- Reaksiyon puanı
- 12,108
Güzel olmuş.Yine linuxmint 18.2 yine kendi fotoğrafımla...
Evet, her dağıtıma kuruyorsun ama yıllardır GNU/Linux kullanıyorum ve hiç MS Office kullanmadım ve gerek olacağını da sanmıyorumArkadaşlar wine ile her dağıtıma microsoft office 2013 kurabiliyor muyuz
Evet menü kullanımı farklıydı. Masaüstüne sağ tıklayınca seçenekler çıkıyor media player, Web browser gibi.Nasıl kullanımı ama görsellik çok daha iyi olabilir uğraşırsan ama menü kullanımı diğerlerinden farklı olduğu için biraz zorlanabilirsin
Yok hocam. Sorun ne modemden ne de internet servis sağlayıcısından kaynaklıydı.@Halktan Biri Linux kısmında anladım ama Windows kısmında da sorun varsa modeminden, donanımından yada internet servis sağlayıcından kaynaklı bir sorun olması ihtimali Linux'un bütün donanımını bozmuş olma ihtimalinden daha yüksekti
Şimdi linuxda kmspico da yoktur dimiEvet, her dağıtıma kuruyorsun ama yıllardır GNU/Linux kullanıyorum ve hiç MS Office kullanmadım ve gerek olacağını da sanmıyorum
Gtk3: Cinnamon, Gnome, Budgie, UnityŞimdi linuxda kmspico da yoktur dimi
Ve bide gtk teması sadece gnome için mi
Peki finix bu qt temaları nasıl uyarlanır. Yabancı yada türkçe kaynağın var mıGtk3: Cinnamon, Gnome, Budgie, Unity
Gtk2: Xfce, Mate, Lxde
Qt: KDE, Lxqt, Trinity
Reyiz: CDE
--- Gönderi Güncellendi ---
Değişen bir şey yok da yüklüyoruz işte Biraz uygulama içi renklerle oynadım.
Ekli dosyayı görüntüle 27772
Ekli dosyayı görüntüle 27773
O bizim kanayan yaramız. :'( Gelme üstüme :'(Peki finix bu qt temaları nasıl uyarlanır. Yabancı yada türkçe kaynağın var mı
O zaman tema işine hiç girmiyorumO bizim kanayan yaramız. :'( Gelme üstüme :'(
Kvantum engine, Bespin veya QtCurve kullanarak uygulamaların tipini değiştirebilirsin de pek bir cacık olmuyor. Breeze ile Oxygen yakışıklı olduğundan renklendirmekle yetiniyoruz. Ha eğer cidden güzel bir tema gördüysen paket yöneticisinden kurabilirsin.
Sırf ubuntu tabanlı diye kullanmıyorum sence nasıl stabil mi yoksa ubuntu gibimi
Valla hep gtk2, gtk3 temalarına imrenerek ömrüm geçti. Hani Gnome'da falan temalandırma işin en keyifli tarafı iken KDE'de temayı kendin tasarlamakla eş değer zorlukta.O zaman tema işine hiç girmiyorum
Yahu sen beş vakit dağıtım mı değiştiriyorsun?
İmreneceğine gnome kuraydın yaValla hep gtk2, gtk3 temalarına imrenerek ömrüm geçti. Hani Gnome'da falan temalandırma işin en keyifli tarafı iken KDE'de temayı kendin tasarlamakla eş değer zorlukta.
Mercedes ya siyah satılır ya da beyaz. Belki gri veya kırmızı da olabilir. Şimdi Hyundai'da daha çok renk seçeneği var diye niye Mercedes'ı bırakayım?İmreneceğine gnome kuraydın ya
Bugün yükledim. Görünümü bence güzel. Ama güzelliği kişiden kişiye değişebilir.Sırf ubuntu tabanlı diye kullanmıyorum sence nasıl stabil mi yoksa ubuntu gibimi
Bugün 2 dağıtım kurdum. 4-5 dağıtımı da Linux üzerinden denedim.Yahu sen beş vakit dağıtım mı değiştiriyorsun?
Peki pencereleri küçülttüğünde eski boyutunu aklında tutuyormuBugün yükledim. Görünümü bence güzel. Ama güzelliği kişiden kişiye değişebilir.
Ubuntu tabanlı ama Unity'li Ubuntu gibi değil. Pantheon denen bir masaüstü ortamını kullanıyor. Şu an için stabil.
Opera, VLC, dconf editor, Eddy, GDebi Package Installer, System Monitor, Syspeek ve birkaç araç ve program daha kurdum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bugün 2 dağıtım kurdum. 4-5 dağıtımı da Linux üzerinden denedim.
Hazırda bekleyen ve daha kurmadığım birkaç dağıtım daha var. Ama şu an için Windows+Elementary OS kullanıyorum.
Bu arada Elementary OS'a bayağı ısındım. Farklı bir dağıtım kullandığımın bazen hiç farkına varmıyorum.
Sizin için denedim ve evet, oluyor.Peki pencereleri küçülttüğünde eski boyutunu aklında tutuyormu
Boşta Ram kullanımı nasıl ve stabil mi?
30 dk sonra yanındayımSizin için denedim ve evet, oluyor.
Benim ne kullandığıma bağlı tamamen Baya hafif diyebilirim.Boşta Ram kullanımı nasıl
Gayet kararlıstabil mi?