Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

sezmen

Asistan
Reaksiyon puanı
200
2540ekran_goruntusu1.jpeg

Pardus'umdan bir görüntü. Sezmen adlı arkadaş sağolsun. Sanki o burda da üyeydi diye hatırlıyorum:)

evet ben burda da varım. resim tamamen bana ait değildi. ben sadece eklemeler yapmıştım. güzel olmuş masaüstün...

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Sağolasın. Pardus'u çok sevdim. Tek bir sorunum kaldı onu da yaparsam uzun süre Pardus kalacak bilgisayarımda:)

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC-3.png

ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC5.png

benim kullandığım iki işletim sistemi budur...

sezmen

Asistan
Reaksiyon puanı
200
pardus dan... fotoğraf kendi çekimimdir...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
MacOS çok çirkin yaw
Nasıl insanların bilincine mac şık görünür diye yerleşmiş hayret
herhalde win98 zamanlarında bir yerleşti şimdi çıkmıyor :D
MAC OS görselliğin kralıdır bana göre

Ancak tabi sizin düşünceleriniz herkesle aynı değil. Peki hangi tema güzel :D O Ubuntu'nun neyin nerde belli olmadığı olan temamı güzel...

Fikirlerin sadece kendin için unutma.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49

Ancak tabi sizin düşünceleriniz herkesle aynı değil. Peki hangi tema güzel :D O Ubuntu'nun neyin nerde belli olmadığı olan temamı güzel...

sadece görsel değil işlevsel ms görselliğini kopyalamış... hatta KDE'yi bile...
ekran%20g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC5.png

buda deneme...

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99

ben fikrimi paylaşmakta özgürüm
ALMİ'ciğim her zamanki gibi saçmalıyorsun ona alıştık da
Ubuntu temalarından nefret ediyorum beni tanıyamamışsın işte ona şaşırdım:scared:
daha Windows forever dediğin günler üzerinden çok geçmedi
şimdi sanki yıllarca MacOS kullanmış gibi savunuyorsun
arada bir Longhorn'culuğun tutuyor.
Neyse işte :D

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ubuntu temalarından nefret ediyorum beni tanıyamamışsın işte ona şaşırdım:scared:

Longhorn Vista olmadı mı? niye hala o "Longhorn" şeyi yazıyorsunuz?:confused1:

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bazı programlar vistayı Longhorn diye gösteriyor iptal ettiği halde yapısını kullanmışlar demekki...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Evet saydığım işletim sistemlerinin ayrı ayrı güzellikleri var.Forever Windows evet hala geçerli. Fikrinde özgürsün değilsin demedim ancak millete "Ne anlıyorsunuz Mac Temasından " demek karşıdaki kişinin fikir özgürlüğünü kısıtladığın anlamına gelir....

Linux'un özelleştirelebilir olması.

Mac arayüzü ve Adobe'nin arkadaşlığı

Windows'un da geniş program desteği ve arkasında Microsoft olması

Bu işletim sistemlerinin mükemmel kılıyor.Ancak bu forumda hiçbir kişi kullandığı sistemi mükemmel olarak kullanmıyor.Herkes amaçları doğrultusunda işletim sistemi kullanmalı...

---------- saat 18:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:10 eklenmişti ----------

bazı programlar vistayı Longhorn diye gösteriyor iptal ettiği halde yapısını kullanmışlar demekki...
Çekirdeği neredeyse aynı...

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben aynı mı dedim?

chip forumda bile bazısı aynı diyor bir kişi xp öncesi bir versiyonun kod ismi ama iptal odu sonra xp'den sonra milleti oyalasın diye vista'yı yaparken alın size longhorn diye tekrar aynı kod ismini kullanmışlar... 8 normal 9sorunlu 10 normal 11 olacakmı?

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar benim ekran görüntümü verdim ama masaüstü ikonlarım çıkmamış nasıl oldu anlamadım valla

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ben aynı mı dedim?
Vista'nın sadece çekirdeğinin kod adıdır.Komple Vista'nın kod adı değildir.
İki yorumun çelişiyor yada "kod ad" ne demek bilmiyorsun
Kod Ad=İşletim sistemi geliştirme aşamasındayken verilen addır...

chip forumda bile bazısı aynı diyor bir kişi xp öncesi bir versiyonun kod ismi ama iptal odu sonra xp'den sonra milleti oyalasın diye vista'yı yaparken alın size longhorn diye tekrar aynı kod ismini kullanmışlar... 8 normal 9sorunlu 10 normal 11 olacakmı?
Chip üyeleri tamamen bilgisizdir...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Vista'nın sadece çekirdeğinin kod adıdır.

Vista'nın çekirdeği ile Windows 7'nin veya Windows XP'nin çekirdekleri farklı mı yani? Yoksa hepsinin adı (Windows XP'den öncesi de dahil olmak üzere) Longhorn mu? Yani Longhorn Windows sistemlerinin çekirdeğinin adı, Vista'nın kod adı değil? Ayrıca Windows'un çekirdeklerinin (Anladığım kadarıyla her sistemin çekirdeği ayrı.) kod adları mı oluyor? Kod adı dediğimiz şey işletim sistemlerinin çıkmadan önce aldığı geçici isimler değil mi yani?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Vista'nın çekirdeği ile Windows 7'nin veya Windows XP'nin çekirdekleri farklı mı yani? Yoksa hepsinin adı (Windows XP'den öncesi de dahil olmak üzere) Longhorn mu? Yani Longhorn Windows sistemlerinin çekirdeğinin adı, Vista'nın kod adı değil? Ayrıca Windows'un çekirdeklerinin (Anladığım kadarıyla her sistemin çekirdeği ayrı.) kod adları mı oluyor? Kod adı dediğimiz şey işletim sistemlerinin çıkmadan önce aldığı geçici isimler değil mi yani?
Ne kadar bilgisiz ve düşüncesizsin :)

Her işletim sisteminin olduğu gibi çekirdeklerininde kod adı vardır.Genelde Windows'a verilen kod ad geçerli olur ancak Vista'da durum öyle değil tüm Windows sürümlerinden farklı olarak Longhorn sıfırlandıktan sonra Vista yazılmaya başlandı.Fakat Vista'da iptal edildi.Toplam iki kere proje sıfırlandı.

DeLL gibi bilgisayar üreticileri Vista'nın çıkması için Microsoft'a baskı yaptı.Ve Microsoft, Longhorn'un ilk başta yazılan kodlarını elden geçirerek devam etti.Vista ortaya çıktı.Bu yüzden Vista'nın çekirdeğinin kod adı Longhorn'dur.

Windows çekirdeği ise genel bir addır...

Not=Windows 7 ve Vista nın çekirdeği de Longhorn ile benzerdir.Her ne kadar tekrar yazılmasada küçük düzeltmeler yapılmış.Ve boyutu küçültülmüştür.MinWin adını almıştır...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ne kadar bilgisiz ve düşüncesizsin :)

Her işletim sisteminin olduğu gibi çekirdeklerininde kod adı vardır.Genelde Windows'a verilen kod ad geçerli olur ancak Vista'da durum öyle değil tüm Windows sürümlerinden farklı olarak Longhorn sıfırlandıktan sonra Vista yazılmaya başlandı.Fakat Vista'da iptal edildi.Toplam iki kere proje sıfırlandı.

DeLL gibi bilgisayar üreticileri Vista'nın çıkması için Microsoft'a baskı yaptı.Ve Microsoft, Longhorn'un ilk başta yazılan kodlarını elden geçirerek devam etti.Vista ortaya çıktı.Bu yüzden Vista'nın çekirdeğinin kod adı Longhorn'dur.

Windows çekirdeği ise genel bir addır...

Not=Windows ve Vista nın çekirdeği de Longhorn ile benzerdir.Her ne kadar tekrar yazılmasada küçük düzeltmeler yapılmış.Ve boyutu küçültülmüştür.MinWin adını almıştır...

Windows ve Vista'nın çekirdeği, Longhorn ile benzermiş.

Ben Microsoft'un Windows adında ayrı bir ürünü olduğunu bilmezdim. Dediğin gibi, cahillik işte.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Windows ve Vista'nın çekirdeği, Longhorn ile benzermiş.

Ben Microsoft'un Windows adında ayrı bir ürünü olduğunu bilmezdim. Dediğin gibi, cahillik işte.
7 si kaçmış orda :):):)

Evet cevabını şimdi beklyorum benimki yazım hatamla senin cahilliğini örtme :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Konuyla kel alaka ama Vista, Longhorn'un 10'da 1'i bile değildi.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
ALMİ kusura bakma ama dayanamayacağım.

Bu konuda son 3-4 mesajdır seninle dalga geçiyorum ama ciddi ciddi cevap veriyosun, üstelik de çok biliyormuşsun gibi hakaret ediyorsun.

Senin alanın Windows, benim alanım Linux.

Lütfen git kendi alanında oyna.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
ALMİ kusura bakma ama dayanamayacağım.

Bu konuda son 3-4 mesajdır seninle dalga geçiyorum ama ciddi ciddi cevap veriyosun, üstelik de çok biliyormuşsun gibi hakaret ediyorsun.

Senin alanın Windows, benim alanım Linux.

Lütfen git kendi alanında oyna.
Benim senle dalga geçtiği anlamayacak kadar cahilsin :) Söyle bir şey onada cevap vereyim :)Son iki mesajımı dikatli oku yoksa seni TDK ya şikayet edeceğim :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benim senle dalga geçtiği anlamayacak kadar cahilsin :) Söyle bir şey onada cevap vereyim :)Son iki mesajımı dikatli oku yoksa seni TDK ya şikayet edeceğim :)

TDKa değil, TDKe.

Bence sen beni şikayet etmeden önce biraz Türkçe öğren. Beni şikayet edersen beni orada işe alırlar çünkü.