LG V10 Kullanıcıları Kulübü

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar karanlikta disariyi shutter speed ve iso yu en asagi cekerek cekin mukkemmel cekiyor bulaniklik yok ve gunduz gibi
f674fb356366c3f73044fe64bef6d34a.jpg

Bugun yine cektim 30 saniyeye attim saat 9 bucukta bu arada .

Bir yere sabitpeyin telefonunuzu ve bekleyin .

Bu arada iyiki almisim diyorum bataryasida cok uzmuyo hatta cok rahat cikario bir gunu 2. Si gelince telefon 4 4 luk olacak :)

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Arkadaslar biriniz sonuna kadar kullanıp ekran süresi atabilir mi blde telefon masanın ustunde durunca sallaniormu mesela cift tiklayip uyandiralim dediginizde g4 kadar sallanio mu kocaelide teshirde v10 tel yok bakamadim.

saidou35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün telefon %100 olduktan sonra şarjdan çıkardım ve 10 dakika geçmedi %62'ye düştü neden olabilir bu bir sebebi var mıdır acaba?

Son düzenleyen moderatör:

-AkyoL-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beyler smart settings ayarladım, ancak konum evi bir türlü almadı otomatik felan diyorda bir yolu vs var mı kullanan. ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
2. Bataryam geldi çok hızlı azaldı şarj ediyorum kullanmadan önce şarj edin uyarısı var bir de biraz kullanmam gerekiyormuş :D Oturması lazım . Neyse 2 batarya hayırlı olsun :D

saidou35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bataryanızda problem olabilir mümkünse bir serviste akım değerlerini ölçtürün.

Hallettim. Sanırım telefonu aşırı yordum son zamanlarda. Pil kalibrasyonu yaptım sosyal medyalarda ve oyun çok oynuyorum rahat bir günü çıkarıyor telefon bende nedense. V10 kullanıcıları bataryadan çok şikayetçi ben değilim :)

birde sizden ekran süresi bekliyoruz.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
V20 de Full HD ve OLED ekran olabilirmiş .

Eğer öyle olacaksa gerçekten batarya baya götürür birde 820/1 in güç tasarufunu düşünürsek (14nm)

Bir de 4000 mAh ile de gelebilirmiş .

Ama ben nedense inanmıyorum LG nin Full HD OLED ekran koyacağına .

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160

Eğer öyle olacaksa gerçekten batarya baya götürür birde 820/1 in güç tasarufunu düşünürsek (14nm)

Bende inanmıyorum :D

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238

2K ekran koyar ama bataryayı yine 3000 Mah yapar bu LG :)

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Hadi azcık sevinin 4000 mah batarya usb type-c 3 gb ram 32 gb haıza 4 gb ram 64 gb hafıza olacağı söylenmiş ek olarak arttırılabilir hafıza 256 gb a kadar destekleyecekmiş.

3f3c7bcc6c73181f74016dede8298c21287e2022.png

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
v20 nin olmasını beklediğim özellikleri yani benim düşüncem

-olmazsa olmaz paslanmaz çelik kasa ama bu sefer 4 bir yanı sarabilir
-hani bazı markaların active dedikleri sağlamlıkta olacaktır
-su,toz geçirmez ıp68 sertifikası
-ekran boyutu yine 5,7/2,1 inch
-çift önkamera ve çift arka kamera(arkanın tek olması aslında daha iyi) olacaktır
-3 tonlu led olabilir ama 2 daha mantıklı spectrum sensör lazer vs
-32bit hifi dock
-sd 821 işlemci olacaktır
-32 gb rom -4 gb ram // 64 gb rom- 6 gb ram
-2k ekrandan vazgeçilmez diye düşünüyorum
-batarya büyük ihtimal 3800 mah olacaktır.

yani en azından benim beklentilerim böyle :D

Hadi azcık sevinin 4000 mah batarya usb type-c 3 gb ram 32 gb haıza 4 gb ram 64 gb hafıza olacağı söylenmiş ek olarak arttırılabilir hafıza 256 gb a kadar destekleyecekmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 7915

ama senin dediğin gibi olursa abi hele ki 32 gb lik modelde lpddr4 ram de olsa 3 gb ye düşmek istemem şahsen firmalar da farkında insanların rakam sevgisinin bu sebeple 3 gb olmaz diyorum

hele ki arkadaşların dediği oled ekran hiç kullanmaz adamların oturmuş yapısı teknolojisi üretim bandı var bunlar ile oynamaz

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Çelik kasa iyi güzelde agır biraz birde ben lg den sıkıldım gibi..Mi 5 Türkiyeye gelmiş belki değiştiririm de onunda ekran boyutu küçük.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Çelik kasa iyi güzelde agır biraz birde ben lg den sıkıldım gibi..Mi 5 Türkiyeye gelmiş belki değiştiririm de onunda ekran boyutu küçük.

Mi'ye şuan girilmez Gm bile ondan daha iyi servis ağına sahip olacaktır ilk başta biraz beklemek gerek malum en güçlü markalarda bile kronik garantilik sorunlar çıkabiliyor

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Lg 4te bunun arasnda kaldimda.s7 verip lg ye dönme karari aldm.lg lerdende g2,3,4,5 kullanmis biri olarakta 4u begenmistim cok.ama kullanmadigim bi lg olsun istiyorumda..v10u arastiriyorum ama gece kamerasi iyi degl diyorlarda korktum simdi.bu arada iyigeceler online olan arkadaslar :))

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Lg 4te bunun arasnda kaldimda.s7 verip lg ye dönme karari aldm.lg lerdende g2,3,4,5 kullanmis biri olarakta 4u begenmistim cok.ama kullanmadigim bi lg olsun istiyorumda..v10u arastiriyorum ama gece kamerasi iyi degl diyorlarda korktum simdi.bu arada iyigeceler online olan arkadaslar :))
G4 ile ayni kameraya sahip V10.

Bunlarda gece cekimlerim ama normalde bu kadar iyi cekmiyor manuel modlaa ayarliyosun.

Bu fotolaru cekmek icin 15 ya da 30 saniye ya da karanliga bagli olarak 2 4 8 saniye filan bekliyosun denklansor hizini ne kadar asagi cekersen o kadar parlak ve net ceker ancak fotoyu cekerken bekleme suren artar ve telefonu bir yere sabitlemek zorundasin.

O ev olan fotoyu 9.30 (aksam) gibi cektim sabah gibi gozukuyo ama ben gozumle o camlarin beyaz oldugunu bile gormuyorum :)

c2afe49708762c9c0c10ccea4f140422.jpg
f8758beee279c9508ae16839f3405ede.jpg
9b5a2b87af832badaeb955d023baf577.jpg

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hmm anliyorum.ben okadar uzun ugrasamam ya.hemen cikardimi cekmem lazim.neyse daha dusunmek lazim :)
Teşekkur ederim @TechnoYoung

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Rica ederim. Ek olarak belirmem gerekirse 2. Ekran always on tarzında çalışıyor hangi uygulamadan bildirim varsa o uygulamanin ikonunu 2. Ekranda görünüyor. Son olarak 2. Ekran cihaz cebinizde yada cantanizdaysa 2. Ekran kapanır elinize alir almaz ortamdaki ışığa göre açılır az parlak veya cok parlak.

Son düzenleme:

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Rica ederim. Ek olarak belirmem gerekirse 2. Ekran always on tarzında çalışıyor hangi uygulamadan bildirim varsa o uygulamanin ikonunu 2. Ekranda görünüyor. Son olarak 2. Ekran cihaz cebinizde yada cantanizdaysa 2. Ekran kapanır elinize alir almaz ortamdaki ışığa göre açılır az parlak veya cok parlak.

Anladim süleyman bey.bugun gun icinde tlfonum kasti.sogudum tlfndan.ya g4 yada bunu alcam yani v10.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bugün Mediamarkta gitttim kesinlikle internetteki resimlere-youtubetaki incelemelere bakıp telefon almayın ve teşhir kullanmak için ürünü farklı mağazalardada test edin p9-v10-g5 ide inceliyim diye sanki 3 ünü yan yana koymuşlar :D

1.si P9-G5-V10 3ü arasında kalmıştım ilk gittiğim teknomarkette g5 i elemiştim tasarımı çok kötü bozuk dandik oyuncak telefon gibi duruyordu elemişitm bu yüzden bugün gittim mediamarktta g5 in arka kısmı internetteki kadar göze batmıyor öyle nerdeyse çok az bir kalınlık var orda telefon çok şık var sarjor kısmını çok çıkarıp denedim baya uğraştım sağlam sıkıntısız
2.si P9-G5-V10 ile orda telefonlar aynı yazıyı çektim özellik fiyatları yazan yeri g5 daha net çekmesine karşın p9 un beyaz dengesi daha iyiydi v10 3.oldu o 3ü arasında ben g5 in görüntüsünü daha beğendim
3.sü P9 da OİS yok aşırı sallanıyor video çekerken külliyen yalan eliniz ayağınız tutmuyor o zaman cihazı kendim ekstra hafif sağlamama rağmen yazılı çabuk netleyerek ve o salladığım kadarı biraz daha az bir şekilde bana hissettirdi ois eksikliği var ama dendiği kadar yok.
4.sü v10 bana kasa olarak çok büyük geliyordu internette 6 inçlik telefonlarla aynı boyuttaydı ama tek elle kavisli olduğundan dolayı kullanılabiliyor
5.si G5 in ekran parlaklığı youtubedaki videolarda ekran parlaklığı yokmuş gibi göstermişler P9-V10-G5 aynı anda full parlaklık dururken G5-P9 un parlaklık olarak yakınlar anlayamazsınız takılmayın
6.sı P9 da hoşuma giden bir detay ekranı her kitleyip açtığımızda farklı bir resim olması buda ince düşünülmüş bir detay gayet şık fakat emuı arayüzü ıos umsu olduğundan ve huawein güncelleme politikası lg den geri olmasıda ayrı bir detay

Sonuç olarak 3 Cihazda çok başarılı bir cihaz hiç birinin hiç birinden eksiği yok g5 in tasarım konusunda hiç takılmayın hiç o eski note 4 lerde felan kenarları soyunurdu düşürdüğünde bunda öyle bir problem olmaz daha sağlam duruyor.

Not:oraya gittiğimde satış elemanı kadın yardımcı olabilirmiyim dedi ben bunları sesli olarak söyleyip milletin dikatinide çekmiştim ve g5 in çift kamera olayını da çok övmüştüm cidden başarılıydı o sırada bir bayan 5s ile se ye bakarken aynı olup ne fark olduklarını sordu dedim bütçeniz varsa se almanız daha avantajlı yoksa da 5s almayın derim kamera-performans olarak çok ötede bir cihaz dedim se her konuda 5s in kasası çok pratik olduğu için böyle bir tercih yapmışlar dedim İOS un zorluklarından itunesdan felan da bahsettim kadın ordaki görevliyle konuşup denizbank mı ne taksit olanaklarını öğrendi ordan kredi çekip telefon için felan işte SE aldı 16gb olmasını ben bile bile üstüne bastım dikkat edin diye bayan sorun olmaz dedi 4s kullanıyordum 8 yetiordu dedi :) Satış elemanının işini elinden almış olduk :D

Satış elemanları cidden bilgisiz bilgili olanlarda var ama nadir onlarıda çok dikkate almayın derim dinleyin doğruluğunu test edin sonra uygulayın :)