Limewire hakkında ?

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Az önce limewire kurdum. Ne ararsam arayım iki tane buluyor ve ikisi içinde truva atı uyarısı alıyorum ,antivirüs karantinaya atıyor.

Çok saçma bi durum kendi sitesinden indirmiştim neden böyle oldu anlamadım :helpsmilie:

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bendede buna benzer bir problem vardı.Artık kullanmıyorum.Ares kullanıyorum.

kingandfox

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Limewire'ye de acik olan bir takim mp3 serverlari var, yani sadece kullanicidan kullaniciya mp3 indirilmiyor, bu tür paylaşım serverlari var onlarinda içlerinde arama yapiyor, kullanicilardan midir yoksa bu serverlardanmidir nedir, sizin aradiginiz kelimeye ne ise o isimde bir fake dosya yaratıyor içinde genelde reklam içerikleri oluyor. bunlari arkadaslar boyutlarindan anlayabilirsiniz. dosya boyutlarina dikkat edin.

mephamd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dosya boyutuna da dikkat ediyorum ama neredeyse tamamında trojan oluyor indirdiklerimin..Aynı şarkıyı 10 tane farklı linkten indirdim bi defa hepsi trojanlıydı...

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bearshare tavsiye ederim, lime artık eskisi gibi değil bence çok fazla virüs var

kingandfox

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mesela söyle yap,

git tarkadan bir şarki indir, torjanli olsun mümkünse, dosya boyutuna dikkat et, sonra git kiractan bir şarki arat, indirmeden torjanli dosya boyutu ile kirac adinda cikan listedeki çıkan sonuçlarla kiyasla, ayni boyutta kirac isimli bir dosya görürsen bilki o trojanli sadece ismi değişik.

Not: önceden 134 kb falandi viruslü olanlar hemen ayırt edilebiliyordu, simdi dosya boyutlari bir mp3'ün dosya boyutu kadar ve farkli farkli dosyalar üretiyor, yanlis hatirlamiyorsam trojanli 3 farkli dosya ve tabiki boyutlarida farkli, ben uzun zamandir internetten mp3 indirmiyorum.

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
valla arkadaşım tam olarak bende hatırlamıyorum ama 431. :S 4316m mıydı neydi o sürekli çıkıyor onu indirme.. ve bi arkadaşımız bearshare yi tavsiye etmiş onuda kullanma bence LimeWire ile aynı serverları kullanıyor.. En akıllıca olanı imesh8 yenisi çıktımı bilmiyorum.. en temizi oydu kulladıklarım arasında.. Ares te var ama virüs sıkıntısı var hemen indirmesi önemli değil diyorsan ve türkçe değil de yabancı trackler arıyorum diyorsanda Emule indiriceksin.. Oradaki server listesinden de edonkeyserver1,2 ve razorback 1,2 bunlara bağlanacaksın aradığın yabancı parçalar ilk bu serverlarda oluyor.. hemen indirmiyor ama hiç virüs konusunda sıkıntı yaşamadım.. ve daha piyasada olmayan trackleri orada bulabiliorsun..

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arama sonuclarında cıkan listeden dosyaların simgesini ve boyutunu dikkate alın. mavi cerceveli beyaz bi simge cikarsa (ms-dos simgesi) bunlar virüs ve boyutları kücüktür.indirmeyin.benim onerim imesh kullanın...

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
morpheus'tan sonra limewire'nin de suyu çıktı çaktırma:D

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya kardeş bnde bişi arıyorm hiçbişiyi bulmuyor hep eskileri buluyor yenileri eklemiyorlar heralde ... ares nasıl iyiyse indiriyim onuda veada tavsiye ettiğiniz bişi var mı

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
hee çok güzel lime wire yi kaldır derine girdin mi truva+worm=+18

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
limewire virüs saçmaya başlamıştı..bugün itibariyle ares e geçtim rahat ettim.temiz program ares..

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar .... limewire pro die bişi var arkadaştan şimdi öğrendim paralı dedim yok dedi msn den gönderecek şimdi .... güzel süper yazdı memnunsanır müzik indirme programınızdan.. deişmeyin ama limewire pro çok süper mişşşş...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar .... limewire pro die bişi var arkadaştan şimdi öğrendim paralı dedim yok dedi msn den gönderecek şimdi .... güzel süper yazdı memnunsanır müzik indirme programınızdan.. deişmeyin ama limewire pro çok süper mişşşş...

denemeden çok güzelmiş deme ona göre güzel sana göre kötü olabilir...

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Truva atı indirmesi programa bağlı bişey değil her paylaşılan öğeyi kontrol edebilecek yetenekte değil limewire
Programın yapabileceği pek birşey de yok zaten paylaşılan dosyaları sunduğu için dosya sahibinin suçu hehehe :D:D

limewire nin de suyu çıktı abi

bilgisiz kullanıcılar çok kolay virüs yiyebiliyorlar

o yüzden dikkatli kullanmak gerekiyor...

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1

mişş mişşş mişşş :D

ayrıca PRO sürümü ücretli
crack falansa o başka tabi

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Limewire pro'da aynı arkadaşlar ben kullandım sürekli virüs uyarısı veriyordu.