- Reaksiyon puanı
- 2,285
Qt tadı yok ama.Neden? Ne de güzel şey bu GTK![]()

Qt tadı yok ama.Neden? Ne de güzel şey bu GTK![]()
Qt tadı yok ama.![]()
Kullanılıyor, kullanılmaz mı hiç... Arch ile kullanılmayan yok.. Bir dee kullanıcı depoları var ki 10 numara...
Bir kere tadına baksanız başka sisteme kesinlikle geçmezsiniz... Benim gibi zorunlu kalmazsanız...![]()
indirim bakarım sonra
Benim aradığım özelliklerden biri de kolay kurulum
Sevmiyorum öyle herşeyi kendin ayarlayacaksın vs.
Tamam sistemin içini dışını öğrenmek adına güzel ama onu öğrenene kadar SolidWorks, Catia öğrenirim daha iyi
Sonuçta Bilgisayar Mühendisi değil Metalurji ve Malzeme Mühendisi olacağım
![]()
Son kullanıcı için kurulum önemli tabi ama, iddia ediyorum kurulum süresinde paketlerin internetten indirildiği süreyi çıkarırsak toplamda 5 ila 10 dakika arasında sürecek basit bir işlem...![]()
En güzeli haikuHiç bir şey yok nerdeyse
![]()
Bahsettiğin süre herşeyi default ayarda kurmak için sanırım yoksa o kadar az olamaz, mesela ben bi yerde takılırım 20-30 dk oyalanarım belki kimbilir
LMDE'de live olarak boot 1 dk, kurulum 10 dk, güncelleme 2-3 dakika, yani 15 dk da full özellikli bir sistem karşında oluyor
Haiku daha kararlı sürüm çıkarmaktan aciz kendimi bildim bileli alpha![]()
Hatta kurdum ve mint den yazıyorum şu an![]()
Aaa neyi varmış?Tamam Qt daha iyi olabilir ama ortaya çıkan ürünü yani KDE'yi sevmiyorum![]()
Aaa neyi varmış?KDE4.4'ten beri en stabil o. (Var mı çöktüğünü gören bir babayiğit o sürümden sonra çöktüğünü gören
) Kullanışlılık dersen kendine ait programları yeter. Hızlılık ve verimlilik dersen Compiz + KDE ikilisi ile oluyo Görsellik dersen zaten belli. Bana bir neden söyle?
![]()
Evet GNOME hiç çökmüyor kerata.. Windows çöker GNOME çökmez![]()
1- Geçmişte canımı çok sıkmış olması
2- Ufacık bir program bile lazım olduğunda yüzlercesinin içinde boğulup zorla bulmam veya bulamamam
3- Sen ne kadar çökmediğini iddia etsende ben çökertecek bir açık bulurum geçenlerde KDE sürümüne dikkat etmedim ama Pardus 2011'deydi sistem tepsisine uygulamacıklar ekledim sistem izleyicilerin bir tanesinde görüntü vermedi ve bir iki tıklayınca çöküyordu, kaç defa denedim hep aynısı oldu
4- GNOME hiç çökmedi ben kullanırken![]()
Bu arada geçmişte KDE'nin canını sıkması artık çok berbat olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yok abi ya, ben cümle kuramıyorum.
Kesinlikle katılıyorum :mrgreen:
Neyse bende Gnome kurdum GTK için. KDE O kadar berbat ki.![]()
Buna da kesinlikle katılıyorum :mrgreen: :mrgreen:
Nan dalga mı geçiyorsun? Bu seferkini yemedik.![]()
LMDE'ı denemek isteyenler vardı neredesiniz ?![]()
LMDE Kurdum sanal işletim sistemi olarak ana makina windows 7 sanal vmware mint 10 LMDE
kurdum her seferinde ekran ayarlıyorum 800/600 geliyor bende 1280/ 800 ayarlıyorum yeniden başlattıgımda ayarlar yine 800-600 olmuş birde misafir eklentilerini bir türlü kuramadım her girişte kullanıçı adi yazıp öyle giriyor digerlerigibi öntanımlı gelmedi bir sürü sorun...
Evet sanal makinada önermedigini biliyorum sanal olarak nasıl oluyor diye kuran varmı varsa teçrübelerinden yararlanalım diye..
2 haftadır Fedora 15 kullanan adam! Belgesel olmam lazım.