- Reaksiyon puanı
- 9,165
Neden tavsiye etmiyorsunuz?Solaris bildiğim kadarıyla oracle'ın işletim sistemi. Pek tavsiye etmiyorum.
Neden tavsiye etmiyorsunuz?Solaris bildiğim kadarıyla oracle'ın işletim sistemi. Pek tavsiye etmiyorum.
Önceden format atmayı bilmiyordum ve format atmayı öğrenene kadar da bilgisayarıma format attırmamıştım.Daha sonra format atmayı öğrendim.Aslında ben format atmayı şu şekilde öğrendim:Şaka yapıyorum, düzenimi değiştirmeyi hiç sevmem ve W10'dan hem masaüstü hem laptop sistemlerimde memnunum.
W7'yi bırakmak için de epey direnmiştim bi kuruyorum öyle kalıyor sistem arıza vermiyor ki değiştireyim
Peki Solaris'in program ve oyun çeşitliliği nasıl?Solaris epey sağlam bir işletim sistemi. Linux gibi Unix benzeri değil, doğrudan bir Unix çatallamasıdır. SPARC mimarisi üzerinde çöktüğünü gören duyan olmamıştır da. Masaüstü kullanımı için biraz sıkıcı gelebilir ama istiyorsanız buyurun deneyin.
YokPeki Solaris'in program ve oyun çeşitliliği nasıl?
Nereden buluyorsunuz bunları?
Bu mizahı nereden buluyorsunuz diye sormak lazımNereden buluyorsunuz bunları?
fazla mısır varsa bir paket alayım hemenTam görmek istediğim geek/nerd muhabbetleri arkadaşlar, hepinizi kutluyorum. Benden +rep mısırım elimde takipteyim [emoji14]
Tam görmek istediğim geek/nerd muhabbetleri arkadaşlar, hepinizi kutluyorum. Benden +rep mısırım elimde takipteyim [emoji14]
Bununla ilgili bir konu açmanı istiyorum çünkü merak ettim. Bu başlıkla internette çok konu gördüm ama hadi bu konuyu açtığın başlıkta tartışırız
Kafamın içinde çınlıyor bildiğin. Bende sana bir kötülük yapayım o zaman. Bütün gün Samsun'da pudi pudi diye dolaş da göreyim seni.Bu mizahı nereden buluyorsunuz diye sormak lazım
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir nico nico nii, gülümsememeye çalış (Try not to smile challange) değil ama
Bu reklamı yamyamlığı teşvik ettiği için kaldırmalılarKafamın içinde çınlıyor bildiğin. Bende sana bir kötülük yapayım o zaman. Bütün gün Samsun'da pudi pudi diye dolaş da göreyim seni.
Yamyamlıktan daha ziyade kendi beynini yemeye teşvik ediyor.Bu reklamı yamyamlığı teşvik ettiği için kaldırmalılar
Mate'i de unutmayalım.Gnome adamdır lxde daha da adamdır xfce ise kraldır
Uygulama içini görünce gözlerimi kapatıyorum hayat niye bu kadar zor diye. Plasma 5 güzel ama.Bir gün Windows elbet fethedilecektir. Onu fetheden şirket ne güzel şirket, o şirkette çalışan Linuxçuler ne güzel Linuxçulerdir.
KDE5 iyi de çevresi kötü.
Uygulama içini görünce gözlerimi kapatıyorum hayat niye bu kadar zor diye. Plasma 5 güzel ama.
Tövbe dee, tutar falan başımıza düşman mısın nesin ? Ağzını hayra aç mübarekOpenbox u unutan winci olsun
İzlerken başım döndü