LGS ye 5 Gun kaldi Ama ben Henuz Calismadim

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Şimdiiiii Diğer olumsuz yorumları bırak ve bu yorumu sonuna kadar oku !!!!
•İlk Olarak Stres Yapma Stres Yaparsan Eşek gibi çalışsanda Hiç Bir şey olmaz şimdi ciddiye almazsa bunu sınavdam sonra gelir keşke dersin
• Daha Sonra hiç bir şey bilmiyorsan ve desteğe ihtiyacın varsa illaki bildiğin youtube ders kanalları vardır hiç yoksada forumda önerilen birine girip bakabilirsin oraya girip sakince çok zor olmayan konuları çalış daha sonra örnek sorulara bak
• Uykunu Mutlaka İyi Almalısın Yoksa çalıştığın hiç bir şey kafana girmez herhangi bir motivasyon konusunda annen veya baban konuşabileceğin biri varsa onla konuş yoksa ders aralarında bana yaz senle istediğin kadar konuşurum
• Kendine mutlaka ders çalışma programı yap her derse eşit çalış ama mesela matematik cidden çok kötüyse onun üstünde çok çalışmak sana 5 günde hiç bir şey sağlamaz. Hepsine yeterince çalış
• Bunu söylemek hoş değil ama beklentilerini yüksek tutma 420 450 puanlarda gözün olmasın ama bu zamana kadar birazda olsa çalılştıysan sana yeticek puanlar alırsın kendinin ne alabileceğini düşünüyorsan onun üstüne çıkmak için çalış
• Gelelim en önemli yere bütün oyun pc vs hepsini bırak sadece dersine işe yarayacak teknolojik şeyleri kullan
• Sınava girerken kim ne derse desin hiç birini takma ve sadece kendi yüksek motivasyonunla gir kendini mutlu tut öyle gir
Eksik bişey yazdıysam Lütfen diğer arkadaşlar eklesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide eklemek istiyorum sayısalın kötüyse sözele ağırlık var çünkü sözel puanını sayısaldan daha kolay artırırsın 5 gün kaldığı için sayısalda çalışcam diyorsam fene daha ağırlık verebilirsin
Nasıl teşekkür edeceğimi inan ki bilmiyorum çok teşekkürler çok sağol

Hocam hedef nedir?
Aslında ben şey ya böyle doğati kesfetmek nostaljik şeylerle uğraşmak doğada eğlencesine gezmek macerati fln seviyorum da böyle bi meslek varmı bilmiyorum yani ben pc mühendisi olmayı istiyordum pc ile baya baya şey biliyordum kodlama bilmediğim için pc mühendisinden çok internet kafeçıktı işine giriyor galiba

çalışsaydın kardeş ben hergün 250soru + denemeyi boşunamı çözdüm?
Aman bişey demedik ya görende diçek ki...
Neyse

Son düzenleme:

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Bana moral veren öneride bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum onun dışında boş yapanlara hiç bulasmiyorum

Sen bütün yıl yat, adamlar çalışsın, sonra gel boş yapanlara bulaşmıyorum de.

Böyle konuya verilecek en iyi cevapları vermiş arkadaşlar.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Hocam bu arada örnek soruları çözmediysen hiçbir şey bekleme. Ben önceki yıl matematikten 7boş bıraktım. Turlama taktiği ile döndüğümde 5ini örnek sorulardan hatırlayıp çözdüm. Bakın sadece matematikte. Deneme vb. çözmediyseniz iş kötü. Fen Mat Türkçe den en az 1 test kitabı bitirdiniz mi ???

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Hocam bu arada örnek soruları çözmediysen hiçbir şey bekleme. Ben önceki yıl matematikten 7boş bıraktım. Turlama taktiği ile döndüğümde 5ini örnek sorulardan hatırlayıp çözdüm. Bakın sadece matematikte. Deneme vb. çözmediyseniz iş kötü. Fen Mat Türkçe den en az 1 test kitabı bitirdiniz mi ???
Hocam kısaca kitabın yüzüne bakmadim

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
wuuuuuuw yarın sınav var ya
allah yardımcım olsun ben ve tüm arakadaşlarıma kötü yorumlara kapalıyım afedersiniz ama her *** okuyarak olmuyor yani açık ve net idare edebilecğim bi ortama düşersem serseri ortama olmasın yeter he serseri ortamı olursa hiç uğraşamam okulu bırakrım yani

goktug05.06

Doçent
Reaksiyon puanı
121
370 falan alıyorum o kadar emek ettim nasıl aldım bu kadar düşük !!!!

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
wuuuuuuw yarın sınav var ya
allah yardımcım olsun ben ve tüm arakadaşlarıma kötü yorumlara kapalıyım afedersiniz ama her *** okuyarak olmuyor yani açık ve net idare edebilecğim bi ortama düşersem serseri ortama olmasın yeter he serseri ortamı olursa hiç uğraşamam okulu bırakrım yani
Nasıl geçti

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,623
cevap vermezse evine ambulans göndeririz

Resko

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar lgs sonucum;

Merkezi sınav puanı : 245,5430
Genel yüzdelik birim : 66,03

İyimi ? ?

tugyustel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar lgs sonucum;

İyimi ? ?
Bence iyi sayılmaz.Bu yeni sınav sistemini bilmiyorum ama 8 sene önce liseye geçerken sbs vardı 3 sınavın ortalaması alınıyodu.Yüzdelik dilim %18di istediğim liseye gidememiştim diye hatırlıyorum.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
771
açıklandı ne yaptın ?

goktug05.06

Doçent
Reaksiyon puanı
121
Bence iyi sayılmaz.Bu yeni sınav sistemini bilmiyorum ama 8 sene önce liseye geçerken sbs vardı 3 sınavın ortalaması alınıyodu.Yüzdelik dilim %18di istediğim liseye gidememiştim diye hatırlıyorum.
iyi falan değil aga %66 ne hiçbiryere gidemez sanayide falan çalışsın birşey öğrenir son güne kadar çalışmazsan kalırsın böyle hadi eyw

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Arkadaşlar lgs sonucum;

İyimi ? ?
Bence de kötü. Ben TEOG zamanında %9 mu %10 mu ne girmiştim ve çok fazla lise yoktu seçebileceğim. Tabi şimdi sınavsız lise okutuyorlar o ayrı...

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Arkdslr lgs ye 5 gün kaldı ben henüz çalışmadım

5 günde çok çalışmam lazim hiç olmasa bi kaç bişey çalışim diyorum ne önerirsiniz
5 gün için
1- Bunu foruma yazmaya bile zaman ayırmaman, çalışmaya başlamış olman gerekirdi.
2- Kusura bakma yeni gördüm, yoksa öneri atardım.
3- Bu çalışmamaya LGS de ne yaptın?

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
1- Bunu foruma yazmaya bile zaman ayırmaman, çalışmaya başlamış olman gerekirdi.
Yüzde 66 yapmış

Arkadaşlar lgs sonucum;

İyimi ? ?

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Arkadaşlar lgs sonucum;

İyimi ? ?
Şu ana kadar sülalemde en kötü yapan yüzde 1 lik dilimde idi. Çocuğun ağlamaktan psikolojisi bozulmuştu. 1 senedir terapi görüyor. Seninkinin nasıl olduğuna buradan pay biç derim.