Hâlâ ilginç.
[emoji14]
aklıma vizontele geldi enteresannn

Sen hic G2 de nova filan kullanmadin mi![]()
kendi tema arayüzlerini (tüm markaların temaları var hemen hemen hemde simgeler vs baya kaliteli şarja da etkisi olmazfazla

Hâlâ ilginç.
[emoji14]
Sen hic G2 de nova filan kullanmadin mi![]()
Sallanmıyor.Arkadaslar biriniz sonuna kadar kullanıp ekran süresi atabilir mi blde telefon masanın ustunde durunca sallaniormu mesela cift tiklayip uyandiralim dediginizde g4 kadar sallanio mu kocaelide teshirde v10 tel yok bakamadim.
bugün telefon %100 olduktan sonra şarjdan çıkardım ve 10 dakika geçmedi %62'ye düştü neden olabilir bu bir sebebi var mıdır acaba?
Sallanmıyor.
bataryanızda problem olabilir mümkünse bir serviste akım değerlerini ölçtürün.
Hallettim. Sanırım telefonu aşırı yordum son zamanlarda. Pil kalibrasyonu yaptım sosyal medyalarda ve oyun çok oynuyorum rahat bir günü çıkarıyor telefon bende nedense. V10 kullanıcıları bataryadan çok şikayetçi ben değilim![]()
birde sizden ekran süresi bekliyoruz.
Bende inanmıyorumV20 de Full HD ve OLED ekran olabilirmiş .
Eğer öyle olacaksa gerçekten batarya baya götürür birde 820/1 in güç tasarufunu düşünürsek (14nm)
Bir de 4000 mAh ile de gelebilirmiş .
Ama ben nedense inanmıyorum LG nin Full HD OLED ekran koyacağına .
2K ekran koyar ama bataryayı yine 3000 Mah yapar bu LGV20 de Full HD ve OLED ekran olabilirmiş .
Eğer öyle olacaksa gerçekten batarya baya götürür birde 820/1 in güç tasarufunu düşünürsek (14nm)
Bir de 4000 mAh ile de gelebilirmiş .
Ama ben nedense inanmıyorum LG nin Full HD OLED ekran koyacağına .
OLED ekran koyarsa bide S820/1 ile oldukça yeterli olur bkz. Note 52K ekran koyar ama bataryayı yine 3000 Mah yapar bu LG![]()
Hadi azcık sevinin 4000 mah batarya usb type-c 3 gb ram 32 gb haıza 4 gb ram 64 gb hafıza olacağı söylenmiş ek olarak arttırılabilir hafıza 256 gb a kadar destekleyecekmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 7915
Çelik kasa iyi güzelde agır biraz birde ben lg den sıkıldım gibi..Mi 5 Türkiyeye gelmiş belki değiştiririm de onunda ekran boyutu küçük.
Boşver ya napcan değiştirip V20 alırsında Mi 5 'e değmez .Çelik kasa iyi güzelde agır biraz birde ben lg den sıkıldım gibi..Mi 5 Türkiyeye gelmiş belki değiştiririm de onunda ekran boyutu küçük.
Bende dedim V10 dan geçmek istemesinin sebebi kesin ekran kasa oranı-pil-ağırlıktır bu 3 ü dür başkası olamaz yoksa duramazsınBoşver ya napcan değiştirip V20 alırsında Mi 5 'e değmez .
Mi5 türkiyeye gelmiş derken? Satış olarak gözükmüyor bir yerde.Çelik kasa iyi güzelde agır biraz birde ben lg den sıkıldım gibi..Mi 5 Türkiyeye gelmiş belki değiştiririm de onunda ekran boyutu küçük.
G4 ile ayni kameraya sahip V10.Lg 4te bunun arasnda kaldimda.s7 verip lg ye dönme karari aldm.lg lerdende g2,3,4,5 kullanmis biri olarakta 4u begenmistim cok.ama kullanmadigim bi lg olsun istiyorumda..v10u arastiriyorum ama gece kamerasi iyi degl diyorlarda korktum simdi.bu arada iyigeceler online olan arkadaslar)
Rica ederim ama ugrasmicaksaniz gece cekiminde en iyi S7 dir .Hmm anliyorum.ben okadar uzun ugrasamam ya.hemen cikardimi cekmem lazim.neyse daha dusunmek lazim
Teşekkur ederim @TechnoYoung
Bildirim işiği yok 2. ekrandan bildirimleri takip edebiliyorsunuz.Arkadaşlar bu v10da bildirim işıgi yokmu yaw
TeşekkurederimBildirim işiği yok 2. ekrandan bildirimleri takip edebiliyorsunuz.
Rica ederim. Ek olarak belirmem gerekirse 2. Ekran always on tarzında çalışıyor hangi uygulamadan bildirim varsa o uygulamanin ikonunu 2. Ekranda görünüyor. Son olarak 2. Ekran cihaz cebinizde yada cantanizdaysa 2. Ekran kapanır elinize alir almaz ortamdaki ışığa göre açılır az parlak veya cok parlak.Teşekkurederim
Rica ederim. Ek olarak belirmem gerekirse 2. Ekran always on tarzında çalışıyor hangi uygulamadan bildirim varsa o uygulamanin ikonunu 2. Ekranda görünüyor. Son olarak 2. Ekran cihaz cebinizde yada cantanizdaysa 2. Ekran kapanır elinize alir almaz ortamdaki ışığa göre açılır az parlak veya cok parlak.