• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

w3qvpy20p0fltki4ivkv.jpeg

sende demi grafik sorunu var sannedersem , grafik kartin ya yüklü degil yada efekleri acmadim ,bilgi olsun diye söylüyorum kde4 de shift+ald+f11 yaptiginda efekleri acip kapatabiliyorsun

@St. paneldeki simgelerin arasında ayraç olması güzellik katmış.

kde'nin o ferah havası 3 kilometreden esiyor :D
kde desktop efektlerini açmanı tavsiye ederim.
efektleri kullanmasan bile composite eklentisi transparan görüntülere izin veriyor
yani özellikle internetten indirilen temaları tarm anlamda kullanabilmek için bu gerekiyor

kde'nin o ferah havası 3 kilometreden esiyor :D
kde desktop efektlerini açmanı tavsiye ederim.
efektleri kullanmasan bile composite eklentisi transparan görüntülere izin veriyor
yani özellikle internetten indirilen temaları tarm anlamda kullanabilmek için bu gerekiyor

:thumbup::thumbup::thumbup:

Beyler bombayı patlattım :D

55264082.png

Ama geliştirmeye devam :D:thumbup:

52794591.png

Yazı tipi : Zekton
İkon teması: Oxygen
Pencere kenarını bilmiyorum :D

Forumda anti-Apple'cılar var galiba. :)

@Sercan, teman güzelmiş. Değişik geldi bana. :)

:)

Hata bende, Apple diyerek yanlış ifade ettim. Apple derken aslında MacOS'u kastetmiştim. O da unix ailesinden.

O zaman iş değişirdi işte. :) Ama sen Apple diyince benim aklıma AppStore'lar, hala video çekme özelliği kendinde ekli olarak gelmeyen ve dünyanın parasının ödendiği iPhone'lar, Microsoft'la yapılan kârlı anlaşmalar geliyor. :)

Coder'in duvar kağıdını, Stajer'in panelini ve Yusufsan21'in simgelerini çok beğendim ama uygulamaya vaktim yok. :)

O zaman iş değişirdi işte. :) Ama sen Apple diyince benim aklıma AppStore'lar, hala video çekme özelliği kendinde ekli olarak gelmeyen ve dünyanın parasının ödendiği iPhone'lar, Microsoft'la yapılan kârlı anlaşmalar geliyor. :)

Merhaba arkadaslar Aynı zamanda mac OS x 10.5(kullanıyorum) .oda sızın kardesınız sayılır unixten gelme daha ne kadar yakın olsun size Linux=unix(yaklasık olarak tabi hemen tepki gelmesinde:))..Parantezleri kapatalımda sorun cıkmasın...Ah şu kodlar:):clap:

Merhaba arkadaslar Aynı zamanda mac OS x 10.5(kullanıyorum) .oda sızın kardesınız sayılır unixten gelme daha ne kadar yakın olsun size Linux=unix(yaklasık olarak tabi hemen tepki gelmesinde:))..Parantezleri kapatalımda sorun cıkmasın...Ah şu kodlar:):clap:

Biz aksini iddia etmedik ama felsefeleri tam anlamıyla zıt. :)