gülmediğim biri kalmadı forumda :D haa öyle demişim ha böyle ne fark eder :D

Mal ne demek biliyor musun ?

Mal ne demek biliyor musun ?[/QUOTE dedi ki:
iç-doğuanadolu bölgelerinde (ki yerel halkın yerel dillerine göre:)) öküz-manda-dana-inek vs gbsinden büyükbaş hayvanlara verilen ortak isim olup muhasebe dersi alanlara göre ise 500 olarak açıklayabiliriz en iyi manada...

Mal ne demek biliyor musun ?

bir kimsenin ya da bir tüzelkişinin iyeliği altında bulunan, taşınır ya da taşınmaz varlıkların tümü; bayağı, aşağılık, kötü kimse.
alınıp satılabilen her türlü ticaret eşyası, tüccar malı, emtia; esrar ya da kaçak madde.
birinin iyeliği altında bulunan büyükbaş hayvanların tümü.

kaynak dictionary.

iç-doğuanadolu bölgelerinde (ki yerel halkın yerel dillerine göre:)) öküz-manda-dana-inek vs gbsinden büyükbaş hayvanlara verilen ortak isim olup muhasebe dersi alanlara göre ise 500 olarak açıklayabiliriz en iyi manada...

bir kimsenin ya da bir tüzelkişinin iyeliği altında bulunan, taşınır ya da taşınmaz varlıkların tümü; bayağı, aşağılık, kötü kimse.
alınıp satılabilen her türlü ticaret eşyası, tüccar malı, emtia; esrar ya da kaçak madde.
birinin iyeliği altında bulunan büyükbaş hayvanların tümü.

kaynak dictionary.
Size ne oluyor ? :D:D:D:D

---------- saat 20:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:25 eklenmişti ----------

Arkadaşlar bir teklif sunuyorum bu konuyu kapatın yerine Linux modifiye çalışmaları konusu açın...

Arkadaşlar yeterince açıklamış sanırım, iyi birşey olduğunu mu düşünüyorsun? Neyse konu linux'tan çıktı bende kitliyorum.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...