• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Limewire connect olmuyor ( bağlanmıyor )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Limewire açtığım zaman bağlantı kurulamıyor hatası alıyorum , firewall tarafından bloke edildiğini söylüyor , firewallu kaldırdım , Windows firewallu da kapattım , yine aynı drum devam etti , modem Robotics , sizce çözümü ne olabilir , önceden çalışıyordu.

Antivirüsü kapatıp dener misin?Bazen AV de engelleyebiliyor.

Antivirüs Kaspesky kulanıyorum , kapatmıştım ama yine çalışmadı , acaba modemin firewallu açık olabilirmi ve nasıl kapatılabilir ?

İlk mesajımda yazmıştım , Robotics .

Gözümden kaçmış.

Ayarlarını kurcala bulursun elbet.Benimkinde ana menüde kabak gibi duruyor mesela :)
Ama pek işe yarayacağını sanmıyorum.Güvenlikle ilgili ne kadar programın varsa hepsini devre dışı bırakıp da dene ;)

Bir de verdiği hatayı tam olarak yazarsan kendi forumunda çözüm önerileri filan vardı oraya da bakabiliriz.

java fln problem olmasın, olmadı bearshare proyu kur aynı işi fazlasıyla görüyor

Yazdıklarına bakılırsa modeminden kaynaklanıyor ancak Limewirenin sürümündende kaynaklanabilir. ;)

Jojoba' Alıntı:
java fln problem olmasın, olmadı bearshare proyu kur aynı işi fazlasıyla görüyor

Java ile ilgili nasıl bir problem olabilir , nasıl düzeltilir ?

Bearshare pro ücretli ve ücretsiz sürümüde zararlı içeriyor.

tonce' Alıntı:
Yazdıklarına bakılırsa modeminden kaynaklanıyor ancak Limewirenin sürümündende kaynaklanabilir. ;)

Limewire 4.12.11 free sürümünü kullanıyorum , yani son sürüm.

Sorun çözüldü , modemden port açarak , teşekkürler.

Ağabey hiç kapatılırmı Güvenlik Duvarı Antivirüs.Google da çözüm ara biraz araştır bakalım. :)

Acith' Alıntı:
Sevgili Spor Moderatorü. Aç sözlüğe bak modem ne, port ne, port açmak ne, port açınca ne oluyor öğren sonra aç. Eğer fikrimi almak istiyorsan şimdiden sana elveda. Patlatırlar seni ;) Run]
Port stealth durumda olduktan sonra açık olması sorun olmaz.Yanlış mı biliyorum :-\

Wolf-sdn' Alıntı:
Ağabey hiç kapatılırmı Güvenlik Duvarı Antivirüs.Google da çözüm ara biraz araştır bakalım. :)
Kapatmadı ki sadece sorunun nerde olduğunu görmek için deneme amaçlı kapattı.

Acith' Alıntı:
Link' Alıntı:
Sorun çözüldü , modemden port açarak , teşekkürler.
Sevgili Spor Moderatorü. Aç sözlüğe bak modem ne, port ne, port açmak ne, port açınca ne oluyor öğren sonra aç. Eğer fikrimi almak istiyorsan şimdiden sana elveda. Patlatırlar seni ;) Run]

Güvenlik programlarım kapalı değil , modemin ne olduğunu biliyorum , yinede tavsiyen için saol.