LG V10 Kullanıcıları Kulübü

Mustafa Köksal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim elim baya küçük diyebilirim ama zorluk çekmiyorum pek. Ekran küçültme özelliği var yatar vaziyette falan onu açıyorum arada.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
G2mde 6.0.1 kullaniyorum tabi kardesime verdim onu 5.0.2 animasyonlar filan kasiyo dori kernel de denedim.

Ya bu cihazin ses cikisi cok hosuma gitti ya :)

söyle bir incelik yapmışlar arka kısma dığru da yönlendirmişler yanı alttan kapanırsa ses kesilmiyor hafif de içeri doğru ya boğulma olmadan devam ediyor ses

Sen 3 yıl kullancan asdfdasd insallah cihazı o kadar mi begendin ustad ben magazaya gidip bakacam v10 elime oturuyormu diye oturmuyorsa p9 a cekcem tetigi

vallahi dediğime bende inanmıyorum ama 2. telefon olarak da olsa kesinlikle satmam veya değişmem ya performansı ekran boyutu kamera vs bana yetiyor 950 xl de aynı düşüncedeydim ama ms cidden saçmaladı hani kendi oem tarayıcısı edge çökme sorunu vs olmasaydı o cihazı kullanmaya devam edecektim ama nasip v10 muş :D bunu da kullanım hissiyatı çok hoşuma gidiyor

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
sormayı unuttum 2. ekranı ekran kilitli iken kapalı konumuna getirdiğinizde şarja bırakıp tekrar çıkarttığınızda kendiliğinden aktif oluyor mu sizde de ?

birde parmak izi okuyucusunda ki titreşimi nasıl kapatabilirim gözüme çarpmadı ayarlar kısmında bulan varsa yazabilir mi bana

ekleme:tam yatacaktım aklıma geldi powerbank yerine 2. bir batarya almak bana daha mantıklı geldi cihazda hızlı şarj özelliği de var e evde 2 batarya ortalama 2 2.5 saate dolar hem power bank dan daha ince hemde daha kullanışlı olmaz mı ? misal power ile akım sürekli gelirken kullanmak zorunda kalmamız bataryayı yıpratır ama böyle birini çıkar öbürünü tak :D hem daha ince hem daha ufak

(sakın bana yok demeyin ben ps4 kolunu samsung sarj aletiyle dolduran adamım :D standa para vermemek için)

Son düzenleme:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bazen telefonu parmak iziyle açamıyorum direkt şifre soruyor neden acaba ?

5 kere yanlış okutmuyorum direkt şifre geliyo .

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Bazen telefonu parmak iziyle açamıyorum direkt şifre soruyor neden acaba ?

5 kere yanlış okutmuyorum direkt şifre geliyo .
Parmak izini güzel okut öncekini sil, tekrar oluştur bende saniyeler sürmüyor muhtemelen işaret parmağındır ucunu, ortasını, yanlarını iyice tanıt.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Parmak izini güzel okut öncekini sil, tekrar oluştur bende saniyeler sürmüyor muhtemelen işaret parmağındır ucunu, ortasını, yanlarını iyice tanıt.
Yok ben ondan bahsetmiyorum maşallah çok doğru okuyo alıştım 10 kez yapsam 9 u tutuyor ve çok hızlı değdirip çeksen hızlıca yetiyo .

Ben bazen kilit ekranına gelince direkt parmak izi sormadan sanki 5 kez yanlış girmişssin gibi şifre istemesinden bahsediyorum .

Kilit ekranını açıyorum direkt şifre soruyor .

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Yok ben ondan bahsetmiyorum maşallah çok doğru okuyo alıştım 10 kez yapsam 9 u tutuyor ve çok hızlı değdirip çeksen hızlıca yetiyo .

Ben bazen kilit ekranına gelince direkt parmak izi sormadan sanki 5 kez yanlış girmişssin gibi şifre istemesinden bahsediyorum .

Kilit ekranını açıyorum direkt şifre soruyor .
Parmak izi aktif diye o var

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Cihazı kapa aç bi dene bakalım bendede müzik sesi az geldiğini farkettim tesaduf şarj bitti kapandı açtığımda normale döndü.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ahaha sorunumu cozdum 2 kere dokunarak kapatinca oluyormus guc tusuyla yapinca parmak iziyle aciliyo bende launcher dan kaynaklaniyodue dedim oyleymis nova launcherin 2 kere dokunup kapatma ozelliginden
Yani statusbardan kapatmam gerekiyo.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahaha sorunumu cozdum 2 kere dokunarak kapatinca oluyormus guc tusuyla yapinca parmak iziyle aciliyo bende launcher dan kaynaklaniyodue dedim oyleymis nova launcherin 2 kere dokunup kapatma ozelliginden
Yani statusbardan kapatmam gerekiyo.
İlginç..

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
:) hemen anladim o mantigi galiba guvenlikten dolayi launcherdaki 2 kere dokunma ozelligi neyse gerisine turkcem yetmedi :)

Edit : Nova kullanmak haram oldu desene bir bakcam bir yontemi vardır .

Turkcemin hala yetmedifi yere gelince mesela LG nin arayuzunde ayarlara girince sekmeli acilir ama launcher ile girince diger duzene gecer . Bunun gibi bir sey oldu.

Ama bildirim panelini indirip girersen sekmeliye girer .

Son düzenleme:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
:) hemen anladim o mantigi galiba guvenlikten dolayi launcherdaki 2 kere dokunma ozelligi neyse gerisine turkcem yetmedi :)

Edit : Nova kullanmak haram oldu desene bir bakcam bir yontemi vardır .

Turkcemin hala yetmedifi yere gelince mesela LG nin arayuzunde ayarlara girince sekmeli acilir ama launcher ile girince diger duzene gecer . Bunun gibi bir sey oldu.

Ama bildirim panelini indirip girersen sekmeliye girer .
Hâlâ ilginç.

[emoji14]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
d03f45b09da14d501f8e4c4e7804057b.jpg
6cbc20433e8d10e3e832307bd33c8cb7.jpg

Bu fotoyu saat 20.11 de yanj karanlikta cektim manuel modda isoyuu ve shutter speed i kisin telefonunuz asla oynamasin gozumden aydinlik ve keskin cekti manuel modlu vs oto bu arada attigim fotolar
Edit 2. Bu
2b621ddec73885b75cb23ace1be474a6.jpg

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
defdaa203d00c68cdb94e1ea01f7fc6e.jpg

Isteyenler için .

%49 a kadar kullandım

Daima 100 parlaklık

Oyun hic oynamadim

Full wi fi acik ve sosyal medya vs gezinme

surekli fotograf cekme ve manuel mod denemesi

Muzik dinlemek (dinlerken gezindim)

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
d03f45b09da14d501f8e4c4e7804057b.jpg
6cbc20433e8d10e3e832307bd33c8cb7.jpg

Bu fotoyu saat 20.11 de yanj karanlikta cektim manuel modda isoyuu ve shutter speed i kisin telefonunuz asla oynamasin gozumden aydinlik ve keskin cekti manuel modlu vs oto bu arada attigim fotolar
Edit 2. Bu
2b621ddec73885b75cb23ace1be474a6.jpg
Galiba kılıf kullanıyorsunuz ve bu kılıf flashınızı kapatıyor . Bu sizin için kötü fotoğraf çekmenize neden olabilir .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Galiba kılıf kullanıyorsunuz ve bu kılıf flashınızı kapatıyor . Bu sizin için kötü fotoğraf çekmenize neden olabilir .
Kılıf kullanmıyorum var ama :) karizmayı bozuyor .

Flaşda kullanmadım balkonun ışığı

2 sinide ayni acidan cekmedik pes pese cektim farki gorun diye manuel mod candır.

Isoyu kısın ve shutter speedide kisin 15 30 saniye olsun telefon sabit dursun elinizle tutmayin ve boom muhtesem foto

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Kılıf kullanmıyorum var ama :) karizmayı bozuyor .

Flaşda kullanmadım balkonun ışığı

2 sinide ayni acidan cekmedik pes pese cektim farki gorun diye manuel mod candır.

Isoyu kısın ve shutter speedide kisin 15 30 saniye olsun telefon sabit dursun elinizle tutmayin ve boom muhtesem foto
Orda flashı kapatan bir şey var sanki 3. Fotoda . Ve Hızlı Şarj özelliği var mı telefonda ?