46imt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 577
Dur naptın daha yeni başlıyorum ?Aşık oldum galiba.
Sıradaki hedef LxQT.
Dur naptın daha yeni başlıyorum ?Aşık oldum galiba.
Benzer işler Sadece icon tema değişik bende. Eski bir fotoğraf bu arada.
Evet. Ama görev yöneticisinde fazla harcamıyor gibi gözüküyor ancak sistemde değişik bir yavaşlama oluyor.@GNU or NOT galiba sendin tam hatırlamıyorum biri bana plank sistemi yavaşlatıyor demişti bende baktım evet gerçekten yavaşlatıyor uygulamaların açılma hızını filan etkiliyor bende plank olmadan yaptım. (Sanal makinede test ettim.)
Bu Pisi Linux'u kurmayı becerebilirsem iyi olacak, UEFI kurulum bir türlü olmuyor, Legacy kurdum şimdi de GRUB'dan boot etmeye çalışınca load the kernel first hatasıyla uğraşıyorum, hadi bakalım inşallah yakında benden de Pisi Linux fotoğrafı görürsünüz.
2.1 sürümde böyle bir hata var geliştiricilerde bu konun farkında sorun calamaras yüzden oluyor sistem ile tam bir uyumu yok o yüzden yeni sürüm ile yalı geliyor tam uyumlu olarak onu bekle tüm sorunları halletmişler son testler yapılıyormuş yakında çıkar bizde kullanırız.Bu Pisi Linux'u kurmayı becerebilirsem iyi olacak, UEFI kurulum bir türlü olmuyor, Legacy kurdum şimdi de GRUB'dan boot etmeye çalışınca load the kernel first hatasıyla uğraşıyorum, hadi bakalım inşallah yakında benden de Pisi Linux fotoğrafı görürsünüz.
2012 zamanından kalma.Ekli dosyayı görüntüle 139382
Bir zamanlar benim masaüstüm
Wine geliştirilse sorun çözülebilir fakat oyun geliştiricileri para neredeyse o platforma geliştirdikleri için ki Linux kullanıcı oranının yüzdesel anlamda ne kadar düşük olduğunu biliyoruz. Linux için oyun geliştirmek Windows ve Mac'e göre çok daha kolay aslında. Steam'den Allah razı olsun diyelim Steam olmasa Linux oyun konusunda bu kadar gelişemezdi net.linux kullanmak isterim fakat oyun oynanmadıgı için windows kadar kullanamıyorum çözüm bulunması lazım
Steam Proton şu anlık en stabil çalışanı, gayet hızlı çalışıyor.Wine geliştirilse sorun çözülebilir fakat oyun geliştiricileri para neredeyse o platforma geliştirdikleri için ki Linux kullanıcı oranının yüzdesel anlamda ne kadar düşük olduğunu biliyoruz. Linux için oyun geliştirmek Windows ve Mac'e göre çok daha kolay aslında. Steam'den Allah razı olsun diyelim Steam olmasa Linux oyun konusunda bu kadar gelişemezdi net.
Gözümde canlanır koskoca mazi. Bu fotoğraf benim windows xp nin vista şeklindd modlanmış halinin de görüntüsü idi. Çok severdim bu görseli aga beee???Ekli dosyayı görüntüle 139382
Bir zamanlar benim masaüstüm
Pisi'ye başka hangi arayüz kaldı Budgie harici yüklemediğin?
Bu pisi değilPisi'ye başka hangi arayüz kaldı Budgie harici yüklemediğin?
İlk Xfce 4 kurduğumda gözlerim kanamıştı. Uğraşınca güzelleşiyor demekki. Ek olarak şuraya bakar mısınız? BugEkli dosyayı görüntüle 139980
Son hali şudur.
Çok tuhaf bir hata, @Developer, sanırım o bu konuyla ilgilenir.İlk Xfce 4 kurduğumda gözlerim kanamıştı. Uğraşınca güzelleşiyor demekki. Ek olarak şuraya bakar mısınız? Bug
Miyavv :3