- Reaksiyon puanı
- 12,109
Şu an pc de Lİnux Mint Xfce kurulu olsada aklımda Pardusa şans vermek de geçiyor aslında.
Eğer Pardus sürücü için ayarlarda özel bölüm yapsaydı Mint ile aynı olacaktı. Aynı şeyleri karşılaştırmanın pek lüzmu yok.
Pardus'un XFCE versiyonu da var
Berk XFCE'yi yetersiz buluyor. Gnome olan versiyonu çok güzeldi ama hatalıydı.Pardus'un XFCE versiyonu da var.
Zaten biliyorum. Ben de diyorum ki GNOME olan versiyonu bile tatmin etmiyor.Pardus'un XFCE versiyonu da var.
Aklindaki ara yuzu, KDE dagitimlar ile kismen de olusturabilirsin.Gnome da sevmiyorum aslında xfce de
Evet vistaya taptığını bütün forum biliyor???Ben Vista severdim görünüm olarak hepsinden daha iyiydi.
Herkes Pardusu kötülüyor ama bence o kadar da kötü değil. Ben bir süre Pardusu kullandım ve gayet memnun etti beni sadece biraz optimizasyon sorunu var mesela firefox 7sn de açılıyor bu benim için fazla bir süre ama yine de görünüşü çok hoş. Daha çok linux kullanmaya yeni başlayanlar için öneriliyor çünkü sade ara yüzü ve kullanımı kolay olduğu için. Kurulumu da çok basit ama tabi herkesin görüşü farklı benim görüşüm bu sevmeyenlerde varŞu an pc de Lİnux Mint Xfce kurulu olsada aklımda Pardusa şans vermek de geçiyor aslında.
sana bir şey söyleyeyim mi?Ben putprest değilim Vista çöp.
Arç AdamGerçek yerli ve milli olan PiSi Linux'ı, Pardus ve Archman'a tercih ederim.![]()