Anket Linux Mint Mi Dersiniz Pardus Mu?

Lİnux Mint mi Pardus Mu ?

• Linux Mİnt

Kullanılan: 16 59.3%
  • Pardus

Kullanılan: 11 40.7%

• Kullanılan toplam oy
    27

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Gnome da sevmiyorum aslında xfce de
Aklindaki ara yuzu, KDE dagitimlar ile kismen de olusturabilirsin.

Bir de elementaryOS oneririm. Ben uzun zamandir ve hala kullaniyorum. Cok pratik kullanimi, kisayollari gelismis bayagi.

Ufaktan incelemesi;

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Pardus yerlidir.Yerli şeylere destek verirsek daha çok geliştirilir.Pardus ne kadar kötü olursa olsun yerli ve milli olduğu için Anketlerde pardus derim.Halkımızın destek vermesi gerekki geliştirilsin.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
KDE masaüstü ortamı ile Pardus iyi olabilir aslında. :)

Eratosthenes

Profesör
Reaksiyon puanı
854
Şu an pc de Lİnux Mint Xfce kurulu olsada aklımda Pardusa şans vermek de geçiyor aslında.
Herkes Pardusu kötülüyor ama bence o kadar da kötü değil. Ben bir süre Pardusu kullandım ve gayet memnun etti beni sadece biraz optimizasyon sorunu var mesela firefox 7sn de açılıyor bu benim için fazla bir süre ama yine de görünüşü çok hoş. Daha çok linux kullanmaya yeni başlayanlar için öneriliyor çünkü sade ara yüzü ve kullanımı kolay olduğu için. Kurulumu da çok basit ama tabi herkesin görüşü farklı benim görüşüm bu sevmeyenlerde var

Linux mint çok popüler ve çok kullanılan bir linux dağıtımı. Bende bir süre kullandım. Sade ara yüzü var ve kullanımı çok kolay yine yeni başlayanlar için gayet uygun bir işletim sistemi. İşe yarayacak birçok programı kurulum esnasında kendisi indiriyor. Bildiğim kadarıyla 2025 yılına kadar güncelleme desteği varmış

Bana sorarsan ben Pardus derim. Çünkü hem Türk yapımı hem de gayet güzel tabi bu dediklerim göreceli kavramlar yani kişiden kişiye değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben putprest değilim Vista çöp.
sana bir şey söyleyeyim mi?

Son düzenleme: