Mustafa Köksal
Öğrenci
Benim elim baya küçük diyebilirim ama zorluk çekmiyorum pek. Ekran küçültme özelliği var yatar vaziyette falan onu açıyorum arada.
P9Batarya ciddi kötü mü ya ? P9 mu LG V10 mu ?
Oha naptın g2 nere bu nere g2 5.2 inç bu 6 inç telefonBenim elim kucuk bana guzel oldu yaG2m mini gibi geliyor
![]()
AhahaOha naptın g2 nere bu nere g2 5.2 inç bu 6 inç telefonbakıcam artık rüyalarıma girmeye başladı ciddi ciddi almam lazım
Yanlız G3 ün en üst kısmı v10 un ses kısma tuşu hizasına geliyor g3 var elimde bakıcam eğer yetişiyorsa v10 yetişmiyorsa p9 otobüste telefonu iki elle tutamam benAhaha
Ben az mı gördüm.
Otobuste sıkıntı ama normalde değil.Yanlız G3 ün en üst kısmı v10 un ses kısma tuşu hizasına geliyor g3 var elimde bakıcam eğer yetişiyorsa v10 yetişmiyorsa p9 otobüste telefonu iki elle tutamam ben![]()
G2mde 6.0.1 kullaniyorum tabi kardesime verdim onu 5.0.2 animasyonlar filan kasiyo dori kernel de denedim.
Ya bu cihazin ses cikisi cok hosuma gitti ya![]()
Sen 3 yıl kullancan asdfdasd insallah cihazı o kadar mi begendin ustad ben magazaya gidip bakacam v10 elime oturuyormu diye oturmuyorsa p9 a cekcem tetigi
Parmak izini güzel okut öncekini sil, tekrar oluştur bende saniyeler sürmüyor muhtemelen işaret parmağındır ucunu, ortasını, yanlarını iyice tanıt.Bazen telefonu parmak iziyle açamıyorum direkt şifre soruyor neden acaba ?
5 kere yanlış okutmuyorum direkt şifre geliyo .
Yok ben ondan bahsetmiyorum maşallah çok doğru okuyo alıştım 10 kez yapsam 9 u tutuyor ve çok hızlı değdirip çeksen hızlıca yetiyo .Parmak izini güzel okut öncekini sil, tekrar oluştur bende saniyeler sürmüyor muhtemelen işaret parmağındır ucunu, ortasını, yanlarını iyice tanıt.
Parmak izi aktif diye o varYok ben ondan bahsetmiyorum maşallah çok doğru okuyo alıştım 10 kez yapsam 9 u tutuyor ve çok hızlı değdirip çeksen hızlıca yetiyo .
Ben bazen kilit ekranına gelince direkt parmak izi sormadan sanki 5 kez yanlış girmişssin gibi şifre istemesinden bahsediyorum .
Kilit ekranını açıyorum direkt şifre soruyor .
Ben ondan bahsetmiyorum ki zaten sifre parmak izini okutamassin diye var ben sifrenin durup dururken yanlis okutmasam bile direkt sorulmasindan bahsediyorum.Parmak izi aktif diye o var
Denedim zaten bir sorun olunca yaptigim ilk seyCihazı kapa aç bi dene bakalım bendede müzik sesi az geldiğini farkettim tesaduf şarj bitti kapandı açtığımda normale döndü.
İlginç..Ahaha sorunumu cozdum 2 kere dokunarak kapatinca oluyormus guc tusuyla yapinca parmak iziyle aciliyo bende launcher dan kaynaklaniyodue dedim oyleymis nova launcherin 2 kere dokunup kapatma ozelliginden
Yani statusbardan kapatmam gerekiyo.
İlginç..
Hâlâ ilginç.hemen anladim o mantigi galiba guvenlikten dolayi launcherdaki 2 kere dokunma ozelligi neyse gerisine turkcem yetmedi
Edit : Nova kullanmak haram oldu desene bir bakcam bir yontemi vardır .
Turkcemin hala yetmedifi yere gelince mesela LG nin arayuzunde ayarlara girince sekmeli acilir ama launcher ile girince diger duzene gecer . Bunun gibi bir sey oldu.
Ama bildirim panelini indirip girersen sekmeliye girer .
Sen hic G2 de nova filan kullanmadin miHâlâ ilginç.
[emoji14]
Şuan P9'da Nova kullanıyorum. G2'de de kullandım ama G2'de parmak izi yoktu tabi.Sen hic G2 de nova filan kullanmadin mi![]()
Galiba kılıf kullanıyorsunuz ve bu kılıf flashınızı kapatıyor . Bu sizin için kötü fotoğraf çekmenize neden olabilir .![]()
![]()
Bu fotoyu saat 20.11 de yanj karanlikta cektim manuel modda isoyuu ve shutter speed i kisin telefonunuz asla oynamasin gozumden aydinlik ve keskin cekti manuel modlu vs oto bu arada attigim fotolar
Edit 2. Bu
![]()
Kılıf kullanmıyorum var amaGaliba kılıf kullanıyorsunuz ve bu kılıf flashınızı kapatıyor . Bu sizin için kötü fotoğraf çekmenize neden olabilir .
Orda flashı kapatan bir şey var sanki 3. Fotoda . Ve Hızlı Şarj özelliği var mı telefonda ?Kılıf kullanmıyorum var amakarizmayı bozuyor .
Flaşda kullanmadım balkonun ışığı
2 sinide ayni acidan cekmedik pes pese cektim farki gorun diye manuel mod candır.
Isoyu kısın ve shutter speedide kisin 15 30 saniye olsun telefon sabit dursun elinizle tutmayin ve boom muhtesem foto
Var ama G2 ile aynı hızda fark goremedim belki kernelden arttiriyodum G2 ile ondandirOrda flashı kapatan bir şey var sanki 3. Fotoda . Ve Hızlı Şarj özelliği var mı telefonda ?
Ortalam kaç Dakika/Saat ?Var ama G2 ile aynı hızda fark goremedim belki kernelden arttiriyodum G2 ile ondandir
Bakmadım 0 dan baslamadım hic .Ortalam kaç Dakika/Saat ?