MicroWin1877
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 25
Linux Mint'te NumixBlue temasını kullanıyorum. Bu temayı oldukça seviyorum.
İkon teması olarak Tela circle'ı öneririm, gerçekten çok hoş gözüküyor bence.Linux Mint'te NumixBlue temasını kullanıyorum. Bu temayı oldukça seviyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 141897
Hocam, fotoğrafların altına neofetch çıktısını da koyar mısınız?Nerede kalmıştık ;;;;;
İstediğiniz neofetch çıktısı olsun, buyrun ;;;;;Hocam, fotoğrafların altına neofetch çıktısını da koyar mısınız?
Hocam işletim sistemi ne yani hangi Linux dağıtımı?İstediğiniz neofetch çıktısı olsun, buyrun ;;;;;
Ekli dosyayı görüntüle 142507
Yakında duyurusunu yapacağımız bir dağıtımHocam işletim sistemi ne yani hangi Linux dağıtımı?
Yani siz mi yaptınız bu dağıtımı?Yakında duyurusunu yapacağımız bir dağıtım
Şimdilik bu detaylar kalsın. Biraz gizemi olsun.Yani siz mi yaptınız bu dağıtımı?
Tam anlayamadım.
En azından standart masaüstü ortamı Cinnamon onu öğrenmiş olduk ve Debian tabanlı bir sisteme pek benzemiyor daha çok Arch yada Independent gibiŞimdilik bu detaylar kalsın. Biraz gizemi olsun.
Bol buglu günler dilerim sanaFedora KDE ile takılmaya devam ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 142495
Neofetch görseli şudur:
Ekli dosyayı görüntüle 142496
KDE Plasma'yı kaldırıp TTY1 ekranında en baştan kurdum ve az önce yaşadığım bütün buglardan arındı sistem. Size tavsiye Fedora'yı KDE Plasma ile kullanacaksanız normal GNOME ile geleni kurun sonra KDE Plasma kurarsınız. Böyle yapınca sistem kullanımı da ne hikmetse azaldı, tuhaf.Bol buglu günler dilerim sana
Fedora KDE yerine openMandriva yükleyin sisteme.
Herkes o alt tarafın boyutunu ayarlamış ben bir türlü ayarlayamadım.KDE Neoncu Geldiiii.
Her daim kde
Yardımcı bir araç ve ya programa gerek yok hocam. Panele sağ tıklayın edit panel diyin sol ve sağda bulunan oklar var onlarla ayarlayın boyutunuHerkes o alt tarafın boyutunu ayarlamış ben bir türlü ayarlayamadım.
Ben de edit panel çok dedim ama orayı göremedim tekrar bir inceleyeceğim.Yardımcı bir araç ve ya programa gerek yok hocam. Panele sağ tıklayın edit panel diyin sol ve sağda bulunan oklar var onlarla ayarlayın boyutunu
Şu Mojave temasını eskiden kullanırdım. Arco Linux kullandığım günler aklıma geldi.KDE Neoncu Geldiiii.
Her daim kde
Zaten öyle bir konu varken ne gereği var ki?Acaba Windows ekran görüntüleriniz paylaşın diye konumu açsam
link verirmisinZaten öyle bir konu varken ne gereği var ki?
link verirmisin
Öyle bir konu var Herkes masaüstünü koysun bakalım (Windows). Ve klasik Windows'un ekran görüntülerine bakmaya pek gerek yok.Acaba Windows ekran görüntüleriniz paylaşın diye konumu açsam