Yardım LGS'den 401 puan geldi.

Bu konuyu okuyanlar

JustArda

Öğrenci
Katılım
3 Ocak 2023
Mesajlar
27
Reaksiyon puanı
5
Puanları
3
Yaş
24
Arkadaşlar mersin anamur da yaşıyorum hem anadolu hem fen lisesi var. Çevremdekiler anadolunun çok daha iyi olduğunu söylüyolar. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum sizce fen mi anadolu mu. Fen lisesi=400 puan/Anadolu lisesi 390
 

ミスター・ローズ

Asistan
Cezalı
Katılım
15 Aralık 2020
Mesajlar
204
Reaksiyon puanı
126
Puanları
43
Yaş
16
26'sında açıklanıyormuş. Televizyonda söylediler az önce. Kitapçıkların PDF'i yayınlanmış ama.


20 mesajı var adamın, forumlarda çok aktif biri olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde yargılaman yanlış, eminim ki elinden geleni yapmıştır.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasak normalde, inisiyatif kullanması lâzım. Duyulursa işlem başlar.
öyle birşey mi varmış? ilk defa duydum bak.
 

serj

chemicals
Katılım
27 Ağustos 2019
Mesajlar
1,719
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
2,845
Puanları
113
Yaş
24
İlk olarak şunu söylemeliyiz ki puanın pek bir önemi yok, önemli olan gireceğin yüzdelik dilim. Çünkü sınav aşırı kolay olur 400 puan alıp %15 girersin, sınav zor olur 400 alıp %5 girersin. Yüzdelik dilimini öğrendikten sonra gitmek istediğin okulların aldığı yüzdelik dilimlere bak, sonrasında tercihini yap. Hangi okulu seçeceğini okulu araştırarak kararlaştırabilirsin. Çevrene falan sor yani, mümkünse mezunlarına bile sor.

Fakat okulunu ne seçersen seç özellikle bilgisayar mühendisliği gibi bir alanda senin kendini geliştirmen aşırı önemli. Okulunu oku ve önem ver fakat asla kendini okula bağlama. Kendini sürekli olarak geliştirmen için kendi yöntemlerini bulman lazım. İnternete, oraya buraya sor. Eğer bu devlet yazılımcı yetiştirebilseydi devletin uygulamaları hata kaynıyor olmazdı.
 
Üst