LG V10 Kullanıcıları Kulübü

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Anladim süleyman bey.bugun gun icinde tlfonum kasti.sogudum tlfndan.ya g4 yada bunu alcam yani v10.
Arkadaşımız uzun uzun yazmış eline sağlık ama size tavsiyem v20 modelini bekleyin, siz g5 s6 yanılmıyorsam kullandınz memnun kalmadınız g4 v10 da bazı konularda sizi üzebilir.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşımız uzun uzun yazmış eline sağlık ama size tavsiyem v20 modelini bekleyin, siz g5 s6 yanılmıyorsam kullandınzmemnun kalmadınız g4 v10 da bazı konularda sizi üzebilir.

S6 degilde g5 ve s7 edge kullandim.ama bilemedim simdi neyapsam

raydek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu v10da bildirim işıgi yokmu yaw

Bildirim ışığı değil, ekranı var üstte ikinci ekran olarak. İnanın bana o ikinci ekranın tadını aldıktan sonra başka telefonu elinize almak istemeyeceksiniz. Ben V10 kullanıyorum çıktığı haftadan beri, şuan hiçbir telefona değişmem.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ben hep bunu diyorum ya aralarında ki fark uçurum değil bende v10 var satıp v20 almam v20 alsam beni aya çıkartmiyacak performans olarak memnunsanız hoşunuza giden telefonu alın isimlere takılmayın.

Ben ne teknolojo market görevlsi gördüm cihazda intel işlemci var diye çift işletim sistemli diyen onların da suçu yok gerekli eğitim verilmeden adamlardan imkansız isteniyor

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Senin için yazdıkların doğru olabilir ama benim için değil. Ben güncel teknolojiyi isterim mesela usb type-c istiyorum, daha yüksek batarya, daha gelişmiş kamera özellikleri daha hafif kasa farklı tasarım vs vs ..

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Senin için yazdıkların doğru olabilir ama benim için değil. Ben güncel teknolojiyi isterim mesela usb type-c istiyorum, daha yüksek batarya, daha gelişmiş kamera özellikleri daha hafif kasa farklı tasarım vs vs ..

para tuzagı abi bunlar yapma ya 950xl de type c vardı hiçbir fark görmedim hatta dock kullanmadıkca pc de 3.0 usb girişi yoksa veri aktarımı hızın bile fark etmiyor

ha tamam batarya yüksek olsa hoş ama onun için 3 bin 4 bin vermeye gerek yok orta segmentlerde 5000 mah bataryalı telefonlar da var

kamera özellikleri desek bir ara bastılar megapikseli sonra dediler yok diyafram düşünce daha iyi busefer diyafram yarışına girdiler sonra lazer fokus vs dediler şimdi çift kamera muhabbeti başladı bakalım öbür sezon da 3d kamera olur

hep aynı tas aynı hamam bana göre şimdi note 5 ihtiyacına cevap veriyorsa note 7 ye 3500 4000 l.ra vermek bana göre değil ha para çok olsa ayda 4-5 bin kazansam neyse

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
para tuzagı abi bunlar yapma ya 950xl de type c vardı hiçbir fark görmedim hatta dock kullanmadıkca pc de 3.0 usb girişi yoksa veri aktarımı hızın bile fark etmiyor

ha tamam batarya yüksek olsa hoş ama onun için 3 bin 4 bin vermeye gerek yok orta segmentlerde 5000 mah bataryalı telefonlar da var

kamera özellikleri desek bir ara bastılar megapikseli sonra dediler yok diyafram düşünce daha iyi busefer diyafram yarışına girdiler sonra lazer fokus vs dediler şimdi çift kamera muhabbeti başladı bakalım öbür sezon da 3d kamera olur

hep aynı tas aynı hamam bana göre şimdi note 5 ihtiyacına cevap veriyorsa note 7 ye 3500 4000 l.ra vermek bana göre değil ha para çok olsa ayda 4-5 bin kazansam neyse
Belkide param çok nabıcan siteden mi atacan ?:smile:

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Bu süperdi abi Allah daha bol kazançlar nasip etsin son model telefonlardan nasip etsin diyelim.
Eyvallah şaka bi yana zaten çıkar çıkmaz almam lg nin satış politikasını herkes az çok biliyor yüksek fiyattan çıkış yapıyor birkaç aya düşürüyor zaten.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Eyvallah şaka bi yana zaten çıkar çıkmaz almam lg nin satış politikasını herkes az çok biliyor yüksek fiyattan çıkış yapıyor birkaç aya düşürüyor zaten.
V20 almama sebebim eylulde cikar ekimde turkiyeye gelir ocakta duser filan o kadar bekleyemem diyip V10 aldim :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Sanirim bende bekleyemicem.v20 icin
ancak v10cokmu cok kaba yaw.tek elle zor oluyor tutmak mediamarkt ta baktimda oow bune dedim.g4 yada tekrar g5 alcam

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
İlk başlarda öyle geliyor ama alışıyorsunuz g4 ü eleyin bence g5 te olmamış xperia z5 z5 premum bakabilirsiniz.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Sony i hic hazetmiyorum süleyman bey :)) hic cekici gelmior bana.bilemiorum neden ama ısinamadim o sony e

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Aslinda hoş tlfonmus.degerlendirmeye aliyorum hemen.acaba ekran göruntusu almak kolaymidirki.ben cok kullaniyorumda

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hmm anladim.yarinda premiumu inceleyeyim mediamarktta :)) hic sony kullanmamistim.bi deneyeyim.ama ön camera vasat diyo kullanicilar.radyo olmasina sevndm camera olayina uzuldum ama.bi denicem yarin

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Hmm anladim.yarinda premiumu inceleyeyim mediamarktta :)) hic sony kullanmamistim.bi deneyeyim.ama ön camera vasat diyo kullanicilar.radyo olmasina sevndm camera olayina uzuldum ama.bi denicem yarin
Güç tuşuna basılı tutun ekran resmi al ve ekran videosu al diye iki seçenek var z5 premium çok şık özellikle krom rengi ama çok parmak izi kalıyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bugün Mediamarkta gitttim kesinlikle internetteki resimlere-youtubetaki incelemelere bakıp telefon almayın ve teşhir kullanmak için ürünü farklı mağazalardada test edin p9-v10-g5 ide inceliyim diye sanki 3 ünü yan yana koymuşlar :D

1.si P9-G5-V10 3ü arasında kalmıştım ilk gittiğim teknomarkette g5 i elemiştim tasarımı çok kötü bozuk dandik oyuncak telefon gibi duruyordu elemişitm bu yüzden bugün gittim mediamarktta g5 in arka kısmı internetteki kadar göze batmıyor öyle nerdeyse çok az bir kalınlık var orda telefon çok şık var sarjor kısmını çok çıkarıp denedim baya uğraştım sağlam sıkıntısız
2.si P9-G5-V10 ile orda telefonlar aynı yazıyı çektim özellik fiyatları yazan yeri g5 daha net çekmesine karşın p9 un beyaz dengesi daha iyiydi v10 3.oldu o 3ü arasında ben g5 in görüntüsünü daha beğendim
3.sü P9 da OİS yok aşırı sallanıyor video çekerken külliyen yalan eliniz ayağınız tutmuyor o zaman cihazı kendim ekstra hafif sağlamama rağmen yazılı çabuk netleyerek ve o salladığım kadarı biraz daha az bir şekilde bana hissettirdi ois eksikliği var ama dendiği kadar yok.
4.sü v10 bana kasa olarak çok büyük geliyordu internette 6 inçlik telefonlarla aynı boyuttaydı ama tek elle kavisli olduğundan dolayı kullanılabiliyor
5.si G5 in ekran parlaklığı youtubedaki videolarda ekran parlaklığı yokmuş gibi göstermişler P9-V10-G5 aynı anda full parlaklık dururken G5-P9 un parlaklık olarak yakınlar anlayamazsınız takılmayın
6.sı P9 da hoşuma giden bir detay ekranı her kitleyip açtığımızda farklı bir resim olması buda ince düşünülmüş bir detay gayet şık fakat emuı arayüzü ıos umsu olduğundan ve huawein güncelleme politikası lg den geri olmasıda ayrı bir detay

Sonuç olarak 3 Cihazda çok başarılı bir cihaz hiç birinin hiç birinden eksiği yok g5 in tasarım konusunda hiç takılmayın hiç o eski note 4 lerde felan kenarları soyunurdu düşürdüğünde bunda öyle bir problem olmaz daha sağlam duruyor.

Not:oraya gittiğimde satış elemanı kadın yardımcı olabilirmiyim dedi ben bunları sesli olarak söyleyip milletin dikatinide çekmiştim ve g5 in çift kamera olayını da çok övmüştüm cidden başarılıydı o sırada bir bayan 5s ile se ye bakarken aynı olup ne fark olduklarını sordu dedim bütçeniz varsa se almanız daha avantajlı yoksa da 5s almayın derim kamera-performans olarak çok ötede bir cihaz dedim se her konuda 5s in kasası çok pratik olduğu için böyle bir tercih yapmışlar dedim İOS un zorluklarından itunesdan felan da bahsettim kadın ordaki görevliyle konuşup denizbank mı ne taksit olanaklarını öğrendi ordan kredi çekip telefon için felan işte SE aldı 16gb olmasını ben bile bile üstüne bastım dikkat edin diye bayan sorun olmaz dedi 4s kullanıyordum 8 yetiordu dedi :) Satış elemanının işini elinden almış olduk :D

Satış elemanları cidden bilgisiz bilgili olanlarda var ama nadir onlarıda çok dikkate almayın derim dinleyin doğruluğunu test edin sonra uygulayın :)
Eline sağlık, güzel ve tarafsız bir karşılaştırma incelemesi olmuş.

Yalnız bir noktaya takıldım. Huawei'nin de güncelleme desteği sağlam. LG'den daha iyi midir? buna kesin bir şey diyemem. LG, G2'ye G3'e hiç iyileştirme güncellemesi göndermedi mesela. Sadece sürüm güncellemesi gönderdi. Hatta G3'ü, sorunlu 5.0 ile 1 yıldan fazla süründürdü. Huawei, iyileştirme güncellemeleri gönderiyor en azından. (Google'ın güvenlik güncellemelerini ve operatörlerin Volte, vowifi gibi özellik güncellemelerini saymıyorum)

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Huawei nin güncelleme politikası lg den iyi en son v10 a nisanda bi güncelleme verdi tamam en azından bu aylarda ux 5.0 6.0.1 olarak vermesini beklerdim illa yeni cihazda verecek bu durumdan çok rahatsızım.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Huawei nin güncelleme politikası lg den iyi en son v10 a nisanda bi güncelleme verdi tamam en azından bu aylarda ux 5.0 6.0.1 olarak vermesini beklerdim illa yeni cihazda verecek bu durumdan çok rahatsızım.
Valla hocam güncelleme desteği benim için iyileştirme değilde bir arayüzü uzun süre sağlam tutabilme bakımından 5.0 olsun beni uzun süre stabil götürsün istiyorum ayrıca 6.0-7.0 gibi güncellemeler erken gelsin isterim buda lg de mevcut g3 kullandım g2 kullanmadım g3 te 5.0 ile bir kere güncelleme yaptı 4.4 ile çıktığı için cihaz 5.0 a güncelledi ondan sonra 1.5 yıldır stabil bir şekilde çalışıyor halen ama 6.0 ın erken gelmesini isterdim ama gelmedi g4 te ise 6.0 hızlı bir şekilde geldi ben huawei p8 e bakıyorum gsmarena gibi siteler 6.0 gelicek demiş daha gelmemiş gözüküyor internette 6.0 kurulu videoları var p8 in bilemedim huawei markasınada ben uzun zamandır sıcak bakamamıştım Bloother beni yakınlaştırdı huawei ye ben çin markası diye direk elemiştim zte gibi elimde kalır sanırdım ama öyle bir marka değilmiş işte bende tetiği çekicem g5 veya p9 olmak üzere g5 önde duruyor tek elediğim nokta tasarımıydı onuda görünce oh be dedim rezil etmez insanı bu ben p9 u elime aldığımda telefon metal hissini cidden iyi verdi çünkü üstten klima vuruyor telefon metal olduğu için buz gibi ama g5 veya s7 ye baktığımda o hissi alamadım bir ıphonelarda p9 da ve htc de hissettim metal kalitesini ama g5 bana daha uzun ömürlü geldiği için o donanımla benim için bir adım önde fiyat olarak 50-100tl oynuyor aralarında Güncelleme konusunda en iyi olduğu söylenilen sony de öyle güvenlik paketi felan hiç yayınlanmadı ama arayüzü berbat dediğimiz yeni yeni düzeltiyor dediğimiz samsung her ay hem iyileştirme hem güvenlik paketi yayınlıyor.