GNU or NOT
Asistan
Aklıma takılan bir husus var: Başka sitelerde çözülmüş sorunları burada paylaşmak yasak mı? Veya rehberlerin linkin atmak yasak mı? Sonuçta burada yardımlaşmak ve sorunları çözmek için varız. @Creative
Teşekkürler. Aradığım sorunun cevabını buldum. İyi günler.28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. (Farklı teknoloji kanallarının YouTube videoları, yardım amaçlı mesajlara eklenebilir. Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.)
Kurallarımızda açık ve net olarak belirtilmiştir. Konu üzerinde yardımcı olması adına YouTube linki yada farklı bir link verilebilir. Ancak konuyu o siteden direkt olarak taşımak yasak. Yada şurada böyle bir olay oldu, banlandım, bu site neden böyle gibi konularda ki linklere izin vermmiyoruz.![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net