Linea alınır mı? - 50.000 TL araba önerisi?

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Bu liste fiyatları göçtü artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiat'ın arabaları konfor ve sürüş keyfi olarak bana çok düşük gibi geliyor.

Masrafsız bir araç istiyorsan bence Japon malı bir şey almanı öneririm. Piyasada çok uçtu ama bulursan 2005-2006 veya üstü 1.5 Tekna Paket Nissan Almera öneririm ben LPG'lide olursa çok güzel araba.

Hem C segmenti araba hemde 1.6 olması LPG'ye tam uyumlu olması performansı flan yeterli.

Örnek şu gibi.

Almera çok güzel araba bana kalırsa Linea getirini götürünü yapar ancak almeranın fakat parça ve ustalık fiyatları üstlerde..
Sorunsuz bir japondur kendisi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Almera çok güzel araba bana kalırsa Linea getirini götürünü yapar ancak almeranın fakat parça ve ustalık fiyatları üstlerde..
Sorunsuz bir japondur kendisi

Fiat'ın hiçbir arabası bana güzel gelmiyor açıkçası Doblosuda fiorinosuda egeasıda lineasıda veya eski diğer modelleride. Bizim insanımıza bir tutturmuş parçası ucuz abi parçası ucuz. Öyle arabaya bineceğine bırak parçası pahalı olsun yılda 1 kere arıza versin 500-1000 TL masrafı olsun ama hiç yoktan arabaya bindim dersin.
Fiorino ile çokta uzun olmayacak bir yola gittik araba mı bizi taşıdı biz mi arabayı sırtımızda taşıdık belli değil belim kopmuş. Yolda sanki araba yürüyen teneke gibi gidiyor. Konfor sıfır yol tutuşu sıfır. Araç içinde Güven duygusu sıfır.

Arabada sırf parçası ucuz diye Fiat ve Renault'un giriş seviyesi arabalarına bakmayın bence. ( Anca yaş 50-60 üstüdür ufak ilçede veya köyde yaşıyorsundur gideceğin yılda 3-4 bin km dir ayağımı yerden kessin dersin alırsın yoksa alınacak araba değil bence. )

okansalgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
abi araç tamamen kendi kişisel istek ve ihtiyaçlarına göre alınır kendin birinde varsa bin dene sür daha iyi karar verirsin 45 50bin tl ye alınırmı dersen bu piyasada bence iyi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bu kadar uçmaya gerek yok Regal Raptor 25,500TL sıfır al mtv,plaka,ruhsat yok...
ben Lada Samara yada bunu alırdım bu15,500TL.

selamlarefenim

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
45
toyota cor
Herkese selamlar. 45.000 - 55.000 TL arası alınabilecek çok yakmayan, çok eski olmayan, masrafı az olan tabiri caizse bir öğrenci arabası arıyorum. Sedan olması tercihimdir. Bu fiyatlarda yer alan Fiat Linea alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 113379
toyota corolla bence en iyisidir hem sorun cikarmiyor hemde cok az yakiyo . daha 1 hafta once 2004 terra sattik parasi cok iyi bi arabaydi hic yakmiyodu ve nerdeyse hic sorun yasamadik ayrica gorunus olarakta guzel.

bu ara
Ha bu arada 2012 öncesinde arka koltukların camı butonlu değil kolu çevirerek açılıyor, bagaj içerden düğme ile değil dışardan anahtar ile açılıyor ve arka koltuklarda kafalık yok. Birde camında eski Fiat logosu var Tempradakinden falan.

Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
okula gitmek için değil mi? regal raptör bak benzinden karlı olur...

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,250
toyota cor

toyota corolla bence en iyisidir hem sorun cikarmiyor hemde cok az yakiyo . daha 1 hafta once 2004 terra sattik parasi cok iyi bi arabaydi hic yakmiyodu ve nerdeyse hic sorun yasamadik ayrica gorunus olarakta guzel.

bu ara
?

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Dayım da 2012 yada 2013 var 1.3 dizel bir kere buji değişti sadece bildiğim kadarıyla iç mekan kalitesi olarak bence 0 her yer sert plastik alınır mı bence alınır vergisi 400-500 arası olması lazım deposu 200₺ ye neredeyse doluyor tabi mozotun fiyatına göre değişir arkada 3 kişi oturur ama çok rahat edemez 3 kişi oturunca yanlar da oturanların saçı değiyor biraz tavana bagajı küçük değil bence yeterli

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hocam ShiftDelete.Net inceleme editörüyüm :D

İşe gidip gelirken kullanacağım :D

Hocam sen beni dinle bak :) LGP'li Tekna paket al geç tam senlik.
Tam genç işi şöyle temizinden bir tane bul pazarlıkla 52-56 bandına bir daha arkana bakma.

enesdegirmenci

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Hocam listemin arasına ekledim. KM'ye göre fiyatı da iyi geldi bana

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
İngiltere'de daha çok seçenek daha ucuz hemde güncel modeller...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yok hocam sadece liste oluşturuyorum. Göz atmaya devam ediyorum :)

Araba işinde seri karar vermek lazım. Marka model aklına yatınca hergün o arabaları beklemen yeni düşüneleri kotnrol etmen gerekir ve içine sinen bütçene uygun bir ilan düştümü diye sürekli bakman lazım ve düşerse hemen o gün arayıp anlaşıp 1 gün sonra ekspere sokman lazım aracı.

Yoksa onu mu alayım bu mu daha iyi derken listende ki arabalar bir bir eriyecektir. Veya iyi temiz arabalar aynı gün içinde satılırken hep kötü bakımsız veya ağır hasarlı araçlar kalacaksındır.

enesdegirmenci

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Araba işinde seri karar vermek lazım. Marka model aklına yatınca hergün o arabaları beklemen yeni düşüneleri kotnrol etmen gerekir ve içine sinen bütçene uygun bir ilan düştümü diye sürekli bakman lazım ve düşerse hemen o gün arayıp anlaşıp 1 gün sonra ekspere sokman lazım aracı.

Yoksa onu mu alayım bu mu daha iyi derken listende ki arabalar bir bir eriyecektir. Veya iyi temiz arabalar aynı gün içinde satılırken hep kötü bakımsız veya ağır hasarlı araçlar kalacaksındır.

Açıkçası model olarak seçim yapıyorum şu an. Çünkü fiyatların sıfır araçların ülkeye girmesiyle düşeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Açıkçası model olarak seçim yapıyorum şu an. Çünkü fiyatların sıfır araçların ülkeye girmesiyle düşeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Açıkçası kısa vadede sıfır araçların gireceğini düşünmüyorum ülkeye. Hadi girdi diyelim genede 35 - 70 bin TL bandında ki araçların pek düşeceğini sanmıyorum. Bizim insanımızın bütçesi hep o aralığa yettiği için bir yığılma var o aralıkta fiyatlar aşırı uçuk.

enesdegirmenci

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Sabah uyandım ve karşılaştığım tablo. İş daha da zorlaşıyor :/

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Sabah uyandım ve karşılaştığım tablo. İş daha da zorlaşıyor :/

Geçmiş olsun, en kısa sürede hemen fiyatlar artmadan almanızı tavsiye ederim.

Teknolod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam linea'yı al rahatına bak. biliyorum bu arabaları avrupada çöpe atıyorlar fakat orası avrupa. Türkiye'de yaşadığımız için araba lüks oluyor. Linea parçası ucuz, az yakar ve yıl olarakta yüksek alırsın diğer araçların örneğin megane 2 bu fiyata kaldı mı bilmiyorum da atıyorum 2006 modelini alıyorsan linea'nın 2013-2014 modelini alabilirsin. Benim için yeni araç her zaman diridir. Yorumlarda 98 model civic al demiş araç 22 yaşında nesini alsın hocam sen yılı yüksek bir linea al üzmez seni