Harnapazade
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,442
Beyler yeni MacBook Pro aldım nasıl
İnternette her yerde var 18.04 hiç mi görmedin ?Ubuntu 18.04 ne ara çıktı ya nerden indirdin
Yani böyle birşey olmazdı çünkü Ubuntu 18 olmadığı resimden direk anlaşılıyor. 18 Unity değil GNOME arayüzüyle çıkacağı içinİnternette her yerde var 18.04 hiç mi görmedin ?
Al sana bir örnek daha
Ekli dosyayı görüntüle 23881
--- Gönderi Güncellendi ---
Baya inandırıcı değil mi ? Sanırım 18.04 böyle bir şey olurdu
Zaten gördüğün de GNOMEYani böyle birşey olmazdı çünkü Ubuntu 18 olmadığı resimden direk anlaşılıyor. 18 Unity değil GNOME arayüzüyle çıkacağı için
Biraz daha detay verir misin ? Merak ettimonu bunu bırakın da o kode ne donanımı saydırdı?
Biraz daha detay verir misin ? Merak ettim
sudo add-apt-repository ppa:dawidd0811/neofetch
sudo apt update
sudo apt install neofetch
teşekkürler kurdum :sudo apt install neofetch ?
Belki de sen 16.04 tabanlı dağıtım kullandığın için bizim aldığımız yeni paketleri alamıyorsundur ?
Tamam, buldum
Kod:sudo add-apt-repository ppa:dawidd0811/neofetch sudo apt update sudo apt install neofetch
Masaüstü falan güzel de Debian Unstable tabanlı bir dağıtımı ne kadar rahat kullanırdım bilmiyorum Debian tabanlı bir dağıtım daha kullanmadım ki adam akıllıDeepinnnn...
Ama gerçekten güzel yapılmış. Ben live olarak denedim kurmayı düşündüm açıkcası. Minimal bi tasarımı var gayet kullanışlı. Herkesin denemesini en azından live olarak şiddetle tavsiye ediyorum.Masaüstü falan güzel de Debian Unstable tabanlı bir dağıtımı ne kadar rahat kullanırdım bilmiyorum Debian tabanlı bir dağıtım daha kullanmadım ki adam akıllı
Unity mi Gnome mu?
İhtiyarım ben anlamam ben anime bilirimLol de anime tarzı LoL, Overwatch, S4 League, hepsi anime tarzı oyun
sayın @sezmen sen linux mint hangi masaüstünü kullanıyodunLinuxmint 18.2 Cinnamon
Sürüm yükseltme ile geçiş yaptım. Çok başarılı ve kolay bir geçiş oldu.
Ayrıca bu sürümde 4 fotoğrafım masaüstü resimleri arasında yer alıyor.
Ali Tolga Özbaş@eronis kanalın youtube da mıydı takip etmek istiyorum faydalı olurum belki
Masaüstüm cinnamon. Zaten belirtmiştim. Gözden kaçırmışsınız. Bne dağıtımlar hangi masaüstünü öntanımlı sunuyorsa onu kullanmayı tercih ediyorum. Sonuçda dağıtım tüm uyarlamalarını önce ana masaüstü yöneticisi en verimli şekilde çalışsın diye yapıyor.sayın @sezmen sen linux mint hangi masaüstünü kullanıyodun