ARKADAŞLAR İZMİR KARŞIYAKA dan yazıyorum lg g2 şarj cihazımı kaybettim orjinal arıyorum fakat 1 aydır bulamadım samsungla şarj ediyorum buda canımı sıkıyor eğer bilen duyan satan varsa lütfen yazabilir mi çok sevinirim teşekkürler..
orjinalini bulman zor orjinaller 2 amper burda sana link vereyim 3.50 lira al kapına kadar gelsinARKADAŞLAR İZMİR KARŞIYAKA dan yazıyorum lg g2 şarj cihazımı kaybettim orjinal arıyorum fakat 1 aydır bulamadım samsungla şarj ediyorum buda canımı sıkıyor eğer bilen duyan satan varsa lütfen yazabilir mi çok sevinirim teşekkürler..
markaya çok takılma hepsini aynı şekilde üretiyorlar standart oldular usb 5v olsun 700mA ve 1000mA filan olması yeter lg'nin ki kaç mA? samsung'un ki kaç mA?
LG izmir servisinden getirt...Yok öyle bal yok öyle kaymak "hepsi standart hepsi olur" dersen benim gibi LG optimus black'i s3 ün şarj cihazıyla şarj edersen dokunmatik cipin de yanar şarj çipin de yanar...kafana göre iş olmaz öyle...Ben elektronik mezunu olduğum halde yanıldım, sen bu hataya düşme. ORİJİNAL AL!