- Reaksiyon puanı
- 2,285
Biz ne bekledik sen ne çıktın... Ayıp be...
Biz ne bekledik sen ne çıktın... Ayıp be...
Ne çıkmışım, ne beklediniz, ne oluyor yaa ?Biz ne bekledik sen ne çıktın... Ayıp be...
HALİS MUHLİS Debian varken SAF Arch'ı kullanıyorsun ya... Birde Xfce...Ne çıkmışım, ne beklediniz, ne oluyor yaa ?
@eronis 'in Xfce'ye olan sevgisini bilmiyor musunuz?HALİS MUHLİS Debian varken SAF Arch'ı kullanıyorsun ya... Birde Xfce...
Biliyoruz bilmesine ama anlayamıyoruz@eronis 'in Xfce'ye olan sevgisini bilmiyor musunuz?
Xfce hafif olduğu için olabilir.Biliyoruz bilmesine ama anlayamıyoruz
snoop dog un adını duyunca aklıma başka şeyler geliyor...Anlatılmaz, yaşanır
Yalnız bu resimdeki Arch değil MandrivaArch kuruyor falanca.
Duvar kağıdı hangi animeden ?Finix tam ergen işte o sıralar, anime falan filan takılıyor.
Neymiş? Finix Eronis'in 6 yıl ötesinde imiş.
Öyle çünkü Arch duvar kağıdım cortlamış.Yalnız bu resimdeki Arch değil Mandriva
Duvar kağıdı hangi animeden ?
HELAL BE GURUR DUYUYORUM SENLEBiraz masaüstlerine bakınayım dedim. GNOME çok kasınca, çökünce, CS:GO'da mouse lag'ı yapınca KDE'yi biraz kurcalayım dedim. Bakalım bu nasıl olacak
Ekli dosyayı görüntüle 27953
Şemcük, KDE'de makbul olan hep biraz geriden gelmektir. Yani her yeni çıkan sürüme "Aaa müthiş" diye atlayacaksak gidecek yolumuz vardır bunu bilesiniz. O yüzden paketi güncel tutmayan dağıtımlar bir nebze öndedir. Debian Testing kullanıyorum işte, paketler buna rağmen hala güncel değil. Ama yine de bu denli bir stabilite de sırf paketleri eski tutmakla olmaz O yüzden birinci olarak Debiş Testing'i birinci olarak öneriyorum. Bunun dışında:Geçen yıl Pisi Linux KDE yüklemiştim. Ve nedense uzun süre kullanmadım.
@Forumun Ağası Finix Hocam önerebileceğiniz KDE masaüstü ortamını kullanan dağıtım var mı?
Cevabınız için teşekkür ederim. KaOS'a bakıyorum.Şemcük, KDE'de makbul olan hep biraz geriden gelmektir. Yani her yeni çıkan sürüme "Aaa müthiş" diye atlayacaksak gidecek yolumuz vardır bunu bilesiniz. O yüzden paketi güncel tutmayan dağıtımlar bir nebze öndedir. Debian Testing kullanıyorum işte, paketler buna rağmen hala güncel değil. Ama yine de bu denli bir stabilite de sırf paketleri eski tutmakla olmaz O yüzden birinci olarak Debiş Testing'i birinci olarak öneriyorum. Bunun dışında:
KaOS - Kullanmadım ama övgüsünü duydum.
OpenSuSE Leap - Son sürüm politikasından sonra epey adam oldu.
Mageia - Kullanmadım, ama çok kaliteli bir geliştirici ekibi vardır.
Arch KDE şu zamana kadar kullandığım en iyi KDE Plasma oldu Bence daha çok bağımsız, ana dağıtımlara yapışık kalacaksın.Şemcük, KDE'de makbul olan hep biraz geriden gelmektir. Yani her yeni çıkan sürüme "Aaa müthiş" diye atlayacaksak gidecek yolumuz vardır bunu bilesiniz.
Mate kullanacaksanız Linux Mint Mate'i öneririm. Ayrıca resimdeki Ram kullanımı bence bir Mate'e göre fazla.Her masaüstü ortamını yavaştan deniyorum, en çok göze batan Mate oldu ilginçtir ki
Xfce'nin hafifliği + KDE'nin görselleri ve efektleri karışımı bir şey
Ekli dosyayı görüntüle 27954
--- Gönderi Güncellendi ---
Arch KDE şu zamana kadar kullandığım en iyi KDE Plasma oldu Bence daha çok bağımsız, ana dağıtımlara yapışık kalacaksın.
Arkaplanda uygulamalar var yalnızMate kullanacaksanız Linux Mint Mate'i öneririm. Ayrıca resimdeki Ram kullanımı bence bir Mate'e göre fazla.
Hadi kolay gele o zaman.Cevabınız için teşekkür ederim. KaOS'a bakıyorum.
Mate severim aslında. Hatta epey uzun süre kullandım ve panelleri hep ikiye bölerim alışkanlıktan. Lakin KDE varkenHer masaüstü ortamını yavaştan deniyorum, en çok göze batan Mate oldu ilginçtir ki
Xfce'nin hafifliği + KDE'nin görselleri ve efektleri karışımı bir şey
Ekli dosyayı görüntüle 27954
Arch KDE şu zamana kadar kullandığım en iyi KDE Plasma oldu Bence daha çok bağımsız, ana dağıtımlara yapışık kalacaksın.
KDE'nin bende kaybettiği yer açılış süresi ve ağırlığı oldu. Bana kararlı ve hafif bir masaüstü lazım. Açılış hızını yükseltmek için SSD almam söz konusu değil ve gerek de yok. Mate/Xfce/Lxde bunu bana eski bilgisayarlarda bile sağlıyorlar niye boşa para vereyim ?Mate severim aslında. Hatta epey uzun süre kullandım ve panelleri hep ikiye bölerim alışkanlıktan. Lakin KDE varken
Telefondayim videoları izlemiyorum ve mesajı kirpmak zor geliyor. Lakin KDE ilk açılışta normalden daha yavaş, normal açılışta da üç aşağı beş yukarı diğer desktoplar gibi. Fark ettin mi?KDE'nin bende kaybettiği yer açılış süresi ve ağırlığı oldu. Bana kararlı ve hafif bir masaüstü lazım. Açılış hızını yükseltmek için SSD almam söz konusu değil ve gerek de yok. Mate/Xfce/Lxde bunu bana eski bilgisayarlarda bile sağlıyorlar niye boşa para vereyim ?
Bu aramın Lubuntu Spin'ine hastayım Belki bir ara deneyebilirim.
Bu adamı seviyorum
Hiçbir fark yokTelefondayim videoları izlemiyorum ve mesajı kirpmak zor geliyor. Lakin KDE ilk açılışta normalden daha yavaş, normal açılışta da üç aşağı beş yukarı diğer desktoplar gibi. Fark ettin mi?
Sorun var demek kiHiçbir fark yok
Mint kötüde arka plan kurtarmış
Mint'i severim. Özellikle de Linux Mint Mate'i. Ama bu defa Linux Mint Cinnamon kurdum.Mint kötüde arka plan kurtarmış
Aynen. Ben de hangi Linux dağıtımını kullanırsam kullanayım Linux Mint'i çok seviyorum.Yok abi, ne zaman farklı masaüstlerini denersem deneyim yine kürkçü dükkanıma dönüyorum XFCE <3
Ekli dosyayı görüntüle 28022
Kullandığın ve sevdiğin bir şey mi var ? Macera aramayı bırak ve elindekini kullanAynen. Ben de hangi Linux dağıtımını kullanırsam kullanayım Linux Mint'i çok seviyorum.