- Reaksiyon puanı
- 3,096
Hangi linux bu çünkü çook güzel bende kurmak istiyorum
Biraz harmanlama oldu açıkcası linux+macos+winden esinlenme ile dağıtım Linux Mint Cinnamon. Destek bu videodanHangi linux bu çünkü çook güzel bende kurmak istiyorum
TeşekkürlerBiraz harmanlama oldu açıkcası linux+macos+winden esinlenme ile dağıtım Linux Mint Cinnamon. Destek bu videodan
duvar kağıdınız çok güzelmiş nereden indirebilirim
Arch sayılmaz ama olsun türevBiraz coşalım... Arch gönderin arkadaşlar.
Bu çok büyük ihtimalle GNOME 40 ile gelen standart duvar kağıtlarından biri. Yani indiremezsin ama (çok büyük ihtimalle) GNOME 40 kullanırsan bu duvar kağıdını kullanabilirsin.duvar kağıdınız çok güzelmiş nereden indirebilirim
GNOME sonradan yüklenebiliyor mu sadece XFCE ve KDE var ?Salient OS XFCE oyun için güzel bir dağıtım direkt olarak Arch linux u temel alıyor denemenizde fayda var arkadaşlar...
neofetch çıktısı
denemedim lakin sonuçta Arch linux bu yüklenebilir diye biliyorumGNOME sonradan yüklenebiliyor mu sadece XFCE ve KDE var ?
üstad çok iyi bir sistem hoş şu an o işletim sistemini kullanmıyorum ama yine de hafif ve kullanımı kolay geldi@iblah60 tavsiyesi üzerine taze İlk deneyimlerim harika...Ekli dosyayı görüntüle 155339
Vallaha sistem efsane çok beğendim bilinmeyen bir dağıtım olduğunu düşünüyorum. Bu saatten sonra artık masaüstü ortamı kullanma işi bitmiştir. Pencere yöneticileri [Openbox, BSPWM, Sway vb.] akar Bazı ayarlar yok mesela Touchpad gibi ama Arch wiki sağolsun yardım ediyor.üstad çok iyi bir sistem hoş şu an o işletim sistemini kullanmıyorum ama yine de hafif ve kullanımı kolay geldi
eski bilgisayarlar da bir SSD birde Mabox Linux olsun tüm işlerinizi çok iyi yaparsınız...
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Harnapazade üstad tavsiyemi dinlediğin için teşekkürler...