- Konuyu başlatan
Exploit Coder
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 26
eray icon temanı bizlerle paylaşırmısın.
eray icon temanı bizlerle paylaşırmısın.
eray045, sade ve siyah
Gayet hoş
Fakat şu çöp kutusunun altındaki açıklama neden ingilizce ?
Yarı Türkçe durumları hiç sevmiyorum
Bana göre ya Türkçe olacak ya ingilizce, ortası yok![]()
Benim temamı kimse beğenmedi.![]()
Erkan teman çok güzel.
Erkan teman harika.Bizimle paylaşır mısın yandaki widgetler dahil![]()
O kadar övdüğün tema bu mu yoksa:4::4: İnanmam valla şaka olmalı :hammer::hammer:
O kadar övdüğün tema bu mu yoksa:4::4: İnanmam valla şaka olmalı :hammer::hammer:
tema diyerek duvar kağıdı demek istedi sanırım![]()
+21 Bu mudur yani?
Önemli olan kendinin beğenmesi zaten. Zevkler renkler tartışılmaz, herkesin farklı bir beğenisi vardır. Kişiselleştirilmeye bu kadar uygun olan bir sistemde tabi ki binlerce farklı tema ve görüntü ortaya çıkacak. Zaten bu nedenle sanmıyorum ki Linux kullanıcıları aynı temayı birkaç haftadan daha uzun süre kullanıyor olsun.Ben size demiştim, siz kendiniz hayalinizde mükemmel bir şey oluşturmuş olmalısınız.![]()
Önemli olan kendinin beğenmesi zaten. Zevkler renkler tartışılmaz, herkesin farklı bir beğenisi vardır. Kişiselleştirilmeye bu kadar uygun olan bir sistemde tabi ki binlerce farklı tema ve görüntü ortaya çıkacak. Zaten bu nedenle sanmıyorum ki Linux kullanıcıları aynı temayı birkaç haftadan daha uzun süre kullanıyor olsun.
Evet bence cok kullanisli. Fareyi alt kenara sürmedikce altta gizli kaliyo. Öyle ayarladim, o yüzden alt kenar cubugunu kaldirip daha fazla ekran alani olusturmus oluyorum. :huh:Bu Dock denilen zımbırtıyı kullanıyor musunuz cidden?
Ben birkaç kere denedim ama kullanmıyorum hiç. Kullanmadığımı görünce de kaldırıyorum hep.
Kod yazmaktan başım gözüm döndü, pencerelerini yamuk görmeye başladım :laugh:
bi de compizden kareler koyayım, ortalık şenlensin![]()
sen yinede alıcılarının ayarıyla oynama :biggrin:Kod yazmaktan başım gözüm döndü, pencerelerini yamuk görmeye başladım :laugh:
bu ubuntum![]()
mercedesin yildizi gibi bununda yildizi pardus
pardusuda yolluyacam yakinda onu daha esrarengiz olmasi icin ugrasiorum
Jeaquares dikkatimi cekti sendede ati grafik karti var acaba sende efekleri actiginda donmalar oluyormu yani maximieren filan yaptiginda ,bende pardusda ubuntuda susede ayni hata oluyor ,nvidia varken böyle sorun yasamiyordum ,bu arada kart hd 4870