LG V10 Kullanıcıları Kulübü

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Huawei yi bir kenara koyarsak yine bence en iyi sony kalıyor.Piyasada her modelde sorun var nerdeyse durum öyle olunca güncelleme veren ve daha stabil arayüzü ile sony daha iyi kalıyor birde ben sony tasarımlarını beğeniyorum genelde.Htc nin sadece htc 10 modeli güzel oda pahalı.Bende para olsa kesinlikle huawei p9 alırdım tasarım harika özellikle siyahı müthiş tek çekincem huaweide kirin işlemci kullanılması hani sorun çıkmaz çıkmaz benim şansıma tam benim işime yarayacak bişeyde çıkar olur mu bu şansla olur.Panel sıkıntısı ve güncelleme yüzünden lg gözümden düştü samsungta bir note serisi ile biraz kutarıyo oda bana büyük geliyor.İphone zaten çok gereksiz yüksek fiyatlara satılıyor onu alana kadar htc 10 alır her türlü işimi görürüm.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
şuan arayüz açısından stabillik derseniz 3 marka önde lg=sony=htc bu 3 marka arayüz açısından gerçekten başarılı markalar.

huawei arayüzü de başarılı ama ilk android ortaklarından sayılır o eski cihazların vasat durumu ve o zaman markanın güncelleme mevzusundan bir haber olması kötü bir imaj bırakıyor

gel gelelim samsung her ay güvenlik paketi yayınlıyor demenize sizce geciken uygulamaları nasıl 2. plana atarsınız ? 7.0 gelecek ama samsung note4 de 6.0 a nasıl insanları yalvatma derecesine getirdiyse 7.0 da aynı olacak note 5 e gelsin gelsin diyeceksiniz adamlar ama bu ay güvenlik güncelleştirmesi geldi 7.0 öbür aya diyip erteliyecek.

bana ister kızın ister doğru diyin ama görünen köy klavuz istemez, ha güvenlik diyeceksiniz güvenlik derdine düşecek adam zaten akıllı telefon kullanmaz klasik telefon alır hem güvenli görüşmeyi sağlar hemde 1 hafta batarya keyfini sürer

huawei nin tek sorunu bazen arayüz kaynaklı lag yaşıyor olması

ama lg nin en büyük artısı bu lag ları en aza indirmesi lg g2 cihazım hala aile bireylerimden birisinde bazen ben kurcalıyorum cihaz 3 yıl geçmesine rağmen lg nin kendi romu kurulu ve hala stabil ve bu işi hakkıyla yapan diğer bir marka sony onun harici arayüzler bana hep vasat gelmiştir p9 kullanmadım ona fazla birşey diyemem ama samsung vs yok teşekkürler.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
şuan arayüz açısından stabillik derseniz 3 marka önde lg=sony=htc bu 3 marka arayüz açısından gerçekten başarılı markalar.

huawei arayüzü de başarılı ama ilk android ortaklarından sayılır o eski cihazların vasat durumu ve o zaman markanın güncelleme mevzusundan bir haber olması kötü bir imaj bırakıyor

gel gelelim samsung her ay güvenlik paketi yayınlıyor demenize sizce geciken uygulamaları nasıl 2. plana atarsınız ? 7.0 gelecek ama samsung note4 de 6.0 a nasıl insanları yalvatma derecesine getirdiyse 7.0 da aynı olacak note 5 e gelsin gelsin diyeceksiniz adamlar ama bu ay güvenlik güncelleştirmesi geldi 7.0 öbür aya diyip erteliyecek.

bana ister kızın ister doğru diyin ama görünen köy klavuz istemez, ha güvenlik diyeceksiniz güvenlik derdine düşecek adam zaten akıllı telefon kullanmaz klasik telefon alır hem güvenli görüşmeyi sağlar hemde 1 hafta batarya keyfini sürer

huawei nin tek sorunu bazen arayüz kaynaklı lag yaşıyor olması

ama lg nin en büyük artısı bu lag ları en aza indirmesi lg g2 cihazım hala aile bireylerimden birisinde bazen ben kurcalıyorum cihaz 3 yıl geçmesine rağmen lg nin kendi romu kurulu ve hala stabil ve bu işi hakkıyla yapan diğer bir marka sony onun harici arayüzler bana hep vasat gelmiştir p9 kullanmadım ona fazla birşey diyemem ama samsung vs yok teşekkürler.
G3 arayüzü Bayağı laglı Çalışıyor 5.0'da.Bence HTC=Sony>LG>Samsung olurdu.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
G3 arayüzü Bayağı laglı Çalışıyor 5.0'da.Bence HTC=Sony>LG>Samsung olurdu.

g3 denemedim şimdi yok veya var desem atmış olurum kullanıcı yorumuysa bana doğrudur demek düşer: D ama dediğim gibi ara yüz de sony htc lg bana göre eşit güzellik ve stabillik de olan arayüzler

sony kamera programına efekt vs çok ekliyor lg kumanda ve quick uygulamalarını çok seviyor htc müzik programı ve ikon paketi ile güzel duruyor :D

yani 3 ü de stabil ama kişiden kişiye kullanım alanına göre beğeni oranı artıyor sm ise ne kadar ekipde bulunanlar sevse de ben touch arayüzüne hala soğuk bakıyorum. evet eskisi gibi değil ama yenisi de pek parlak ve başarılı değil bana göre acayip derece de gereksiz uygulama ve sponsor appler var.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
g3 denemedim şimdi yok veya var desem atmış olurum kullanıcı yorumuysa bana doğrudur demek düşer: D ama dediğim gibi ara yüz de sony htc lg bana göre eşit güzellik ve stabillik de olan arayüzler

sony kamera programına efekt vs çok ekliyor lg kumanda ve quick uygulamalarını çok seviyor htc müzik programı ve ikon paketi ile güzel duruyor :D

yani 3 ü de stabil ama kişiden kişiye kullanım alanına göre beğeni oranı artıyor sm ise ne kadar ekipde bulunanlar sevse de ben touch arayüzüne hala soğuk bakıyorum. evet eskisi gibi değil ama yenisi de pek parlak ve başarılı değil bana göre acayip derece de gereksiz uygulama ve sponsor appler var.
V10 G5 falan bu konuda iyi ama iOS 9.3.3 yüklü 4s menü geçişlerinde nadiren takılırken G3 günde iki-üç defa takılıyor.Tabiki ben burada G3 ve 4s'i kıyaslamadım ama iki cihazı da kullandım.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
V10 G5 falan bu konuda iyi ama iOS 9.3.3 yüklü 4s menü geçişlerinde nadiren takılırken G3 günde iki-üç defa takılıyor.Tabiki ben burada G3 ve 4s'i kıyaslamadım ama iki cihazı da kullandım.

tamamen ayrı ios ile android kıyaslamak windows ile osx kıyaslamak gibi :D farklı dünyaların cihazı onlar.

kullanıma göre değişir ya buna illa şu söyle yada böyle demem bende takılan htc 10 başkasında takılmaz her zaman şunu derim
kullanım profiline göre telefonun stabilizesi ve batarya ömrü değişkenlik gösterir.

günde 2 saat telefon görüşmesi yapan insan ile 15 dk konuşan insan aynı batarya performansını alamaz yada arka planda uygulama açık bırakıp kullanan insan kapatan ile aynı performansı alamaz kişiden kişiye değişir

iphone yazılım olarak güzel ama donanım olarak da o kadar vasat bu konuya burda girmek yanlış olur seven arkadaşlar konu bütünlüğü dağılmasın onu da beni etiketlerseniz iphone ana konusunda konuşabiliriz.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G3 e Android 6.0 yükledin mi ? Yüklemediysen boşa konuşmaya gerek yok 5.0 Tonla bug dolu 5.0 lı herhangi bir cihazın arayüzü karşılaştırılamaz .

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
@Süleyman Alkan V20 nin resimlerini görünce LG batıyormu dedim :D
Ekran Alıntısıs.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Aslında kötü durmuyor arkadan ama o çıkıntı sıkıntı :D g5 ten daha büyük bir sıkıntı bekliyor olabilir öndende çinli telefonlar gibi çerçeveyi inceltmiş ama içine siyah çerçeve koymuş.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Tasarım böyle olursa lg biter bence arka kısım berbat görünüyor almam bunu bu haliyle yazık olacak v modeline g5 gibi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G5 için de böyle tasarımlar çıkmıştı. Bunlar konsept. Bambaşka bir şey çıkabilir.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Bende öyle tahmin ediyorum ki zaten daha önce gördüm bu tasarımı kendi topuğuna sıkmaz bence lg g5 ten sonra.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
bu telefon g5 gibi şarjörlü olmaz sm ve sony gibi cam da olmaz kasa büyük ihtimal yine çelik olacak yekpare de olamaz çok ağır olur

bu arada geçen 3-4 tane g5 e baktım teşhir ürün alt kısım ters yöne bastırınca arada açılma oluyor ya bu cihazda böyle bir hata yapmamalı ki g5 de ki satış kayıbını bir nebze bunda kapaysınlar

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar V20 öyle olmaz bence neden üstünde V10 'un tanıtıldığı tarih yazıyor (1 Ekim Perşembe) ?

Biraz ayık olun :D

Bu arada V10 'un tasarımının biraz iyileştirilmişi hatta aynısı da olur .

Ama arka tasarımı sevdim (G5 inkini sevmiyorum ama bu daha iyi) çok sıradışı ve ileriye dönük duruyor bence , ön berbat ama :D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ekran süresi isteyen arkadaşlar için normal kullanım testi yaptım

4 saat 15 dakika ekran süresi aldım
ekran parlaklığı %40
wi-fi kullanıldı
wp,fb,tt gibi sosyal medyalar sürekli açık chrome dan yaklaşık 15 dakika video izlenildi.
10 dakika telefon görüşmesi yapıldı

%15 de tekrar şarj dolumu için gerekli ssler alındı fotoğraflar şarj doldukdan sonra eklenecektir

şunu eklemek istiyorum batarya kısmında çok üstüne gidilen bircihaz normal kullanıcı profilinde note 4 ile benim kullanım şeklime göre 30 dakika fark yaptı

not:kullanım profiline göre şarj süresi değişkendir sakın bana bende 5 saat veya 2 saat demeyin onun yerine detaylı açıklama ile ekran süresi ss si ekleyin dostlar

13988241_10209081306302105_8906007204743095582_o.jpg

Son düzenleme:

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
hadi birde sizlerin kullanım profiline göre ekran sürelerinize bakalım

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
An itibariyle 20e güncellemesi çıkmış 306,15 mb :cool::cool:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim bir arkadaşım, ghost screen'den ötürü değişim aldı garantiden. Bu sorunu yaşayıp, cihazın yaşı 6 ayı geçmeyenler bir an önce garantiye göndersin.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Benim bir arkadaşım, ghost screen'den ötürü değişim aldı garantiden. Bu sorunu yaşayıp, cihazın yaşı 6 ayı geçmeyenler bir an önce garantiye göndersin.

Tost yapmak için kullanılacak kadar ısınmazsa olamaz diye düşünüyorum ama değişim yapılıyor bunun duydum ama çevrenizdeki arkadaş aracılığı ile teyit aldık emin bir şekilde soran arkadaşlara söyleyebiliriz acaba kaç günde geldi cihazı onları da yazabilirseniz sevinirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tost yapmak için kullanılacak kadar ısınmazsa olamaz diye düşünüyorum ama değişim yapılıyor bunun duydum ama çevrenizdeki arkadaş aracılığı ile teyit aldık emin bir şekilde soran arkadaşlara söyleyebiliriz acaba kaç günde geldi cihazı onları da yazabilirseniz sevinirim
Tanıdığım 2 arkadaşta da ghost screen problemi var. Biri dediğim gibi gönderdi ve değişim aldı, diğeri de yakın zamanda göndereceğim dedi. Cihaz eline geçince süreci paylaşırım.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Tanıdığım 2 arkadaşta da ghost screen problemi var. Biri dediğim gibi gönderdi ve değişim aldı, diğeri de yakın zamanda göndereceğim dedi. Cihaz eline geçince süreci paylaşırım.

Teşekkür ederim bir de hani merak edenler adına ben sormuş olayım cihazları çık mu sıcak kullandılar şimdi ghost anladığım kadarıyla ısınan panel uzun süre yüksek parlıkda kullanılması sonucu üst ve alt kısımlarda bu olay oluyor ama mantıken de oyun oynanırken saat takvim vs yok ekranda o tarih saat nasıl oraya geliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Teşekkür ederim bir de hani merak edenler adına ben sormuş olayım cihazları çık mu sıcak kullandılar şimdi ghost anladığım kadarıyla ısınan panel uzun süre yüksek parlıkda kullanılması sonucu üst ve alt kısımlarda bu olay oluyor ama mantıken de oyun oynanırken saat takvim vs yok ekranda o tarih saat nasıl oraya geliyor
Sürekli mobil veride kullandığını, bu yüzden ısındığını söylüyor ve sürekli artıyormuş izler.

Mustafa Köksal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben de yakın zamanda vereceğim, ghost screen sorunu var. Telefonu 2.el almıştım. Değişim verirlerse benim için tadından yenmez :) Yalnız telefon gelene kadar neyle idare edeceğimi bilmiyorum. Bir de Ankara'da olanınız var mı? Servisi nerede?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ben de yakın zamanda vereceğim, ghost screen sorunu var. Telefonu 2.el almıştım. Değişim verirlerse benim için tadından yenmez :) Yalnız telefon gelene kadar neyle idare edeceğimi bilmiyorum. Bir de Ankara'da olanınız var mı? Servisi nerede?

Sıhıye de geyiklerin ordan necatibeye giden bir yol var ana cadde üzerinde teknosa filan var sol tarafta o hizada bir binanın 2. katı diye hatırlıyorum yerini

cihazınızın faturası vs var değil mi ? inşallah bizim telefonda da çıkmaz. @Süleyman Alkan abi sende böyle bir sıkıntı varmı senin 4-5 ay oluyor heralde kullanalı

Mustafa Köksal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sıhıye de geyiklerin ordan necatibeye giden bir yol var ana cadde üzerinde teknosa filan var sol tarafta o hizada bir binanın 2. katı diye hatırlıyorum yerini

cihazınızın faturası vs var değil mi ? inşallah bizim telefonda da çıkmaz. @Süleyman Alkan abi sende böyle bir sıkıntı varmı senin 4-5 ay oluyor heralde kullanalı

Çok teşekkür ederim. Faturası var :)