Linux Turk Heavy KDE GELİYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Kabalık demeyelim de hakaret diyelim, ama sende illa ben sildikçe belirtmek için elinden geleni yapıyorsun be ALMİ, neyse konuyu dağıtmayalım diyeceğim, konu zaten dağınık, konuyu kitlesem, arkadaşın hevesi kırılsın istemiyorum. Ancak aynı konudan tekrar tekrar açmamasını yoksa kitlemek zorunda kalacağımı belirtmek zorundayım...
Sanada iyi güldüm:D Gülmediğim biri kalmadı forumda :D haa öyle demişim ha böyle ne fark eder :D

Mal ne demek biliyor musun ?

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Mal ne demek biliyor musun ?[/QUOTE dedi ki:
iç-doğuanadolu bölgelerinde (ki yerel halkın yerel dillerine göre:)) öküz-manda-dana-inek vs gbsinden büyükbaş hayvanlara verilen ortak isim olup muhasebe dersi alanlara göre ise 500 olarak açıklayabiliriz en iyi manada...

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Mal ne demek biliyor musun ?

bir kimsenin ya da bir tüzelkişinin iyeliği altında bulunan, taşınır ya da taşınmaz varlıkların tümü; bayağı, aşağılık, kötü kimse.
alınıp satılabilen her türlü ticaret eşyası, tüccar malı, emtia; esrar ya da kaçak madde.
birinin iyeliği altında bulunan büyükbaş hayvanların tümü.

kaynak dictionary.

nicobellic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aperon gel senle bir sistem yapalım ne dersin ?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
iç-doğuanadolu bölgelerinde (ki yerel halkın yerel dillerine göre:)) öküz-manda-dana-inek vs gbsinden büyükbaş hayvanlara verilen ortak isim olup muhasebe dersi alanlara göre ise 500 olarak açıklayabiliriz en iyi manada...

bir kimsenin ya da bir tüzelkişinin iyeliği altında bulunan, taşınır ya da taşınmaz varlıkların tümü; bayağı, aşağılık, kötü kimse.
alınıp satılabilen her türlü ticaret eşyası, tüccar malı, emtia; esrar ya da kaçak madde.
birinin iyeliği altında bulunan büyükbaş hayvanların tümü.

kaynak dictionary.
Size ne oluyor ? :D:D:D:D

---------- saat 20:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:25 eklenmişti ----------

Arkadaşlar bir teklif sunuyorum bu konuyu kapatın yerine Linux modifiye çalışmaları konusu açın...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar yeterince açıklamış sanırım, iyi birşey olduğunu mu düşünüyorsun? Neyse konu linux'tan çıktı bende kitliyorum.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...