Castaft
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 900
Windows temasından sonra çok hoş gözüküyor keşke Windows biraz temasını değiştirse.Bayağı Mac görünümü seven varmış.
Windows temasından sonra çok hoş gözüküyor keşke Windows biraz temasını değiştirse.Bayağı Mac görünümü seven varmış.
En iyisi 1 TB'lık HDD'ye ikisini de kurmak bence.Yazı tura atın. En etkili yöntem. Elinize bir 50 kuruş alın, düz bir zeminde rastgele fırlatın.
Temasının Linux dağıtımlarından çok daha geride kaldığını düşünüyorum. Kullanıcı temaları falan hiç kötü olmazdı.Windows temasından sonra çok hoş gözüküyor keşke Windows biraz temasını değiştirse.
Ben dahil @Ram_kafasi sağolsun seviliyorsun 128 gb 4000 mhz rgb ramBayağı Mac görünümü seven varmış.
Hadi Ubuntu neyse de, cidden Linux Mint'in daha çok ram yediği bilgisine nasıl ulaştın.@slui.exe, Ubuntu, Windows'tan fazla RAM yiyor. Linux Mint de aynı şekilde.
Mint ve 600 mbMint boşta 600MB RAM kullanıyor.
Evet görev yöneticisinin ekran görüntüsünü atabilirim. Tabii ben sanal makineden bahsediyorum belki fark olabilir.Mint ve 600 mb
Çok beğendi diye bir tabir yok bizde yazarız.
Linuxscoop'un videosundaki tema değil mi?
Evet, güzel durduğu için bunu kullandım.Linuxscoop'un videosundaki tema değil mi?
Biraz sürecek gibi ya inşallah bugüne halledebiliriz.Kurulursa bugün buraya gentoo gelicek inşallah