Sizin okul neresi? Merak ettim şimdi![]()
Erciyes Üniversitesi...
Sizin okul neresi? Merak ettim şimdi![]()
Hayır 2. sene![]()
Birde bölümün nedir diye soracağım ama konu dağılıyor ondan korkuyorumBizde ubuntu'lar kurulu...
Birde bölümün nedir diye soracağım ama konu dağılıyor ondan korkuyorumBizde ubuntu'lar kurulu...
Fen Bilgisi Öğretmenliği.![]()
Sen nerde okuyorsunve bölüm neBende ubuntu'ya geçirmeyi düşünüyorum tüm sınıfları du bakalım ne olacak konuşacağım hocayla. Çünkü bazı ses dosyalarını açmıyor. Bilmiyorum ayarlanmadığındanmı ama önemli değil ubuntu'ya geçiyoruz
Sana gelelim sevgili orticim.. Soruyu bana sormuştu sanırsam![]()
Universal Edition
This edition aims to provide the same features as the Main Edition without including proprietary software, patented technologies or support for restricted formats. If you're a magazine, a reseller or a distributor in Japan or in the USA then choose this edition.
It also comes as live DVD and features built-in support for English, French, Spanish, German, Italian, Swedish, Danish, Chinese, Korean, Portuguese/Br, Portuguese/Pt, Arabic, Hungarian, Lithuanian, Galician, Dutch, Russian, Polish, Norwegian, Japanese, Ukrainian, Romanian, Slovenian, Catalan, Greek, Czech, Slovak, Marathi, Norwegian [nynorsk], Croatian, Bulgarian, Turkish, Hindi, Finnish, Hebrew, Serbian, Belarussian and partial support for Basque and Bosnian.
Bu konuda asıl öğrenmek istediğim ve son sorum,Şöyleki... Başlat yükleme ekranına gel...Orda 3 seçenek karşına çıkacak.El ile belirt(gelişmiş) seçeneğini tıkla ve orayı göster.Sonra kurulmuş olacaktır.
ImgBurn yazdiktan sonra dogruluyor> bahsettigim oydumecbur degilsin dogrulamaya bilginde ola
Actim ve yazmaya basladim bilerise hayırlı olsun. İnşallah beğenirsin. Beğenmezsen de başka dağtıma bakarsın artık![]()
Özgürlüğe ilk adım olarak evetBu gün senin doğum günün mü?
http://www.linuxmint.com/download.php
adresinde çoklu dil içeren iso dosyasının boyutu farklı :huh:
![]()
Mint kuracağım, Ubuntuyu en baştan gözüm tutmadı :biggrin: