Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

46imt

Asistan
Reaksiyon puanı
577
Pisi Linux Xfce (Plank filan yok.)
Pisi-Linux-Xfce(2).jpg

Pisi-Linux-Xfce(1).jpg

46imt

Asistan
Reaksiyon puanı
577
@GNU or NOT galiba sendin tam hatırlamıyorum biri bana plank sistemi yavaşlatıyor demişti bende baktım evet gerçekten yavaşlatıyor uygulamaların açılma hızını filan etkiliyor bende plank olmadan yaptım. (Sanal makinede test ettim.)

GNU or NOT

Asistan
Reaksiyon puanı
999
@GNU or NOT galiba sendin tam hatırlamıyorum biri bana plank sistemi yavaşlatıyor demişti bende baktım evet gerçekten yavaşlatıyor uygulamaların açılma hızını filan etkiliyor bende plank olmadan yaptım. (Sanal makinede test ettim.)
Evet. Ama görev yöneticisinde fazla harcamıyor gibi gözüküyor ancak sistemde değişik bir yavaşlama oluyor.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431

46imt

Asistan
Reaksiyon puanı
577
Bu Pisi Linux'u kurmayı becerebilirsem iyi olacak, UEFI kurulum bir türlü olmuyor, Legacy kurdum şimdi de GRUB'dan boot etmeye çalışınca load the kernel first hatasıyla uğraşıyorum, hadi bakalım inşallah yakında benden de Pisi Linux fotoğrafı görürsünüz.
2.1 sürümde böyle bir hata var geliştiricilerde bu konun farkında sorun calamaras yüzden oluyor sistem ile tam bir uyumu yok o yüzden yeni sürüm ile yalı geliyor tam uyumlu olarak onu bekle tüm sorunları halletmişler son testler yapılıyormuş yakında çıkar bizde kullanırız.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,442
linux kullanmak isterim fakat oyun oynanmadıgı için windows kadar kullanamıyorum çözüm bulunması lazım
Wine geliştirilse sorun çözülebilir fakat oyun geliştiricileri para neredeyse o platforma geliştirdikleri için ki Linux kullanıcı oranının yüzdesel anlamda ne kadar düşük olduğunu biliyoruz. Linux için oyun geliştirmek Windows ve Mac'e göre çok daha kolay aslında. Steam'den Allah razı olsun diyelim :)Steam olmasa Linux oyun konusunda bu kadar gelişemezdi net.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Wine geliştirilse sorun çözülebilir fakat oyun geliştiricileri para neredeyse o platforma geliştirdikleri için ki Linux kullanıcı oranının yüzdesel anlamda ne kadar düşük olduğunu biliyoruz. Linux için oyun geliştirmek Windows ve Mac'e göre çok daha kolay aslında. Steam'den Allah razı olsun diyelim :)Steam olmasa Linux oyun konusunda bu kadar gelişemezdi net.
Steam Proton şu anlık en stabil çalışanı, gayet hızlı çalışıyor.

AbdulkadirGUNAY

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar, fotoğraf yüklemeye çalıştığımda "Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık." uyarısı alıyorum neden olabilir acaba?