Life2oNanoWater SU FABRIKASI...!!!

Life2oNanoWater

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2008
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
:):):) Ne alaka diyen cok olucak biliyorum ama göze aldim:):)Ayrica her alakayi ben kurmak zorunda degilim lütfen hazirci olmayalim:p

Life2o Nano Water ile sizi tanistirmak istiyorum.Boyu kücük,fiyati makul ama islevi muazzam bir cihaz.Nano teknolojisi kullanilarak DÜNYADA üretilmis ilk ve tek su aritma cihazi.Eminim simdi su aritmayi duyunca bir cogunuzun iyyyy o bildigimiz cihazlarmi igrennncc,gibi tepkileri duyar gibiyim.Ama hayir,bu onlardan degil.Evvela NANO TEKNOLOJISIni bilenlerimiz sanirim ne dedigimi anliycaklardir.Cihaz evlerde musluk altina monte ediliyo,bir defaya mahsus.Sonra ne mi oluyo,buyrun tek tek marifetlerine taniklik edin:
1)piyasaa 19 litre kapasiteli bildigimiz cirkin görünümlü damacanalarla sizi ayiriyor.Cünküm artik onlar tarihe karisiyor.Bu cihazla 4 YTL olan damacana maliyetiniz sadece ama sadece 25 YENI KURUS´a iniyor.saka degil,gercek:)
2)Elektirik ile calismiyor,neden,cünkü nano teknolojik gümüs fiberler olusturduklari mikro manyetik alanlarla virüs,bakteri,parazit,bit,hamambocegi abartmiym:) bu gubu kimil zararlilarina göz actirmiyo.

Not:Burdan diger butun su aritma firmalarini kiniyorum,zararlida olsa onlar birer canli ve onlara elektro sok zulmunu yasatmaniz cok insafsizca:(:(:(

3)Hosunuza gidicek en güzel tarafi belkide bu madde olucak.Bütün su aritma cihazlarinin 3ay ile 1yil arasinda degisen zamanlarda mutlaka filtresi degismeli.Peki Life2o Nano Water´da öylemi sizce?Hayiiiirrr dediginizi duyar gibiyim,haklisiniz hayiiirrr tam 3 YIL BOYUNCA filtre degisimi yok.Gercek:)

4)2 yil garantili ve memnun kalinmayan üründe iade edebilme olanagi.bu ürünü seviyorum yaaa:)

5)iste isin en can alici noktasi.Entellektüel bir bakis acisi sunuyorum.Bildigimiz gibi su canlidir ve bir hafizasi vardir.Bircugumuz yakin zamanlarda suya ´´SEVGI;ASK;MUTLULUK:ALLAH´´ gibi pozitif icerikli mesajlar verilerek suyun yapisinda harikulade desenler olustugu ve muazzam bir armoni ile sudaki moleküllerin sekil aldigina tanik olmusuzdur.iste tam bu asamada karsimiza su cikiyo,evet eger su canli ise ve suda bir hayat var ise elbetteki o zaman tipki bizdeki gibi pozitif ve negatif canlilarin bir savasi süregelmektedir.Diger su aritim cihazlari yaptiklari elektro sok aldatmacasiyla sudaki pozitif canlilarimizi yani buna tip dilinde mineraller deniyo,onlarida öldürüyolar...yani soruna cözüm bulmaktansa yararli-zararli ne varsa katlediyolar:(:(peki bize ne iciriyolar?bunu söyle acikliym...insan olarak hepimiz bir vucuda sahibiz ve vucudun cesitli enzimlere ihtiyaci var.mesela demir,kalsiyum hatta alkole bile...örnegin demir elementi.bu ihtiyacimizi en basit dometes yiyerek veya pekmez icerek giderebiliriz.peki bir demir parcasi koyup tabagimiza butun ihtiyacimizi ondan giderebilirmiyiz:)yok artik daha neler dimi:) bi kere catala gelmez o:):):)iste bunun gibi diger cihazlar bize hem negatif hemde pozitif canlilari öldürterek sadece saf su iciriyolar.tabi haliyle bu saf su sadece susuzlugumuzu gideriyo.peki NanoWater ne yapiyo,negatifi tarihe gömerek,pozitiflerin mutlu yarinlara tasinabilmesi icin bir halay ekibi kurarcasina sarmalayip bir pozitifler ordusu kuruyor.bunun el belirgin ifadesi ise gülec bir yüz,tipki benimki gibi:):):)

Tamam tamam uzatmiyorum.Nedenmi bunu yaziyorum buraya.E cunku bu ürünün ben tedarikcisiyim:):):)

Not 1:Lütfen sevdiklerinize,komsulariniza ve özellikle cevrenizdeki hastalara bizi tavsiye edin.Cunku hepimizin kaliteli bir saglik hizmeti almaya ihtiyaci var.Bunun en ekonomik yollardan halledilmesi ise arzumuz.

Okuyan gözler kötü görüntü görmesin.Selamlar.Bu arada ürün icin bayiilik verebilirim.Is kurmayi düsünen ve sosyal cevresi cooooook genis olup degerlendirmek isteyen mutevazi butceli arkadaslara duyrulur.Selamlar

Not 2:Olumsuz elestiri yapanlara beddua edebilirim dikkatlerine:p
 

Life2oNanoWater

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2008
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
tesekkür ederim soru icin.

Life=Hayat 2o=Oksijen

Technology for life...

 

Tartarus

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
1,243
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bi kere bir pazarlamacının ciddi olması şart aksi taktirde başarısızlığa mahkumdur çünkü güven uyandıramaz.

NanoTec henüz böylesine ucuz pazarlanabilen bişey değil. Çünkü seri üretim yapılamıyor. Çok teferruatlı labrotuvarlara ihtiyaç duyuluyor ve hatta elektron mikroskoplarına, çok pahalı yazılımlara da... Türkiye'de bildiğim kadarıyla böyle bi kaç labrotuvar var ve bunlar araştırmak için üniversiteler tarafından kullanılıyorlar.

Bilimsel açıklamalar yapmaya çalışmışsın kusura bakma ama onda da saçmalamışsın.. Demir, kalsiyum birer enzim değil mineraldir... Madem ne olduklarını bilmiyorsun, hiç karıştırma.

Tamam suyun karakteristiği hakkında bir kaç bilim adamı deney yapmış ve suyun kristalleşmesini gözlemlemişler. Hakkatende güzel şeyler yapıldığında su tepki vermiş. Ama bu araştırmalar suyun canlı demek için yeterli değil.

Ayrıca sanki biz musluğa bu iddaa ettiğin cihazı takınca arıtma tesisleri suya elektro şok vermeyi kesecekler mi sanıyorsun?

SU ARITMA YÖNTEMLERİ Bu linktekileri de oku derim. NanoTec'ten anlıyosan bunlardan da anlarsın...

İyi niyetli olduğunu sanıyorum ama yaptığın şarlatanlık... İnsanlar böyle kandırılmamalı.
 

Life2oNanoWater

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2008
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
olumlu ve olumsuz elestirileri barindiran bir yorum...sarlatanlik konusundada sanirim biraz agir konustun...ama olsun ben daha agir yaklasim bekliyodum.ticari yaklassaydim ki istersen sana özel yaklasabilirim cok ciddi tavir icine girebilirim!!!ama gerek yok cunku ben yazmak istedigim icin yazdim...yani icimden geldigi gibi...bizim belkide en buyuk sorunumuz bu...biri birsey yaptigi zaman hemen kendimize göre yorumluyoruz...hic acaba yazarken neler dusundu diye dusunmuyoruz...eger bana genel kanidan bahsediceksen susarim cunku genel kaniya uymak icin bir cabam yok...ben yazarken eglendim,okuyan eglenirmi veya kucukde olsa bir tebessum olurmu hic dusunmedim.cunku kendim icin bir sey yaptim...diger yazimda ciddi bir konuya hafif mesreb yaklastim...ama tesekkurler yorumun icin en azindan okumussun ve yoruma deger gormussun...diger yazimada yazmissin ve yine negatif sorun degil,hatta konuyu madde alemindeki erkek ve kadin olarak algilamissin olsun onada tamam...mutlu olmussan sorun yok...ben mutluyum:)
 

Kriptograf

Profesör
Katılım
18 Mayıs 2007
Mesajlar
1,688
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Advertorial kuşağı yeni başladı daha dur,doğrudan satış pazarlamalar girecek yayına şimdi :)
 

Life2oNanoWater

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2008
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
beddua etmedim,reklamda bitmedi,dogrudan satis yapmiycam,turnuvaya veda ettik:):)butun camiilerde cemaate o kadar dua ettirdiler,macta bir ara Ya Allah,Bismillah,Allahu Ekber nidalari yükseldi:):):)Ne seker milletiz yahu:):))Üstüne birde Kanal 1 de yayin yapan herif dediki ALLAH bizimle degildi...Töbe töbeeee:)))Yani insan nankör olmali,yari finale kadar gel,kalk nankörlük yap...Sanki öncesinde alin teri var da:):):)Konuyla ne kaar alakali bilmem ama,bu kadar alakasiz durumlar varken benden kimse alaka beklemesin:p:p
 

berckai

Profesör
Katılım
17 Mayıs 2008
Mesajlar
2,394
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
artık demek spam üyeler de çıktı hadi hayırlısı
 

zelenga

Profesör
Katılım
17 Şubat 2008
Mesajlar
2,509
Reaksiyon puanı
18
Puanları
38
"National Geographic" kanlında bir belgesel de filtrelemesinde nano teknolojiden yararlanılan, soda şişesi büyüklüğünde bir su arıtma cıhazı göstermişlerdi. Bir ucunu suya daldırıyorsun. Diğer ucundan da (pipet gibi) ağızla çekince(emince:D) temiz su geliyordu... üstelik ucuza da maloluyormuş... Hoş kullanışlı bir icat.. ondan da isteriz :)
 

Life2oNanoWater

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2008
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ilginc yorumlar:):)spam üyeler demis:):)haklis aslinda,hatta hakli,aslindasi teferruat:):)Soda sise buyuklugunde su aritma cihazi,bunu ilk defa senden duydum arastiriym mümkünse hemen getiriym...1 alici hazir nede olsa:):):)Siparis almiyorum artik ürün yetistiremiyorum yeterr:):)Ben bile inanmadim bu yazdigima:):):)
 
Üst