• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Allah'm sen bizi winzort'un lanetine gnome'nin dandikliğe esir etme yarabbim AMİN :D
11sgz76.png

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
yani şimdi Ceku olsun da ne yapsın
ben utandım
o kadar da değil :D
gnome iyidir :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ahahahaahaahhahahadfhalsfhafsljasdfjasldfjaısfryqewkjfkjasgfhaşskdfuaewqşoajfjasşfkadskfaşlshfrewohroasjfn! :D

Saflıkmış. :D

screenshot15c.png

screenshot16n.png

Değişik renklerle ve arka plan da seçiliyken yapayım mı daha? :P
Ha sen şunu diyorsun :D
İstediğin rengi değiştirebilirim :rolleyes:
snapshot48.png

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
@jeaquares Ubuntu 10.10 da sanırım yapmak istedikleri şey buna benzer bir şey. Kapatma, küçültme ve büyütme simgelerini sola çekmelerinin sebebi böyle bir şey olabilir. Bunu ben gnome-look da gördüm. Ama sanırım böyle bir şey yapmak istiyor Mark amca :)
1037321.png

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
sağ üstteki bütün uyarı programcıkları pencerenin sağına alacaklar herhalde. bu durumda ya üst panel gidecek yada alt panel :)

muhibbi

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ben görüntüden hiçbir şey anlamadım.

Butonlar nerede?

Maclardaki gibi üst bar ortak kullanılıyor.

---------- saat 12:56 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:49 eklenmişti ----------

@jeaquares Ubuntu 10.10 da sanırım yapmak istedikleri şey buna benzer bir şey. Kapatma, küçültme ve büyütme simgelerini sola çekmelerinin sebebi böyle bir şey olabilir. Bunu ben gnome-look da gördüm. Ama sanırım böyle bir şey yapmak istiyor Mark amca :)

Bildiğim kadarıyla Ubuntu 10.04 Gnome 2 kullanan son sürümü olacak. Ubuntu 10.10'da Gnome Shell ile geliştirilen 3 sürümü kullanılacak olduğunu biliyorum. Gnome 3 ile yeni bir tasarım gelecek. (Hatalıysam uyarınız :D )
Resim 1.1 : Gnome Shell :)
gnome-shell-beta.png

shell-black2.png

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
tam olarak yerini bulamasam da Mark amca gnome shell'i kullanmayacağız demişti 10.10 da. @jeaquares resmin sağ üst tarafına bakarsan üst panelin sağ tarafında bulunan programcıkların pencerenin üstünde olduğunu görürsün. temadan dolayı kapatma düğmesi falan da sağda ama onlar normalde solda 10.04'de...
http://www.markshuttleworth.com/archives/333 bu biraz daha açıklayıcı olur sanırım :)
http://www.h-online.com/open/news/i...fault-GNOME-Shell-in-Ubuntu-10-10-995185.html açıklaması da burada...

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sanırım :) Ama bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi tartışmak lazım :) ama burada deil tabii ki :) dün gece gözüme ZorinOS in rc sürümü çarptı :) dayanamadım indirip kurdum :) bayağı hızlı olmuş. 32bit olmasına rağmen hemde :) birazdan ekran görüntülerini eklerim bu mesaja :)
ekrangrnts.jpg

ekrangrnts1.jpg

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya finix, sana çok güzel bir kapak videosu hazırladım da :D bu lanet olası Youtube AVI formatını 10 saatte çeviremiyor!

---------- saat 17:30 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:22 eklenmişti ----------

Buyur finix. :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ya finix, sana çok güzel bir kapak videosu hazırladım da :D bu lanet olası Youtube AVI formatını 10 saatte çeviremiyor!

---------- saat 17:30 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:22 eklenmişti ----------

Buyur finix. :D
Bana link'ini verir misin? :(
Hala şu host dosyasını halledemedim :P

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bir de yazabilse... :) Neyse konuyu batırdık gene. Kafeye gel finix. Kozlarımızı orada paylaşalım. :P