![]()
Pardus'umdan bir görüntü. Sezmen adlı arkadaş sağolsun. Sanki o burda da üyeydi diye hatırlıyorum![]()
evet ben burda da varım. resim tamamen bana ait değildi. ben sadece eklemeler yapmıştım. güzel olmuş masaüstün...
![]()
Pardus'umdan bir görüntü. Sezmen adlı arkadaş sağolsun. Sanki o burda da üyeydi diye hatırlıyorum![]()
MAC OS görselliğin kralıdır bana göreMacOS çok çirkin yaw
Nasıl insanların bilincine mac şık görünür diye yerleşmiş hayret
herhalde win98 zamanlarında bir yerleşti şimdi çıkmıyor![]()
MAC OS görselliğin kralıdır bana göre
Ancak tabi sizin düşünceleriniz herkesle aynı değil. Peki hangi tema güzelO Ubuntu'nun neyin nerde belli olmadığı olan temamı güzel...
Fikirlerin sadece kendin için unutma.
MAC OS görselliğin kralıdır bana göre
Ancak tabi sizin düşünceleriniz herkesle aynı değil. Peki hangi tema güzelO Ubuntu'nun neyin nerde belli olmadığı olan temamı güzel...
Fikirlerin sadece kendin için unutma.
ben fikrimi paylaşmakta özgürüm
ALMİ'ciğim her zamanki gibi saçmalıyorsun ona alıştık da
Ubuntu temalarından nefret ediyorum beni tanıyamamışsın işte ona şaşırdım:scared:
daha Windows forever dediğin günler üzerinden çok geçmedi
şimdi sanki yıllarca MacOS kullanmış gibi savunuyorsun
arada bir Longhorn'culuğun tutuyor.
Neyse işte![]()
Longhorn Vista olmadı mı? niye hala o "Longhorn" şeyi yazıyorsunuz?:confused1:
Longhorn Vista değildir.Farklı bir işletim sistemidir.İptal edilmiştir.Microsoft bir telefon uzağında...
Longhorn diye kullanıcıların editlediği ayrı bir proje daha var ortada, ondan bahsediyorlar.![]()
Evet saydığım işletim sistemlerinin ayrı ayrı güzellikleri var.Forever Windows evet hala geçerli. Fikrinde özgürsün değilsin demedim ancak millete "Ne anlıyorsunuz Mac Temasından " demek karşıdaki kişinin fikir özgürlüğünü kısıtladığın anlamına gelir....ben fikrimi paylaşmakta özgürüm
ALMİ'ciğim her zamanki gibi saçmalıyorsun ona alıştık da
Ubuntu temalarından nefret ediyorum beni tanıyamamışsın işte ona şaşırdım:scared:
daha Windows forever dediğin günler üzerinden çok geçmedi
şimdi sanki yıllarca MacOS kullanmış gibi savunuyorsun
arada bir Longhorn'culuğun tutuyor.
Neyse işte![]()
Çekirdeği neredeyse aynı...bazı programlar vistayı Longhorn diye gösteriyor iptal ettiği halde yapısını kullanmışlar demekki...
![]()
buda deneme...
Longhorn Vista değildir.Farklı bir işletim sistemidir.İptal edilmiştir.Microsoft bir telefon uzağında...
Ben aynı mı dedim?
Vista'nın sadece çekirdeğinin kod adıdır.Komple Vista'nın kod adı değildir.Ben aynı mı dedim?
Chip üyeleri tamamen bilgisizdir...chip forumda bile bazısı aynı diyor bir kişi xp öncesi bir versiyonun kod ismi ama iptal odu sonra xp'den sonra milleti oyalasın diye vista'yı yaparken alın size longhorn diye tekrar aynı kod ismini kullanmışlar... 8 normal 9sorunlu 10 normal 11 olacakmı?
Vista'nın sadece çekirdeğinin kod adıdır.
Ne kadar bilgisiz ve düşüncesizsinVista'nın çekirdeği ile Windows 7'nin veya Windows XP'nin çekirdekleri farklı mı yani? Yoksa hepsinin adı (Windows XP'den öncesi de dahil olmak üzere) Longhorn mu? Yani Longhorn Windows sistemlerinin çekirdeğinin adı, Vista'nın kod adı değil? Ayrıca Windows'un çekirdeklerinin (Anladığım kadarıyla her sistemin çekirdeği ayrı.) kod adları mı oluyor? Kod adı dediğimiz şey işletim sistemlerinin çıkmadan önce aldığı geçici isimler değil mi yani?
Ne kadar bilgisiz ve düşüncesizsin
Her işletim sisteminin olduğu gibi çekirdeklerininde kod adı vardır.Genelde Windows'a verilen kod ad geçerli olur ancak Vista'da durum öyle değil tüm Windows sürümlerinden farklı olarak Longhorn sıfırlandıktan sonra Vista yazılmaya başlandı.Fakat Vista'da iptal edildi.Toplam iki kere proje sıfırlandı.
DeLL gibi bilgisayar üreticileri Vista'nın çıkması için Microsoft'a baskı yaptı.Ve Microsoft, Longhorn'un ilk başta yazılan kodlarını elden geçirerek devam etti.Vista ortaya çıktı.Bu yüzden Vista'nın çekirdeğinin kod adı Longhorn'dur.
Windows çekirdeği ise genel bir addır...
Not=Windows ve Vista nın çekirdeği de Longhorn ile benzerdir.Her ne kadar tekrar yazılmasada küçük düzeltmeler yapılmış.Ve boyutu küçültülmüştür.MinWin adını almıştır...
7 si kaçmış ordaWindows ve Vista'nın çekirdeği, Longhorn ile benzermiş.
Ben Microsoft'un Windows adında ayrı bir ürünü olduğunu bilmezdim. Dediğin gibi, cahillik işte.
Yazdım MerveKod ad ne demekmiş ALMİ?![]()
He tam aradığım adamKonuyla kel alaka ama Vista, Longhorn'un 10'da 1'i bile değildi.
Benim senle dalga geçtiği anlamayacak kadar cahilsinALMİ kusura bakma ama dayanamayacağım.
Bu konuda son 3-4 mesajdır seninle dalga geçiyorum ama ciddi ciddi cevap veriyosun, üstelik de çok biliyormuşsun gibi hakaret ediyorsun.
Senin alanın Windows, benim alanım Linux.
Lütfen git kendi alanında oyna.
Benim senle dalga geçtiği anlamayacak kadar cahilsinSöyle bir şey onada cevap vereyim
Son iki mesajımı dikatli oku yoksa seni TDK ya şikayet edeceğim
![]()