LGBT ye Bakış Açınız Nasıl?

Saygı Duyuyormusun?

• Evet

Kullanılan: 19 48.7%
  • Hayır

Kullanılan: 21 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
52
Günümüzde artan eşcinselliğe bakış açınız nedir?
Saygı Duyuyor musunuz,Destekliyor musunuz ?

Eşcinsellik Doğuştan mı Geliyor?

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527

Eşcinsellik aslına bakılırsa doğuştan gelen bir hormonel bozukluk hastalığıdır ve tedavisi vardır. İkinci tür eşcinsel olanlar ise küçükken veya yaşamış oldukları tranvalar sonucunda tercihen eşcinsel olmuşlardır.

Bana soracak olursanız topluma zararı vardır aile yapısını bozar üreme gerçekleşmez nüfus kaybı ve insanlık ırkı tehlike altına girer vs vs.

Bilimde ise eşcinselliğe yer vardır fakat bilim eşcinselliği desteklemez çünkü bilime göre insanın yegâne amaçları barınma gıda ve üremedir eşcinsellikte üreme olmayacağı için insanın amacına terstir ve dediğim gibi insan ırkı için tehlikelidir şayet ileride normal ilişkilerden çok eşcinsellik var olursa insan ırkının yok olması hiç kaçınılmaz bir son olmayacaktır.

Yine aynı şekilde benim fikrimce ben karşıyım ama bazı insanlar gibi ay öyle olur mu ay sapıklar gibi değil ben bilimin bana söylediğine göre karşıyım eşcinselliğe.

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Gay ve lez olmaya karşıyım ama biseksüellikte sorun yok. Öyle ay sapıks! diye de karşı değilim. Sadece üreme imkanını engelliyor.

Reaksiyon puanı
52
Hocam Bende Bunu Çok görüyorum tamam saygı gösteriyorum ama basa basa LGBT bireyi oldugunu gosterenler, göze vuranlar var normal bir şey olduğunu soyluyorsak, söylüyorlarsa belirtmelerine gerek yok sanırım ?
toplum içinde aile altyapısını bozuyorlar. heryerde bas bas ben eşcinselim diye bağırıyorlar
Çoğuda şöyle
+eşcinsel / - normal
-a
+- itaat et bana ben çok özelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi hallerinde oldukları sürece sorun olmaz ama gelipde gözümün önünde birbirleriyle öpüşerek eylemler yaparlarsa işte o zaman saygımı bozarım.
Katılıyorum Hocam çoğu ülkede toplumun çoğunun hoşnut bulmadığı , desteklemediği olayı toplumun içinde yapılması hoş olmıcaktır.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Kim ne yaparsa yapsın. Bana ne. Ama cezasını şimdi olmasa da çekecekler. Bir de ortalıkta LGBT savunanlar, kendini özel görenler var. Onlara kimse saygı duymaz.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
Homofobik değilim homos### dwğilim. Hetero bireyim.
Saygı duyarım ama benle yakınlaşmaya çalışmasınlar çünkü yanımda hep bir kız var

Işunu ekleyeyim halk ve toplum içinde birbirlerini özel görmeleri saçmalık.

Silene oliveria şöyle der= en iyisi nedir bilir misin iki kadının birlikte olması ama ben erkeği kadına tercih ederim.
(Kendisi kadın) bazıları anladı.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
52
Homofobik değilim homos### dwğilim. Hetero bireyim.
Saygı duyarım ama benle yakınlaşmaya çalışmasınlar çünkü yanımda hep bir kız var

Işunu ekleyeyim halk ve toplum içinde birbirlerini özel görmeleri saçmalık.

Silene oliveria şöyle der= en iyisi nedir bilir misin iki kadının birlikte olması ama ben erkeği kadına tercih ederim.
(Kendisi kadın) bazıları anladı.
: D

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
Ben hala neden lgbt eylemleri yapıldığını tam olarak çözemedim. Toplumsal ahlaksızlığı arttırdığı için yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Evde her şeyi yapabilirler ama sokakta öpüşmek, erkeğin kız gibi giyinmesi falan saçmalamayın özgürlük bu değil sizi mankafalar midemi bulandırıyorsunuz. Özellikle bizim ülkede bu lgbt üyesi bireyler gerçekten ama gerçekten çok gerizekalı. Her eylemde lgbt bayrağı çıkaran mı dersin (lgbt alakası olmamasına rağmen olayla), sokakta ben ib*eyim diye bağıran mı dersin vallaha Allah akıl fikir versin bunlara ne diyeyim.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Desteklemiyorum. Üye olmak istemem ama olana karşı saygı duymak zorundayım sonuçta onun vücudu onun iradesi.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Saygı herkese gösterilir Allah(c.c) böyle emretmiştir bu yüzden ben herkese saygılı davranırım ama eşcinsel bireyler kendilerini bizden üstün görürlerse orada bir dur derim kimse kimseden üstün değildir.

Kısaca saygı duyarım ama desteklemem

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Bende böyle şeyleri sevmem falan ama isteyen istediğini yapar. Yaptıkları değişik bir şey olsa bile kendileri isteyerek yapıyorlar. Ama iyi bir şey değil bence.

Son düzenleme:

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307

Asla Katılmıyorum Katılamam Eşcinsellik Bence Psikolojik Ve Hormonal bir rahatsızlık Örneğin Dişi Bireyde Testestoron Üretimi Çok Olursa Eş Bir Kıza İlgi Duyar Beyinsel Olarakta Hormon olarak testesteron Üretildiği için Organın Bölgesine Şehvet Sinyalleri Yollar Psikolojik olarak insanlar buna alışır Sonra Dönüş Yaparlar Bence Olay Bundan İbare Bence Eşcinsel bireylerin üstünde Şöyle Zararsız Bir Deney Yapılmalı; Mesela Erkek Birey Erkekten Hoşlanıyor Ozaman Erkek Bireye Testesteron Hormonu Verilirse Ve Ostrojen Hormonlarının üstüne çıkarılırsa beyinde ona göre devam edecektir

Reaksiyon puanı
5,164
Artık bitmeli şu konular yok onun başörtüsü var yok o peçe giyor yok o lgbt yok o şu yok o bu...

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Artık bitmeli şu konular yok onun başörtüsü var yok o peçe giyor yok o lgbt yok o şu yok o bu...
Bence Yanlış Düşünüyorsun Gün Gün Kıyamete Yaklaşıyoruz Baş Örtü VB Şeylere Takmıyorum Ancak LGBT Yüzünden Kavim Helak Edilmişken Bizim Helak Olmayacağımız Ne Malum.

Reaksiyon puanı
5,164
Bence Yanlış Düşünüyorsun Gün Gün Kıyamete Yaklaşıyoruz Baş Örtü VB Şeylere Takmıyorum Ancak LGBT Yüzünden Kavim Helak Edilmişken Bizim Helak Olmayacağımız Ne Malum.
Laik bir ülkede yaşıyoruz. Herkes müslüman olmak zorunda değil öyle değil mi?

Bence eğer gidişat hakkında bir endişesi olanlar varsa önce sadece kendine bakmalı ve kendini düzeltmeli. Onu bunu toplumu değil.

Bize mi kaldı milletin ahlakını düzeltmek...

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Laik bir ülkede yaşıyoruz. Herkes müslüman olmak zorunda değil öyle değil mi?

Bence eğer gidişat hakkında bir endişesi olanlar varsa önce sadece kendine bakmalı ve kendini düzeltmeli. Onu bunu toplumu değil.

Bize mi kaldı milletin ahlakını düzeltmek...
Ben Ne olursa Olsun Desteklemiyorum Bilim İnsanlarının Bununla İlgili Deneysel Çalışmalar Yapmaları Gerek Bence Herkez Yüce Yaradanın Verdiği Cinsiyeti Kullansın Nefsine Yenik Düşmesin Psikolojik Terapiler Alsın İlaçlar Kullansın Hormon Kontrollerini yaptırsın Sadece Kendilerini Etkilese Birşey Demeyeceğim Toplumuda Etkiliyor LGBT li bireylerin bazıları Örneğin Çocuklara Saldırıyor Veya Yoldaki Erkeklere Sarkıntılık yapıyor Allah Teala Bir Toplumu Helak Ederken Bakmıyor Doğru Dürüst Bir İnsanmı Diye Öbür Tarafta Ayrıştırılıyorsun Boşu Boşuna Ölmüş Oluyorsun

“O halde sen hanîf olarak bütün varlığınla dine, Allah insanları hangi fıtrat üzere yaratmışsa ona yönel! Allah’ın yaratmasında değişme olmaz. İşte doğru din budur; fakat insanların çoğu bilmezler.” (Rum, 30/30).

A’râf Sûresi 81. Ayet: “Çünkü siz, kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz haddi aşan bir topluluksunuz.”

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
6KfAQ_1624605873_2013.jpg

Küçük çocuklarla birlikte hazırlanan şu resimdeki kartonlarda yazanları buraya yazsam Ban yerim, tatile çıkartırlar..
Zeki Müren'i sanat güneşi, Bülent Ersoy'u diva ilan eden ülkemize hiç kimse saygısız hoşgörüsüz diyemez. Lakin bu azgın örgütle aralarında dağlar kadar fark var. Gerçekten desteklemek isteyen varsa fotoda yazdığı gibi üremesin sevişsin bir zahmet..

Reaksiyon puanı
5,164
Ben Ne olursa Olsun Desteklemiyorum Bilim İnsanlarının Bununla İlgili Deneysel Çalışmalar Yapmaları Gerek Bence Herkez Yüce Yaradanın Verdiği Cinsiyeti Kullansın Nefsine Yenik Düşmesin Psikolojik Terapiler Alsın İlaçlar Kullansın Hormon Kontrollerini yaptırsın Sadece Kendilerini Etkilese Birşey Demeyeceğim Toplumuda Etkiliyor LGBT li bireylerin bazıları Örneğin Çocuklara Saldırıyor Veya Yoldaki Erkeklere Sarkıntılık yapıyor Allah Teala Bir Toplumu Helak Ederken Bakmıyor Doğru Dürüst Bir İnsanmı Diye Öbür Tarafta Ayrıştırılıyorsun Boşu Boşuna Ölmüş Oluyorsun

“O halde sen hanîf olarak bütün varlığınla dine, Allah insanları hangi fıtrat üzere yaratmışsa ona yönel! Allah’ın yaratmasında değişme olmaz. İşte doğru din budur; fakat insanların çoğu bilmezler.” (Rum, 30/30).

A’râf Sûresi 81. Ayet: “Çünkü siz, kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz haddi aşan bir topluluksunuz.”
Madem konuya sadece islam gözü ile bakıyorsunuz o zaman şunu söyleyebilirim ki en büyük günah allaha şirktir.

Biz şuan şirke saygı duyuyoruz. İnsanlar istediğine inanabilir diyoruz. Peki ya lgbt onlara niye duymuyoruz? Bu özgürlüğü neden onlara yaşatmıyoruz?

İslam hiçbir zaman bizim gibi yaşamayanlara yada düşünmeyenlere bizler kadar kindar bi bakışı hoş görmez. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Desteklemem ama bence herkes saygı duymak zorundandır ancak saygıda bir yere kadar çıkıpta sokakta ailelerin önünde kim olursa olsun saçma sapan hareketler yaparsa iş değişir

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Suç işlerlerse müdahale edilir. Çocuk istismar ederlerse eşcinsel veya değil farketmez suçtur. Ama cinsiyet farketmeksizin iki yetişkin insanın arasındaki cinsel ilişkiye müdahale etmenin bir anlamı yoktur. Burası şeriat ülkesi değil.

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
İşin dini boyutunu bir kere koyacak olursak (zira herkes inançlı olacak diye bir kural yok), eşcinsel değilim; lakin eşcinsellere saygı duyuyorum. Çünkü bana ya da bir başkasına zararları falan yok. Toplumun ahlakı meselesine gelecek olursak, ülkemizde eşcinselliğe gelene kadar çözülmesi gereken çok fazla ahlaki sorun var.

Her neyse, ben asıl olarak kendi alanımla alakalı bir şeyler yazmak istiyorum:

Eşcinsellik hastalık değildir!

Bakın, "Dine uygundur." demedim; lakin hastalık değildir. Çünkü psikiyatrik rahatsızlıklara tanı koyma rehberi olan DSM V'de "Eşcinsellik" diye bir hastalık ismi geçmiyor.

Tıp, bir bilim dalıdır, dolayısıyla tıbbın kuralları onun ya da bunun demesine göre değişmez. Söz gelimi, fizik de bir bilim dalıdır, dolayısıyla sırf siz "Yer çekimi diye bir şey yok." dediniz diye yer çekimi yok olmaz.

Sonuç olarak tıbben eşcinsellik normal bir şey, siz ne derseniz deyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...