LGS ye 5 Gun kaldi Ama ben Henuz Calismadim

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Ben de şunu demek istiyorum. Örn: Ben Kabataş ı kazanmışım, doğal olrak zamanında çok çalışmış ve hırslı çalışmış birisiyim. Sonra da çalışma isteğimi kaybediyorum. Bu mümkün değil çünkü çevremdeki herkes benim rakibim oluyor bu da beni düşürmez, yükseltir. " Çevrenizdeki 5 arkadaşınızın ortalamasısınızdır."
Çevremdeki 5 arkadaşın ortalaması benden yüksek denebilecek düzeydeydi ama hepsinden daha iyi bi sonuç çıkartmıştım. Bence bu yargı genellenemez. 3 yıl önceki ilk LGS'ye girenlerdenim. Yüzdelik dilimim 1 küsürdü iyi bi yeri kazanmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MaşaAllah o neymiş ya? Hacı sizin sülale normal değilmiş çocuğu öldürecen mi yazık? Komşunun çocuğu bile böyle bir sülaleye sahip değil az adil karşılaştırma yapalım:) Şaka bir yana herkes aynı olacak diye bir şey yok ha bu arkadaşımız çalışmamış temelide yok muhtemelen ileride çok sıkıntı çekeceği belli ama ders alıp güzelce çalışmaya başlamalı artık.
Bizim komşunun çocuğu NASA'da eğitim görüyor. 8 dil konuşabiliyor ve CERN'de önemli bir şahsiyet :D
Bazen keşke komşunun çocuğu olsaydım diyorum :D

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Çevremdeki 5 arkadaşın ortalaması benden yüksek denebilecek düzeydeydi ama hepsinden daha iyi bi sonuç çıkartmıştım. Bence bu yargı genellenemez. 3 yıl önceki ilk LGS'ye girenlerdenim. Yüzdelik dilimim 1 küsürdü iyi bi yeri kazanmıştım.

Bizim komşunun çocuğu NASA'da eğitim görüyor. 8 dil konuşabiliyor ve CERN'de önemli bir şahsiyet :D
İlk mesaj:?
İkinci mesaj:???

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183

Hala şaşkınım komşu çocuğuna yahu.??????

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar Meslek mi seçeyim Anadolu mu ?

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
İyi bir Anadolu'ya gideceksen Anadolu ama düşük kaliteli bir okulsa Meslek okursun iyi çoktan meslek sahibi olur çıkarsın.Tek dezavantajın olacak 4 seneliğe Anadolu öğrencilerine göre daha çok çalışman gerekecek ama mesela şöyle düşün düşük kaliteli bir Anadolu'da okudun diyelim hem elinde meslek olmayacak hem de sana getirisi olmayacak.Şunu da unutma sakın eğer kötü kalitede bir Anadolu Lisesi'ne gittiğin zaman her şey sen de bitecek kendi kaderini kendin belirleyeceksin üniversite hayatın için yani oradaki çocuklara uymayacak onlardan daha çok çalışman gerekecek.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Arkadaşlar lgs sonucum;

Merkezi sınav puanı : 245,5430
Genel yüzdelik birim : 66,03

İyimi ? ?
İyi değil kardeş, kusura bakma, gerçekçi olalım... İbret al ve örnek ol bence ilk başta... Oyun ve eğlence işi bu kadar kötü yapar. Ama kesinlikle umutsuzluğa kapılma, gideceğin okul belki çok düşük puanla öğrenci alabilir ama kendini yetiştirmiş dürüst ve pek güzel arkadaşlara denk gelmen için dua et ve öğretmenlerinin de iyi olmasını Allah'tan dile ve gerektiği kadar da çalışman gerek... Lisede ve üniversite de arkadaşlık önemlidir. Ama lise ailen destekli son ve unutulmaz anlarla dolu okul olur genelde, her anının tadını çıkar ama dersleri de ihmal etme.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
üniversite okurum diyorsan anadolu ama yok ben mesleğimi elime alayım bana yeter diyorsan meslek lisesi bence kesinlikle anadoluyu seç meslek lisesinin ortamı çekilmez

SelimAkoguz

Asistan
Reaksiyon puanı
267
İyi b*k yedin

Lgs gibi önemli bir sınavda nasıl çalışmadın bunca yıl boyunca üniversite sınavı gibi buna tekrar girmeyeceksin tek kez gireceksin Tonguç akademi'den videoları izleyip birkaç deneme çözersen belki 100 puan 150 puan kadar artabilirsin ama çok çalışman lazım
Ben ne yapmışım cidden terbiyesizce yorum yapmışım kusura bakma arkadaşım.