Mehmet_Emir
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,180
*Bu yorum @Mehmet_Emir tarafından silinmiştir.*
birde ben kurulum yaptıktan sonra bi hata verdi sorunları gönder ve gönderme vardı ben göndermeye tıkladımhocam suan ubuntu kullanıyorum iyi ve hoş ama driverları nasıl indirecegiz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam suan ubuntu kullanıyorum iyi ve hoş ama driverları nasıl indirecegiz?
ve windowsla arasında performans farkı cok yuksek.hocam suan ubuntu kullanıyorum iyi ve hoş ama driverları nasıl indirecegiz?
birde ben kurulum yaptıktan sonra bi hata verdi sorunları gönder ve gönderme vardı ben göndermeye tıkladım
yazılım ve sürücülerden(kırmızı renkli)ek sürücülere ordan da kendi ekran kartınıza uygun driver kurabilirsiniz orda bulamazsanız bize söyleyin yardımcı olalımhocam suan ubuntu kullanıyorum iyi ve hoş ama driverları nasıl indirecegiz?
birde ben kurulum yaptıktan sonra bi hata verdi sorunları gönder ve gönderme vardı ben göndermeye tıkladım
ve windowsla arasında performans farkı cok yuksek.
hocam yazdığım şeylerde herhangi bir sıkıntı yok değil mi?yazılım ve sürücülerden(kırmızı renkli)ek sürücülere ordan da kendi ekran kartınıza uygun driver kurabilirsiniz orda bulamazsanız bize söyleyin yardımcı olalım
şuanda sıkıntı göremiyorum bu arada performans'ta hangi tarafta artış oldu onuda yazarsanız memnun olurum.hocam yazdığım şeylerde herhangi bir sıkıntı yok değil mi?
PC Daha hızlandı,önceden sağ tıkladıgımda geç geliyordu burda tak diye geliyorşuanda göremiyorum bu arada performans'ta hangi tarafta artış oldu onuda yazarsanız memnun olurum.
hocam linuxta ss nasıl alınıyorFakat ekran kartı driver yüklemeyi bir türlü bulamadım.AMD RADEON HD 7750 2GB ekran kartı
reis şuanda ubuntu kullanıyorumUbuntu, Kubuntu bilmem ne ...tu kullanma. Sonu "tu" olanlardan uzak dur.
Sana önereceğim Elementary Os'tur.
print screen instert tuşu ile Resimler klasörüne atıyor fotoğraflarıhocam linuxta ss nasıl alınıyor
Biraz daha bu tavsiyeniz ile ilgili detay verebilir misiniz? Bu işletim sistemi ilgili büyük bir sıkıntı göremedim(amacım yargılamak değildir).Ubuntu, Kubuntu bilmem ne ...tu kullanma. Sonu "tu" olanlardan uzak dur.
Sana önereceğim Elementary Os'tur.
Benim gördüğüm kadarıyla ekran kartı düzgün bir biçimde çalışıyor ama eğer gerekirse https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000-series/amd-radeon-hd-7750'den Ubuntu sürümünüze göre olan driver indirebilirsiniz.Ekstra olarak kurulum için şöyle bir kaynak buldum AMD Radeon Ubuntu 20.04 Driver Installation - LinuxConfig.org bundanda yardım alabilirsinizbuyrun hocam
Hocam ben indirmeye çalıştım fakat arşiv yöneticisi diye birşey ile açıyorBenim gördüğüm kadarıyla ekran kartı düzgün bir biçimde çalışıyor ama eğer gerekirse https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000-series/amd-radeon-hd-7750'den Ubuntu sürümünüze göre olan driver indirebilirsiniz
Hocam kusura bakmayın çok soru sordum.Steam ve zoomu nasıl indirebilirmAMD Radeon Ubuntu 20.04 Driver Installation - LinuxConfig.org şurda kurulum ile ilgili bilgiler var isterseniz bu sayfayı referans alabilirsiniz.
Hocam Ubuntu yerine Linux Mint kurmanız sizin yararınıza Ubuntudan daha kolay ve mağazasında daha çok uygulama var.Hocam peki kurulum sırasında bir sıkıntı yaşamam değil mi? Çünkü technopatın videosunu izlediğimde çok saçma şeyler oluyordu.
hemen linklerini atıyorumHocam kusura bakmayın çok soru sordum.Steam ve zoomu nasıl indirebilirm
Ubuntuda komut satırı kullanıp birkaç kod yazacaksınız Linuc mintte direkt mağazada var sanırım Ubuntunun mağasında steam vardı ama zoom olmadığından eminimHocam kusura bakmayın çok soru sordum.Steam ve zoomu nasıl indirebilirm
burdaki dosyaları uygulama mağazası ile açın sonra kurulumu yapabilirsiniz.steam:Steam, The Ultimate Online Game Platform sayfasından zoom için:Video Conferencing, Web Conferencing, Webinars, Screen Sharing sayfasından kurulum yapabilirsiniz.
uygulama mağazasını kapayın açın o benim başıma da geldidosya kurulamadı:desteklenmiyor.
ubuntu softwaredanmı bahsediyorsunuzuygulama mağazasını kapayın açın o benim başımada geldi![]()
evetubuntu softwaredanmı bahsediyorsunuz
nasıl işleyeceğimi bilmiyorum diyorevet
eğer kurulumu yapamazsanız terminale sudo dpkg -i dosyanınadı.deb yazın dosyanınadı kısmına kurulum dosyasının üzerinde ne yazıyorsa onu yazın
o zaman terminal yani uçbirim'i açın size verdiğim komutları giriniz.nasıl işleyeceğimi bilmiyorum diyor
böyle bir dosya ya da dizin yok diyorevet
eğer kurulumu yapamazsanız terminale sudo dpkg -i dosyanınadı.deb yazın dosyanınadı kısmına kurulum dosyasının üzerinde ne yazıyorsa onu yazın örnek olarak önce indirilenler klasörünü seçelim cd İndirilenler sonra steam için sudo dpkg -i steam_latest.deb zoom için sudo dpkg -i zoom_amd64.deb yazın.
önce cd İndirilenler yazdınız mı?böyle bir dosya ya da dizin yok diyor