hsngrms
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Ben Tweak Tool kurdum. Ama açılınca çöküyor.
Birçok programın kurulumunda hata var

Ben Tweak Tool kurdum. Ama açılınca çöküyor.
Onun için Mp3'ten şarkıları bile çekemedim.Birçok programın kurulumunda hata varGoogle Chrome kurmak bile olay
![]()
Onun için Mp3'ten şarkıları bile çekemedim.YouTube - Fizy ikilisi ile idare ediyoruz.
![]()
Kreator dinlenmiyorki Flash player'dan yav.Dostum Fedora'dan soğuttun beni yeter![]()
Kreator dinlenmiyorki Flash player'dan yav.![]()
O değilde Kreator albümleri daha iyi olur. Sadece Kreator mü? Venom, Rotting Christ, Thou Art Lord, Dark Funeral sırala işte Trash-Black albümleri.DNS ayarlarını değiştirdikten sonra http://mp3skull.com/ işini görür![]()
Mageia'yı kuran var mı?![]()
LXDE iyi bir masaüstüne sahip olmasına rağmen bence Xfce daha iyidir. Onu denedin mi?Mageia'ya ilgi duyduysan mageia-tr forumuna göz atmanı öneririm. Karizmaxi'ye ulaşamayabilirsin ama onun dışında birçok yardımcı olacak üyeleri var
Bu arada artık dağıtım konusunda neyi seçeceğimi şaştım alternatifler o kadar arttı kiKalıcı olan Mint ama yanına yakışır birşey hala bulamadım
Neyseki masaüstü tercihime karar verebildim LXDE, heralde bundan sonrası daha bi kolaylaşır
![]()
Teşekkür ederimMageia'ya ilgi duyduysan mageia-tr forumuna göz atmanı öneririm. Karizmaxi'ye ulaşamayabilirsin ama onun dışında birçok yardımcı olacak üyeleri var![]()
Teşekkür ederim
Biraz ilgim var,KDE güzel görünüyor![]()
Son sürümü için diyorsan sana tavsiyem bir daha içki içmemen. Daha tema bile atılmıyor.Gnome daha kullanışlı sanki
Asıl sen ne içtiysen bende ondan istiyorum ubuntu 10 numaraSon sürümü için diyorsan sana tavsiyem bir daha içki içmemen. Daha tema bile atılmıyor.
Yanlış bilmiyorsam Ubuntu o sürümde Unity kullandı.Asıl sen ne içtiysen bende ondan istiyorum ubuntu 10 numara
Yanlış bilmiyorsun. Ubuntu son sürüm olan 11.04'te Unity ile geldi, bundan sonra da öntanımlı Unity olacak ama isteyen GNOME3'ü de seçebilecek.Yanlış bilmiyorsam Ubuntu o sürümde Unity .
Rica ederim. Mageia ama köklü bir dağıtım olan Mandriva'dan için bir dağıtımdır. (SUSE ve Mandriva en iyi KDE deneyimi sunan GNU/Linux işletim .Teşekkür ederim
Biraz ilgim var,KDE görünüyor![]()
Bugün %100 özgür olan Trisquel Mini'yi denedim (LXDE için ) maalesef ağlara bağlanamadım kısa bir oldu (öyle olacağını biliyordum). Sırada -BSD 9 Beta varLXDE iyi bir sahip olmasına rağmen bence Xfce daha iyidir. Onu denedin mi?
Fedorayı ve Fedoramı seviyorum. Ama nasıl olduğunu bilirsin. Bence Zenwalk kur, maalesef desteği olarak LXDE yok. İlla LXDE istersen Sabayon kur.
Yanlış bilmiyorsam Ubuntu o sürümde Unity kullandı.
Hmm. Pekala. Ama Fedora'dan Gnome 3 rezalet görünüyor.Unity fakat sürekli ubuntu klasik açmasını tercih edebilirsiniz, bunu biliyorsunuzdur. (Giriiş ekranı ayarları)
Hmm. Pekala. Ama Fedora'dan Gnome 3 rezalet görünüyor.
14 çok iyi bir sürümdü. Belki güncellemeler ile düzelir.Sadece GNOME3 değil Fedora'da rezalet şuandaBir ara DistroWatch'da neredeyse Ubuntu'yu bile geçecekti, herkes merak etti ama şuan hak ettiği yere daha yakın
![]()
GNOME sade ve evet kullanışlıGnome daha kullanışlı sanki
Benim ümidim yok, büyük bir hevesle denemiştim, kırıldı hevesim14 çok iyi bir sürümdü. Belki güncellemeler ile düzelir.![]()
Merhaba Süpermoderatör Keyloger
Acaba üyeliğimi geri alabilirmiyim
Birden içimde bir boşluk hisstetimde![]()
Vay, vay, vay. Kimleri görüyorum.Aslında tanımış olman gerekirdi
ramboberk
kendi isteğimle banlattığım üyeliğimi geri istiyorum
çok bişey değil
sadece verirseniz iyi olur
hem arada bir şartlı tahliye yapılması gerekir değilmi![]()