H1ÇK1R1K
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 386
Reis, kim 90 beygir bir arabaya 217K vermek ister ki?Oda çok gibi. ?
Reis, kim 90 beygir bir arabaya 217K vermek ister ki?Oda çok gibi. ?
Bu liste fiyatları göçtü artık![]()
Otomobil Önerisi #3 [35.000 - 50.000 TL]
Renault Megane 1 Hatırlarsınız ki önceki serimde bu başlık altına megane 2'yi yazmıştım ancak artan fiyatlardan dolayı megane 1 yerini aldı :( Araçtan bahsedecek olursak halihazırda bizim de kullandığımız bir araç ve memnunuz. Hem yakıt konusunda hem de performans konusunda oldukça yeterli...forum.shiftdelete.net
![]()
Otomobil Önerisi #4 [50.000 - 75.000 TL]
Renault Megane 2 Bu fiyat aralığında bu odada temizini bulmak mümkün. Aileler için hem yakıtı ekonomik hem performans iyi hem de parçası ucuz olup ustası çoktur. Ancak yol tutuşu olarak bu aracı pek güvenli bulmuyorum. Volkswagen Passat (B5.5 Kasa) Aileler için tam konfor ve kalite aracı...forum.shiftdelete.net
Almera çok güzel araba bana kalırsa Linea getirini götürünü yapar ancak almeranın fakat parça ve ustalık fiyatları üstlerde..Fiat'ın arabaları konfor ve sürüş keyfi olarak bana çok düşük gibi geliyor.
Masrafsız bir araç istiyorsan bence Japon malı bir şey almanı öneririm. Piyasada çok uçtu ama bulursan 2005-2006 veya üstü 1.5 Tekna Paket Nissan Almera öneririm ben LPG'lide olursa çok güzel araba.
Hem C segmenti araba hemde 1.6 olması LPG'ye tam uyumlu olması performansı flan yeterli.
Örnek şu gibi.
Nissan Almera Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Nissan Almera fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
@Isaac42 fiyatlar uçtu diye daha geçen ay yeniden liste yapmıştı.Bu liste fiyatları göçtü artık
Almera çok güzel araba bana kalırsa Linea getirini götürünü yapar ancak almeranın fakat parça ve ustalık fiyatları üstlerde..
Sorunsuz bir japondur kendisi
toyota corolla bence en iyisidir hem sorun cikarmiyor hemde cok az yakiyo . daha 1 hafta once 2004 terra sattik parasi cok iyi bi arabaydi hic yakmiyodu ve nerdeyse hic sorun yasamadik ayrica gorunus olarakta guzel.Herkese selamlar. 45.000 - 55.000 TL arası alınabilecek çok yakmayan, çok eski olmayan, masrafı az olan tabiri caizse bir öğrenci arabası arıyorum. Sedan olması tercihimdir. Bu fiyatlarda yer alan Fiat Linea alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 113379
Ha bu arada 2012 öncesinde arka koltukların camı butonlu değil kolu çevirerek açılıyor, bagaj içerden düğme ile değil dışardan anahtar ile açılıyor ve arka koltuklarda kafalık yok. Birde camında eski Fiat logosu var Tempradakinden falan.
?toyota cor
toyota corolla bence en iyisidir hem sorun cikarmiyor hemde cok az yakiyo . daha 1 hafta once 2004 terra sattik parasi cok iyi bi arabaydi hic yakmiyodu ve nerdeyse hic sorun yasamadik ayrica gorunus olarakta guzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ara
Geçen aydan bu aya gene artışlar oldu 2.el piyasası durmuyor takip ediyorum sürekli@Isaac42 fiyatlar uçtu diye daha geçen ay yeniden liste yapmıştı.
okula gitmek için değil mi? regal raptör bak benzinden karlı olur...
Hocam ShiftDelete.Net inceleme editörüyüm
İşe gidip gelirken kullanacağım![]()
Karar verebildiniz mi sonunda hocam?Hocam listemin arasına ekledim. KM'ye göre fiyatı da iyi geldi bana
Herkese selamlar. 45.000 - 55.000 TL arası alınabilecek çok yakmayan, çok eski olmayan, masrafı az olan tabiri caizse bir öğrenci arabası arıyorum. Sedan olması tercihimdir. Bu fiyatlarda yer alan Fiat Linea alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 113379
Karar verebildiniz mi sonunda hocam?
Yok hocam sadece liste oluşturuyorum. Göz atmaya devam ediyorum![]()
Araba işinde seri karar vermek lazım. Marka model aklına yatınca hergün o arabaları beklemen yeni düşüneleri kotnrol etmen gerekir ve içine sinen bütçene uygun bir ilan düştümü diye sürekli bakman lazım ve düşerse hemen o gün arayıp anlaşıp 1 gün sonra ekspere sokman lazım aracı.
Yoksa onu mu alayım bu mu daha iyi derken listende ki arabalar bir bir eriyecektir. Veya iyi temiz arabalar aynı gün içinde satılırken hep kötü bakımsız veya ağır hasarlı araçlar kalacaksındır.
Açıkçası model olarak seçim yapıyorum şu an. Çünkü fiyatların sıfır araçların ülkeye girmesiyle düşeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Geçmiş olsun, en kısa sürede hemen fiyatlar artmadan almanızı tavsiye ederim.Sabah uyandım ve karşılaştığım tablo. İş daha da zorlaşıyor :/
![]()
Gece yarısında Resmi Gazeteden sürpriz : Motorlu Taşıtlarda ÖTV Düzenlemesi
Vatandaşlar ÖTV indirimi beklerken dün gece yarısı beklenmeyen bir sürpriz ile karşılaştı. Hükümetimiz 30 Ağustosda gece yarısı resmi gazetede yayımlanan karar ile ÖTVde düzenlemeye gidildiğini duyurdu. Ancak ÖTV oranı düşmedi daha da arttı . Fiyatların düşmesini sağlayacak olan matrah artışında...forum.shiftdelete.net