- Reaksiyon puanı
- 9,165
İnternetim yavaş. Bildirimler ya geç geliyor ya da sayfayı yenileyince geliyor.TISSS ! Ses gelmedi LUL
İnternetim yavaş. Bildirimler ya geç geliyor ya da sayfayı yenileyince geliyor.TISSS ! Ses gelmedi LUL
30mbps internet var, aynı LULİnternetim yavaş. Bildirimler ya geç geliyor ya da sayfayı yenileyince geliyor.
Gayet iyi olmuş. Sevdim...Manjaro KDE. Ama özelleştirdim biraz. Yani ilk yüklediğim zamanki görünümünde değil.
Güzel olmuş mu?
Ben öyle şeyler yapmam.@Halktan Biri insan güzel bir hatun falan bir şey koyar la, yapma şöyle şeyler
Usta gözüm ısırıyor da... Yok yahu bilemedim. Mount and blade çok oynamıştım halbuki.
Biz koyuyoruz da ne oluyor, ubuntu tr forumunda kardeşim müslümanız biz diye uyarı yiyoruz. Sanki biz değiliz.Ne çirkin bir masaüstüdür bu yeaaağğğğ
---- Mesajlar birleştirildi ----
EDİT:
@Halktan Biri insan güzel bir hatun falan bir şey koyar la, yapma şöyle şeyler
Abi tanıdın işte. Adamı sormamıştım zaten. Adamı ben de bilmiyorum. Mount And Blade oynadığını bildiğimden sordum.Usta gözüm ısırıyor da... Yok yahu bilemedim. Mount and blade çok oynamıştım halbuki.
YANİ ! Güzel bir hatun koy, beğenek yani LULŞimdi anlaşıldı eronis'in neden benim wallpaperımı beğenmediği.
Ama senin koyduğun harbi biraz fazlaydıBiz koyuyoruz da ne oluyor, ubuntu tr forumunda kardeşim müslümanız biz diye uyarı yiyoruz. Sanki biz değiliz.
Abi benim öyle şeylerle işim olmaz. Ben arabaları ve koyu renk ağırlıklı duvarkağıtlarını tercih ederim.YANİ ! Güzel bir hatun koy, beğenek yani LUL
İyi bir başlangıç... Yine iyi deniyorsun... Güzel çalışma yani... Başarılı... Emeğe saygı... Ama biraz daha canlı bir şey lazım sanki ha ?
GIMP ile mi çizdin?
Baksana şu bakışlara ruh dolu.İyi bir başlangıç... Yine iyi deniyorsun... Güzel çalışma yani... Başarılı... Emeğe saygı... Ama biraz daha canlı bir şey lazım sanki ha ?
Tabii...GIMP ile mi çizdin?
Vur dedik öldürdü cemiyetinin lideri eronisten enfes videolar...
Böyle çizebilmek isterdim. Çalışmalar var da daha icraat olarak böyle çizim yok LULVur dedik öldürdü cemiyetinin lideri eronisten enfes videolar...
Benim bir portremi cizseneBöyle çizebilmek isterdim. Çalışmalar var da daha icraat olarak böyle çizim yok LUL
10 numara. Çok güzel olmuş.Ekli dosyayı görüntüle 36187
2 dakikalık anime temalı çalışmam LUL Yine 2 dakika için hiç de kötü değil benim seviyem için
Ama şu kafa çizgisini silmeyi unutmuşum bak, o çizgi var olmayacak çünkü saçların orayı kapatması lazımdı. Bak misal, bu da bir ders oldu bana10 numara. Çok güzel olmuş.
Adam saçlarımı taramayayıp dağınık bıraktığımı bile bilmişEkli dosyayı görüntüle 36187
2 dakikalık anime temalı çalışmam LUL Yine 2 dakika için hiç de kötü değil benim seviyem için
İyi güzel ojdur da direk gözükmüyor LUL Cevapla bölümünden ance gördüm.
Antergos bu değil mi ? Openbox sanıyorum ? Nasıl buldun ?
Niye her seferinde masaüstünü gördüğümde gothic kelimesi yada emo mode on terimi aklıma geliyor ? LUL İnsan ne bilim tatlı bir kızın resmini koyar bu ne böyle birinin elinde uyuşturucu şırıngası, ötekisi narnia günlüklerinden fırlama kraliçe. Pamuk prenses de olabilir
Burada ekran görüntüsü paylaşırsınız değil mi?zar zor da olsa pardus 17.2 yi yüklemeyi başardım