myefsane
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
Yeni bir hdd aldığımda bende koyacağım 

Ya afedersiniz ama sizin sayfalarca üzerinde konuştuğunuz ekran görüntüleri bana çok basit geldi.Hatta çirkin
Kendimi tuhaf hissediyorum.Benim göremediğim neyi görüyorsunuz...
Allah Allah bu linux enteresan bir olay![]()
Ya afedersiniz ama sizin sayfalarca üzerinde konuştuğunuz ekran görüntüleri bana çok basit geldi.Hatta çirkin
Kendimi tuhaf hissediyorum.Benim göremediğim neyi görüyorsunuz...
Allah Allah bu linux enteresan bir olay![]()
Yok linuxu bedava olduğu için ve başka sebeplerden ötürü bir başkaldırış olarak görürüm.Ve sempatim vardır.
Ancak ekran görüntüleri bana çok sade geldi diyeyimBazı ekran görüntüleri benim de hoşuma gitti ama çoğu gitmedi isterseniz alıntı yapabilirim örnek vermek için..Tabi ki bu benim zevkim
Güzellik elbet göreceli ..
Amanıın!! linuxçüler sardı etrafımı!!!!
Linux bölümü hayırlı olsun.
Bir resimde benden olsun
![]()
Malum Mint
![]()
Devamı gelecek
![]()
Buda benden. Pardus 2009
![]()
Ubuntu teman,icon teman ve dock programı isimleri nelerdir?
Ve iste Calculate:
![]()
buda benden
![]()
@ZorhaK, akşam ben de senin kafandaki kavramları değiştireyim.Şimdi okula gitmem lazım, kendinize cici bakın.
Linux for my school stuff.![]()
Jea benim masaüstüne yorum![]()
Windows masaüstü koyup insanları yanıltmayalım.![]()
Beğenmene sevindim. Aslında oradaki kodları hatırlatma amacıyla, masaüstü yapışkanları (post-it) olarak kullanıyorum. Her konu için özel olarak hazırlanmış yapışkanlarım var, ihtiyacım olanı masaüstüne yapıştırıyorum.@penguin; kodlarla süslü masa üstüne hayran kaldım.![]()
Arkaplanım çok güzel bir kere..Durmadan kwin çöküyorsa suç bende mi?
Zorhak abi de Linuxsever oldu. Oleeeyyy.
Şu özelleştirmeyi görelim.kde4 windows'tan fersah fersah daha iyi görünüyor
tabi biraz özelleştirmek, kişiselleştirmek lazım
Hoşgeldin MsoftBen siteyi bayadır ziyaretçi olarak takip ediyorum ve sizin bu Linux un Windowstan daha iyi göründüğünüzü iddiaa ettiğiniz için üye oldum.
Neyse Windows,Linux'tan iyi görünüyor.
sende hoşgeldin İzciBende siteyi uzun zamandır takip edenlerdenim. Üye olmak bugüne kısmetmiş...
![]()