- Reaksiyon puanı
- 9,165
Sistemi özelleştirmeden ekran görüntüsü atmıştım. Şimdi biraz özelleştirilmiş halini atayım.
Neydi o itici araba? Şöyle guzellerle gel.Sistemi özelleştirmeden ekran görüntüsü atmıştım. Şimdi biraz özelleştirilmiş halini atayım.
Ekli dosyayı görüntüle 37468
Arabalar eski de olsa nostaljik.Neydi o itici araba? Şöyle guzellerle gel.
Temalar ve duvar kâğıdı değiştirilmiş, görev çubuğunda da birtakım değişiklikler yapılmış. İyi...Sistemi özelleştirmeden ekran görüntüsü atmıştım. Şimdi biraz özelleştirilmiş halini atayım.
Ekli dosyayı görüntüle 37468
Kurulurken gayet rahat ve işlevsel bir şekle kolaylıkla ayarlanıyor. Bashtan daha iyi değil, hatta bash bunu dörde beşe çarpar ama fazla uğraştırmadan özellikler sunması çok cazip geliyor. Dilerseniz siz de deneyin, çok rahat ayarlanıyor ve sunduğu öneriler vs oldukça kaliteli.@finix neden zsh?
Vaktim olursa incelerim, teşekkürler.Kurulurken gayet rahat ve işlevsel bir şekle kolaylıkla ayarlanıyor. Bashtan daha iyi değil, hatta bash bunu dörde beşe çarpar ama fazla uğraştırmadan özellikler sunması çok cazip geliyor. Dilerseniz siz de deneyin, çok rahat ayarlanıyor ve sunduğu öneriler vs oldukça kaliteli.
Manjaro + KDE ise kullanışlıdırKde bağımlılığım devam ediyor.
Kesinlikle, hem görsel hem de hız açısından beni fazlasıyla memnun ediyor o yüzden bir sorun çıkmadığı sürece forever Manjaro + KDE : )Manjaro + KDE ise kullanışlıdır
En son attığımdan bir farkı yok
Biraz KDE kullansaydin da şu hallere dusmeseydinKonsole adını uçbirim çakması bir şey sandım. Halbuki başlı başına bir uygulama ismiymiş. Dalga geçecektim Konsole ne diye
arka plan hoşuma gitti bende archman kullanıcısıyımArch Linux Budgie