Furkanbg26
Doçent
Dinlediklerimi Çok Çabuk Unutuyorum Kendimi Salak Gibi Hissediyorum Sorularıda çözemiyorum haliyle hızlı ve etkili tekrar yöntemi olan varmı
yoksa bu gidişle başaramayacağım galiba
Ben de 7 ye gidiyom senin düşündüğünü dusunuyorumDinlediklerimi Çok Çabuk Unutuyorum Kendimi Salak Gibi Hissediyorum Sorularıda çözemiyorum haliyle hızlı ve etkili tekrar yöntemi olan varmı
Benim aile ille de fen lisesi diyor.Yaparsın sen. Yapamazsan dünyanın sonu değil.
Kötü lise kötü meslek demek değil. Olmazsa lisede olur.
Kendine güven ve çalış, bitti.
bazı anadolular çoğu fen lisesinden iyi olabiliyor. ve yüksek puanlı oluyorBenim aile ille de fen lisesi diyor.
İnşallah bende 400 450 civarı alırım ya o ferahlıktan bende istiyorumkorkmayın.bende aynı korkuyu yaşadım 2. dönem dershaneye yazıldım +günlük 100 soru ve tekrar 404 aldım.ama lgs den çıkınca öyle bir ferahlıyorki insan. (2020 de girdim)
Bende bu sene dershaneye yazıldım.korkmayın.bende aynı korkuyu yaşadım 2. dönem dershaneye yazıldım +günlük 100 soru ve tekrar 404 aldım.ama lgs den çıkınca öyle bir ferahlıyorki insan. (2020 de girdim)
Şunu da ekleyeyim ben deli gibi çalışmama, kendime güvenmeme rağmen berbat bir sonuç almıştım sınavdan. Eksiksiz yapsan da her zaman işler yolunda gitmiyor.Yaparsın sen. Yapamazsan dünyanın sonu değil.
Bizim Şehirde Öyle Ama Onun puanıda az değil yani 465bazı anadolular çoğu fen lisesinden iyi olabiliyor. ve yüksek puanlı oluyor
Yaparsın sen. Yapamazsan dünyanın sonu değil.
inşallah.size tavsiyem youtubedeki videolardanda faydalanmanız.İnşallah bende 400 450 civarı alırım ya o ferahlıktan bende istiyorum![]()
Ben dershaneye gidiyorum kurtarır inşallahBende bu sene dershaneye yazıldım.
Benim aile Ankara fen diyordu. 2 soru farkla gaziyi kazanabildimBenim aile ille de fen lisesi diyor.
Hiç merak etme ben geçen sene girdim ter temiz girip çıkıyor hissetmeyeceksin bileDinlediklerimi Çok Çabuk Unutuyorum Kendimi Salak Gibi Hissediyorum Sorularıda çözemiyorum haliyle hızlı ve etkili tekrar yöntemi olan varmı
Kötü Olmuş ya okul sınavında 99 la 2. olmak gibi birşeyBenim aile Ankara fen diyordu. 2 soru farkla gaziyi kazanabildim
SağolHiç merak etme ben geçen sene girdim ter temiz girip çıkıyor hissetmeyeceksin bile
benimkiside fen lisesiBenim aile ille de fen lisesi diyor.
bende korkuyorum bende konulari anlamiyorum AMA sonra anlamadigim konuyu eba,youtube,konuanlatim kitaplari , ders kitaplari her birinden teker teker calisiyorum ve insan hemen ogreniyor ve sorulari cozemiyorum diye dert etme matematik ogretmenim soyle demisti " ister 50 yanlis ister 30 yanlis onemli olan yanlislarini ogrenmek " bende hep oyle yapiyorum yanli sorularima surekli bakiyorum , bir kagida not aliyorum ve calisiyorum bu arada oyle cok zeki biri degilim gunde 1 saat soru cozerim yeterDinlediklerimi Çok Çabuk Unutuyorum Kendimi Salak Gibi Hissediyorum Sorularıda çözemiyorum haliyle hızlı ve etkili tekrar yöntemi olan varmı
Ben de aynısını düşünüyorum ama ailem anadolu fln hikayedir diyor en iyisi fen lisesi diyorbazı anadolular çoğu fen lisesinden iyi olabiliyor. ve yüksek puanlı oluyor
Dinlediklerimi Çok Çabuk Unutuyorum Kendimi Salak Gibi Hissediyorum Sorularıda çözemiyorum haliyle hızlı ve etkili tekrar yöntemi olan varmı
Fen liselerinin müfredat dışında bir artısı yok. Ben de tercihlerde ilin en kötü fen lisesi ve orta seviye bir anadolu lisesi arasında kalmıştım, anadoluyu seçtim. Hem daha köklü, merkezi ve ulaşımı kolay. Kafam rahat. Fen lisesine gitsem fen lisesindeyim diye havalara girecektim kesin.Benim aile ille de fen lisesi diyor.
Daha 7. Sınıfım dershaneye gidiyorum benle komşu çocuğu birlikte gidiyoruz daha yeni deneme yaptım komşu çocuğu geçti diye bi ton laf söylediFen liselerinin müfredat dışında bir artısı yok. Ben de tercihlerde ilin en kötü fen lisesi ve orta seviye bir anadolu lisesi arasında kalmıştım, anadoluyu seçtim. Hem daha köklü, merkezi ve ulaşımı kolay. Kafam rahat. Fen lisesine gitsem fen lisesindeyim diye havalara girecektim kesin.
Fen lisesine kaç kişi girebilecek ki?Benim aile ille de fen lisesi diyor.
Aile o kadar baskı yapıyor ki artık stresten gerildim.Fen lisesine kaç kişi girebilecek ki?
O yüzden kendinizi boşuna kasmayın, germeyin. Çünkü olmayınca olmuyor.
Ben zamanında lise sınavına insan dışı bir çalışma yapmıştım ve fen lisesine girememiştim..